Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Diszlettervező

mary kirkland

Flatliners (2017)
Flatliners


Adatlap »
0 hozzászólás
Flatliners

Goon: Last of the Enforcers (2017)
Goon: Last of the Enforcers


Adatlap »
0 hozzászólás
Goon: Last of the Enforcers

A szoba (2015)
Room

Az ötéves Jack számára a Szoba maga a világ. Itt született, és Anyával együtt itt eszik, játszik, alszik és tanul. Ám ötödik születésnapja után Anya közli vele, hogy a világ a szobán kívül folytatódik, és ideje megtapasztalni azt, ami a falakon túl van. Ehhez azonban tervre és szökésre van szükség, amit Jack-nek egyedül kell megtennie. Jack pedig kezdi megérteni, hogy a Szoba igazából börtön volt, ők pedig fogvatartottak benne. Amikor pedig végre szabadok lesznek Jack és Anya számára is új élet kezdődik. Olyan, amire egyikük, és családtagjaik sem készültek fel.
Adatlap »
0 hozzászólás
A szoba

The Witch: A New-England Folktale (2015)
The VVitch: A New-England Folktale

New England, 1630: William és Katherine szigorú keresztény értékek mentén neveli öt gyermekét a vadon szélén található birtokukon, mikor váratlanul újszülött fiúgyermekük eltűnik. Gonosz erők lépnek működésbe, a család belső köteléke pedig bomlásnak indul...
Adatlap »
0 hozzászólás
The Witch: A New-England Folktale

Zoom (2015)
Zoom


Adatlap »
0 hozzászólás
Zoom

What If (2013)
What If

Wallace (Daniel Radcliffe) nem túl szerencsés a szerelemben, ugyanis ezidáig minden egyes kapcsolata katasztrofális volt. Miközben körülötte látszólag mindenki megtalálta a tökéletes partnert maga számára, beleértve lakótársát, Allant (Adam Driver) is, Wallace úgy dönt, inkább nem bonyolódik bele egyetlen kapcsolatba sem. Elhatározása egészen addig tart, amíg meg nem ismerkedik Chantry-vel (Zoe Kazan). A gond csak az, hogy a lánynak van párja, (Rafe Spall), így a barátság szent köteléke mellett döntenek.
Adatlap »
1 hozzászólás
What If

Egyre távolabb (2006)
Away from Her

Fiona és Grant több mint negyven éve házasok, életük alkonyán rá kell döbbenniük, hogy Fiona rossz memóriája egy súlyosbodó Alzheimer-kór jele, majd a nő hirtelen el is tűnik. Mikor megtalálják, már ő sem vitatkozik: tudja, hogy ellátásra szorul, és egy otthonba vonul. Az otthon szabályai szerint azonban a betegnek egy átmeneti "orientációs" időszakra van szüksége, hogy beilleszkedjen - egy hónapig látogatni sem szabad. Grant soha nem töltött ennyi időt a szeretett nő nélkül, és mikor a harminc nap leteltével meglátogatja, legnagyobb megdöbbenésére a nő nem egyszerűen elfelejtette, de beleszeretett egy másik férfiba. A film forgatókönyve Alice Munro: Szeret, nem szeret... című kötetének egyik novellája alapján készült, melynek címe Oda-vissza. A kötet 2006-ban magyarul is megjelent.
Adatlap »
0 hozzászólás
Egyre távolabb

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók