Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista
Transformers: A kihalás kora
követem

Kapcsolódó filmek
Transformers: Az utolsó lovagTransformers 3.Transformers: A bukottak bosszújaTransformers
Hasonló filmek
Akció, Kaland, Sci-fi
Star Trek: A nem ismert tartományStar Trek: KapcsolatfelvételX-Men: Az ellenállás végeWaterworld - Vízivilág

Transformers: A kihalás kora

Transformers: Age of Extinction

Hír

IMAX 3D-ben az új Transformers-film

A Transformers: A kihalás kora (már a mozikban) a világon az első film, amelyet IMAX 3D digitális kamerával készítettek. Az új technológia sokkal átütőbb filmélményt nyújt, mint bármelyik korábbi módszer, mert jóval élesebb a kép, a felbontás tízszer akkora, mint a 35 milliméteres filmé, és a mérete 26 százalékkal nagyobb, mint a hagyományos mozikban.

Humor és jellemábrázolás az új Transformers-filmben

Barcelonában már levetítették a Transformers: A kihalás korát, mégpedig a CineEurope nevű filmes seregszemlén, ahol a ​Paramount stúdió beharangozta az aktuális és várható kasszasikereket.

Új szpotok érkeztek a Transformers negyedik részéhez

Jövő héten végre a hazai mozikban is bemutatkozik ​Michael Bay rendezése, a Mark Wahlberg főszereplésével készülő negyedik Transformers-film, a Transformers: A kihalás kora, melynek marketingesei két újabb tv szpottal örvendeztették meg a kíváncsi rajongókat.

Vízumgondok miatt Hongkongban lesz az új Transformers-film világpremierje

​Jelentős kínai részvétellel készült az új Transformers-film, több ottani filmes cég beszállt a gyártásba, számos kínai színész játszik a produkcióban, és látványos jelenteket forgattak az ázsiai ország néhány híres helyszínén.

Ígéretes szpotokon a Transformers: A kihalás kora

​Annak ellenére, hogy korábban többször is szóba került, ​Michael Bay az általa levezényelt trilógiát követően elköszön a Transformers filmek rendezői székétől, mégis leforgatta a sorozat június 26-án bemutatásra kerülő negyedik részét, mely ráadásul rögtön egy új, Mark Wahlberg főszereplésével készülő trilógia első darabja lett.

Újabb szinkronos előzetesen a Transformers: A kihalás kora

​Június 26-án hazánkban is bemutatkozik ​Michael Bay rendezése, a Mark Wahlberg főszereplésével készülő új Transformers trilógia első darabja, a Transformers: A kihalás kora, melynek hazai forgalmazója, az ​UIP-Duna Film elkészült a film második előzetesének szinkronos változatával.

Az Imagine Dragons dalt írt az új Transformers-filmhez

​Tavaly az Imagine Dragons volt a zeneipar nagy felfedezettje, az Entertainment Weekly egyenesen "A Sárkány Évének" titulálta miattuk 2013-at. Nem csoda, hogy a bandát kérték fel, járuljon hozzá kreatívan az idei év egyik legnagyobb filmes durranása, a Transformers: A kihalás kora sikeréhez.

Megérkezett a Transformers: A kihalás kora második előzetese

Egészen június 26-áig kell várnunk, hogy végre ne csak előzetesek és filmrészletek formájában, hanem teljes valójában is megtekinthessük ​Michael Bay legújabb szuperprodukcióját, a Transformers: A kihalás korát, amely - elődjeihez hasonlóan - a második előzetest elnézve nem fog spórolni a látványos akciókkal és robbantásokkal.

Véghajrában az új Transformers-film

Az utolsó szakaszukhoz érkeztek a Transformers: A kihalás kora című produkció munkálatai. A rendező, ​Michael Bay szinte ki sem jön a vágószobából, mert mindenen rajta tartja a szemét.

Egy új trilógia első része a Transformers: A kihalás kora

​Idén nyáron mutatkozik be a Transformers franchise negyedik része, amely egy új trilógia első felvonása lesz - erősítette meg a régóta pletykált hírt ​Michael Bay.

2017-ben jöhet a Transformers 5

A Hasbro a minap részvényesei számára tartott prezentációt, amelyből természetesen a jövőre vonatkozó tervek sem hiányozhattak, és ahogyan az már lenni szokott, néhány információ valamilyen úton-módon kiszivárgott a zárt ajtók mögül.

Szinkronizált előzetesen a Transformers: A kihalás kora

​A Paramount Pictures és a Hasbro még március elején tárta nagyközönség elé legújabb produkciója, a Transformers: A kihalás kora első előzetesét, amelynek szinkronizált verziója is befutott nemrég.

Hangulatos IMAX poszteren a Transformers: A kihalás kora

​A Paramount Pictures a különféle karakterposztereket követően a Transformers: A kihalás kora első hivatalos IMAX poszterét is nyilvánosság hozta, amely véleményem szerint az eddig látottak közül 'a leghangulatosabb' címet mindenképp kiérdemli.

Befutott a Transformers: A kihalás kora első előzetese

​A Paramount Pictures és a Hasbro március 4-ére ígérte legújabb közös produkciójuk, a Transformers: A kihalás kora első, teljes hosszúságú előzetesét, amelyet ennek megfelelően nemrég nyilvánosságra is hoztak.

Mark Wahlberg a Transformers: A kihalás kora legújabb poszterén

​A Paramount Pictures és a Hasbro vadonatúj posztert hozott nyilvánosságra a Transformers: A kihalás kora kapcsán, amely a mai napon debütáló első, teljes hosszúságú előzetest hivatott meg felvezetni.

Először mozgásban a Transformers: A kihalás kora

Michael Bay megfogadta, hogy a Transformers trilógia után végleg félreteszi az Autobotok és Álcák történetét és valami egészen másba fog, ám végül meggondolta magát, amelynek eredményeként hamarosan mozikba kerül a franchise negyedik felvonása, A kihalás kora.

Wahlberget Ted tanította meg robotolni

Rengeteg színész panaszkodik arra, milyen szörnyű a zöld képernyős munka - vagyis az olyan filmfelvétel, amikor egy zöld fal előtt kell állni, és elképzelt lényekkel kell beszélgetni, mert a hátteret és a többi szereplőt utólag, számítógéppel alkotják meg és illesztik a képbe.

Február elején mutatkozik be a Transformers: Age of Extinction első látnivalója

Michael Bay hivatalos weboldalán adta hírül, hogy befejeződött a Transformers: Age of Extinction öt és fél hónapig tartó forgatása, amely így az utómunkálati fázisba lépett.

Újabb képeken a Transformers: Age of Extinction

Nálunk végre jó minőségben is megtekinthető az a hét, az Empire magazinban is megjelent, Transformers: Age of Extinction fotó, melyen a főszereplők, valamint a forgatást levezénylő, most épp az utómunkálatokat irányító Michael Bay látható.

Kéreti magát a Transformers-filmek rendezője

Még nem dőlt el, Michael Bay rendezi-e az ötödik Transformers-filmet, hiszen éppen csak, hogy befejeződött a negyedik produkció, a Transformers: Age of Extinction (hazai bemutató: 2014. június 26.) forgatása - még jó sok utómunka hátra van -, és Bay már ezt a filmet sem akarta megrendezni.

Optimus fővezér az Empire Magazin címlapján

Az Empire Magazin nemrég nyilvánosság elé tárta 2014-ben, nyomtatásban megjelenő első számának címlapfotóját, amelyen a Transformers: Age of Extinction sztárjai, nevezetesen Mark Wahlberg, Jack Reynor és Nicola Peltz kapta a főszerepet, ám mellettük - vagy inkább mögöttük - az Autobotok vezére, Optimus fővezér is feltűnik.

Optimus fővezér a Transformers: Age of Extinction új poszterén

A Hasbro és a Paramount Pictures újabb promóciós posztert tett közzé a Michael Bay rendezésében készülő Transformers: Age of Extinction kapcsán, amelyen ezúttal a kisebb 'átalakuláson' átesett Optimus fővezér kapta a főszerepet.

Transformers 4.: utoljára robbantanak Chicagóban

Október 6-án véget ér a Transformers: Age of Extinction forgatása, már ami a külső helyszínes felvételeket illeti.

Íme a Transformers: Age of Extinction szereplőgárdája

Michael Bay a minap már megosztott rajongóival egy kirobbantóan jó forgatási fotót, amely tényleg eszméletlenül hangulatos lett, ám ezúttal végre olyan fénykép is napvilágot látott, amin a Transformers franchise negyedik felvonásának főbb szereplői láthatóak.

Kirobbanóan jó fotó a Transformers: Age of Extinction forgatásáról

Rengeteg forgatási fotót és kulisszatitkokat megörökítő képet osztunk meg mi is nap, mint nap oldalunkon, de be kell vallanom, rég láttam olyan jól elkapott pillanatot, mint amit Michael Bay tett közzé nemrég hivatalos Twitterén.

Betegre keresi magát Mark Wahlberg

Eddig sem volt éppen koldusszegény Mark Wahlberg, hiszen nemcsak filmsztárként, hanem producerként is jeleskedik Hollywoodban, de most fordul vele először, hogy egyetlen filmért kész vagyon legyen a jutalma.

Megvan a Transformers 4 hivatalos címe

A tegnapi nap folyamán épp azt találgattuk, vajon mi lesz a Transformers franchise negyedik felvonásának címe, ám ma - egy teaser poszter kíséretében - meg is kaptuk rá a választ.

Transformers 4 - Dinobotok és lehetséges címek

Mivel a Transformers eddig megjelent folytatásai, A bukottak bosszúja és a Dark of the Moon is kapott egy-egy alcímet, így nagy valószínűséggel a negyedik felvonás sem szakítja meg a hagyományokat.

Valóságshow-ban toborozták a Transformers 4 kínai szereplőit

Eddig is köztudott volt, hogy a Transformers 4-ben erős lesz a kínai vonal, hiszen két nagy ottani sztár is leszerződött a filmre, és számos kínai díszletben, illetve helyszínen forgatnak.

Transformers 4 - A dinobotok már Chicagóban vannak?

Bár Michael Bay igencsak elfoglalt mostanság, arra mindig szakít időt, hogy megosszon egy-egy forgatási fotót rajongóival.

Transformers 4 forgatási képek

Michael Bay továbbra sem pihenhet, hiszen rengeteg a teendője a Transformers 4 forgatása miatt, amely a héten Detroitban és a Michigan állambeli Pontiac városában folytatódott.

Robbanás és füstfelhő a Transformers 4 forgatásán

Nemrég szabadjára bocsátottak egy képet a Transformers 4 forgatásáról, ezúttal pedig két videófelvétel enged bepillantást nyerni Michael Bay blockbusterének kulisszái mögé, ahol a robbantásé és a füstfelhőé a főszerep.

Őslényekké alakuló Dinobotok a Transformers 4-ben?

Már májusban szárnyra kapott az a pletyka, miszerint Michael Bay új produkciójába, a Transformers 4-be beleteszi a Dinobotokat is.

Új szereplő a Transformers 4 stábjában

Titus Welliver, aki leginkább sorozatszerepeiből lehet ismerős a magyar nézőknek, csatlakozott Michael Bay csapatához, a Transformers 4 szereplőgárdájához.

A Transformerek már Detroit belvárosát pusztítják

A Transformers 4 stábja lassan egy fél kerületet elfoglal Detroit belvárosában, ahol számos lepusztult háztömböt használnak díszletként a szuperfilm forgatásához.

Újabb kínai sztárral erősítenek a gigarobotok

Az egyik legnépszerűbb kínai színésznő, Bingbing Li után újabb hírességet igazolt le a Transformers 4 a hatalmas országból.

Felbukkantak az első Transformers 4 forgatási videók

Michael Bay épp Michigan környékén tartózkodik, ugyanis épp ott forgatják a Transformers 4 bizonyos jeleneteit.

Ilyen formában láthatjuk viszont Optimus fővezért?

Michael Bay újabb képet hozott nyilvánosságra hivatalos weboldalán keresztül, amelyen egy meseszép Argosy Frieghtliner látható.

A Transformerek lerombolják Pekinget

Egyre több információ szivárog ki arról, milyen erős lesz a kínai jelenlét a következő Transformers-filmben. Nem csak több kínai sztár - a leghíresebb közülük Li Bingbing színésznő - erősíti majd a szereplőgárdát, de jól ismert objektumoknak is komoly feladat jut a szuperfilmben.

Megan Fox nem tér vissza a Transformers 4-ben, de talán mégis

Tagadja Michael Bay rendező, hogy Megan Fox visszatér a Transformers 4-ben. Ennek azért látta szükségét, mert az internetet elárasztották a találgatások, miután Bay olyan képet rakott fel az Instagramra egy új robotról, amelyet Fox is szignált.

Bingbing Li a Transformers 4 első kínai szereplője

Bingbing Li is csatlakozott Michael Bay mega-giga produkciójához, a Transformers 4-hez.

Stanley Tucci csatlakozik a Transformers 4-hez

Michael Bay a CinemaCon idei rendezvényén szót ejtett a Transformers 4-ről.

Josh Duhamel visszatérhet a Transformers 4-ben

Mint tudjuk, Michael Bay nem épp szavahihetőségéről híres, korábban ugyanis nyíltan hangoztatta, hogy a Transformers 3. lesz az utolsó rész a franchise történetében, melyet rendezőként vállal, ám láss csodát, már folynak a negyedik felvonás munkálatai, méghozzá az ő irányítása mellett.

Az 'újonc' Jack Reynorral erősíti szereplőgárdáját Michael Bay

Michael Bay nemrég hivatalos weboldalán hozta nyilvánosságra, hogy a még szinte újoncnak számító fiatal színész, Jack Reynor leszerződött a Transformers negyedik részére.

Nicola Peltz lesz Mark Wahlberg lánya a Transfomers 4-ben?

Ezidáig úgy tűnik, még csak két biztos közreműködője van a Transformers 4-nek: az egyik a rendezői feladatokat ellátó Michael Bay, míg a másik Mark Wahlberg.

Ifjú tehetségek után kutat Michael Bay

Múlt héten a Paramount Pictures hivatalosan is megerősítette, hogy a Pain & Gain sztárja, Mark Wahlberg csatlakozott a Michael Bay rendezésében készülő szuperprodukcióhoz, a Transformers 4-hez.

Mark Wahlberg főszerepet kapott a Transformers 4-ben!

Nagyjából két hete röppent fel a pletyka, miszerint Mark Wahlberg kapja a Transformers 4 főszerepét, ám pár órával később maga Michael Bay gyorsan meg is cáfolta az értesülést.

Mark Wahlberg a Transformers 4-ben?

Michael Bay megszegvén korábbi ígéretét - miszerint a harmadik résszel lezárja az Autobotok és Álcák történetét -, már javában dolgozik azon, hogy jövő áprilisban megkezdődhessenek a Transformers 4 forgatási munkálatai.

Facebook

Kövess bennünket!

Film értékelése
7.5
3171.hely a toplistán
11 szavazat
Film galéria
Jelenetképek
Transformers: A kihalás kora galéria
Transformers: A kihalás kora galéria
Transformers: A kihalás kora galéria
Transformers: A kihalás kora galéria
Transformers: A kihalás kora galéria
Transformers: A kihalás kora galéria