Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Diszlettervező

andrew baseman

Igaz szívvel (2014)
The Normal Heart

A film története az 1980-as évek New York-jában játszódik az AIDS-krízis idején.
Adatlap »
0 hozzászólás
Igaz szívvel

Muhammad Ali a Legfelsőbb Bíróság ellen (2013)
Muhammad Ali's Greatest Fight

Muhammad Ali minden idők egyik legnagyobb nehézsúlyú bokszolója, aki a ringen kívül is kemény harcra kényszerült. A pályafutása csúcsán állt, amikor megkapta a behívóparancsát a vietnami háborúba. A bokszoló azonban vallási és lelkiismereti alapon megtagadta a katonai szolgálatot. Az ügye bíróság elé került, és hosszú jogi csata vette kezdetét, amely miután megjárta az amerikai igazságszolgáltatás minden fórumát, a Legfelsőbb Bíróság elé kerül. Kilenc bírónak kell közös nevezőre jutnia, hogy kimondják a végső szót.
Adatlap »
0 hozzászólás
Muhammad Ali a Legfelsőbb Bíróság ellen

Ízek, imák, szerelmek (2010)
Eat Pray Love

Mindene megvolt, amire a modern nőnek szüksége lehet: férj, ház, karrier, belátható távlatok – ám Liz Gilbert (Julia Roberts) rájön, hogy egyikre sem vágyik. Arról viszont fogalma sincs, hogy mire van szüksége igazán. Egy csúnya válás után egy váratlan döntéssel elhagyja addigi élete biztonságos kereteit, és hosszú útra indul, hogy teste és lelke is megkapja, amire igazán vágyik. Utazásai során Olaszországban felfedezi az evés őszinte örömét, Indiában megismeri az ima erejét és végül Balin váratlanul átélheti a belső békét és az igaz szerelemmel járó kiegyensúlyozottságot.
Adatlap »
0 hozzászólás
Ízek, imák, szerelmek

Egy bébiszitter naplója (2007)
The Nanny Diaries

Annie, friss főiskolai diplomájával a kezében nehezen tudja eldönteni, hogy anyja álmait valósítsa meg, vagy saját vágyait követve továbbtanuljon. A sors egy váratlan megoldást kínál a döntés elhalasztására: a lány megismerkedik egy, a New York-i felső tízezerhez tartozó családdal. A következő pillanatban már egy ötéves, kisfiúnak látszó ördögfióka nevelőnője, aki mindent elkövet, hogy megnehezítse Annie dolgát. A hétköznapi élethez szokott lány csak kapkodja a fejét a manhattani elit szokásait és értékrendjét figyelve. Értetlenül áll a gyermekeiket idegenekre bízó, idejüket és millióikat vásárlásra és utazásra költő nők életstílusa előtt. Telnek a hetek, és Annie sok mindenre rájön. Például arra, hogy a kisfiú igazából imádnivaló; a munkaadói a csillogó látszat ellenére nem is annyira boldogok és arra is, hogy a szomszéd egyetemista a legjóképűbb férfi Manhattanben. Kár, hogy a bébiszittereknek tilos a randizás.
Adatlap »
0 hozzászólás
Egy bébiszitter naplója

Kinsey - Mindenki másképp csinálja (2004)
Kinsey

Alfred Kinsey (Liam Neeson) professzor modern szexuális nézeteivel és kísérleteivel felforgatja egész Amerikát. Amikor rájön, hogy meglepő hiányosságok mutatkoznak a szexuális viselkedés tudományos adatait illetően, csapatával kidolgoznak egy olyan kérdezési technikát, amellyel segítenek legyőzni az emberek szégyellőségét, félelmét és bűntudatát, így az interjúalanyok szabadon beszélhetnek saját szexuális élményeikről.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kinsey - Mindenki másképp csinálja

Nyílt seb (2003)
In the Cut

Frannie Avery angol tanárnő magányosan él New York egyik szegényebb negyedében. Minden megváltozik, amikor véletlenül tanúja lesz egy szenvedélyes együttlétnek. Nem sokkal később a fiatal lányt holtan találják, ezért Frannie-t is kihallgatja a gyilkossági csoport nyomozója. A tanárnőt bevonják a nyomozásba, am a közös munka felszabadító, de kockázatos erotikus viszonyba torkollik. A vérfürdő közben folytatódik, és a nőket daraboló őrült egyre közelebb kerül a párhoz.
Adatlap »
0 hozzászólás
Nyílt seb

Ismerős játékok (2002)
People I Know

Eli Wurman (Al Pacino) korosodó újságíró, aki elmés írásaival felküzdötte magát a csúcsra. A felső tízezer is befogadta, hiszen hajlandó volt tollát néhány nemes és borsos árú cél érdekében kihegyeznie. Akit csak megemlített állandó rovatában, arról vagy hetekig beszéltek, vagy leírták a társasági életből. Egy napon Cary Launer (Ryan O'Neal), egy leszálló ágban lévő mozisztár kér tőle segítséget. Viharos viszonya Jilli-vel (Téa Leoni), a feltörekvő színésznővel kezd túl sok gondot okozni, ezért a gondos nőértő Eli-re hárul a feladat, hogy kivezesse a lányt a színész életéből. Eli-re szabott munka: érzi ezt, egészen addig, míg a szokásos zártkörű drogpartinak tűnő eseményen szörnyű bűntény szemtanúja lesz. Az ország néhány vezető emberének mulatozása változott véres eseménnyé. Eli hamar megtapasztalja, hogy megfagyott körülötte a légkör, és befolyásos barátai cserbenhagyják, hogy mentsék saját hírnevüket.
Adatlap »
0 hozzászólás
Ismerős játékok

Taxisok veszélyben (2001)
3 A.M.

A rettegés éjszakája vár három taxisofőrre, amikor megkezdik éjszakai műszakjukat a kora hajnali órákban. Egy taxisokra specializálódott sorozatgyilkos ólálkodik az egyik állomásnál, és lecsap a következő áldozatára. A rémület összehozza a többi sofőrt amint azt latolgatják, hogy a következő fuvarjuk akár az utolsó is lehet.
Adatlap »
0 hozzászólás
Taxisok veszélyben

Meglepő túszdráma (1999)
Earthly Possessions

Charlotte Emory (Susan Sarandon) még sosem tette ki a lábát Clarionból. Egy nap elhatározza, hogy a várossal együtt férjét is elhagyja. Döntésében nem kívánt segítségre lel a szinte még gyerek Jake (Stephen Dorff) személyében, aki túszul ejti a bankban, és magával hurcolja egy ismeretlen városba. Charlotte a kényszerű együttlét során megsajnálja az egyébként jóravaló Jake-et, és a maga módján kihúzza a csávából.
Adatlap »
0 hozzászólás

Jeffrey - Valami más (1995)
Jeffrey

Nagysikerű off-Broadway komédia feldolgozása, amely rázós témára irányítja a nézők figyelmét. A humor gyógyír lehet olyan bajokra is, mint az időről-időre felkapott és elfeledett tragikus betegség, az AIDS. Ahogyan a Dekameron szereplői is tették: pajzán és vidám történetekkel szórakoztatták egymást a középkor legnagyobb pestisjárványa közepette. Jeffrey meleg férfi, színész is, de leginkább pincérkedik a megélhetésért. Elhatározza, hogy ezekben a veszélyes időkben inkább megvonja magától a szex örömeit. Pont ekkor találkozik végre az igazival, akivel bomba párost alkotnának. Jeffrey nehezen tud választani a csapodárság, a szerelem és saját fogadalma között, viszont nem akar végzetes helyzetbe kerülni...
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók