Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja
követem

Kapcsolódó filmek
A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizekenA Karib-tenger kalózai: A világ végénA Karib-tenger kalózai: Holtak kincseA Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka
Hasonló filmek
Akció, Kaland, Fantasy
47 roninA fiú és a szörnyetegA Gyűrűk Ura: A király visszatérRémségek cirkusza

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Hír

Megkezdődött A Karib-tenger kalózai 5 forgatása

​A Walt Disney Pictures örömmel jelentette be nemrég, hogy kezdetét vette A Karib-tenger kalózai ötödik felvonásának forgatása, amely a tervek szerint 2017. július 7-én kerül nagyközönség elé.

Két hét múlva startol A Karib-tenger kalózai 5 forgatása

Jerry Bruckheimer producerként veszi ki részét A Karib-tenger kalózai széria ötödik részének munkálataiból, amelynek forgatása két hét múlva startol Ausztráliában.

Kaya Scodelario lehet A Karib-tenger kalózai 5 női főszereplője

​A Deadline úgy tudja, hogy Az útvesztő fiatal sztárja, Kaya Scodelario lehet A Karib-tenger kalózai ötödik részének női főszereplője, aki a Brenton Thwaites (Oculus, Demóna, Az emlékek őre) által megformál brit katona, Henry szívét dobogtatja meg, igen hevesen.

Brenton Thwaites hősködhet Orlando Bloom helyett A Karib-tenger kalózai 5-ben

Bár Orlando Bloom még szeptemberben nyitottnak mutatkozott Will Turner szerepének megismétlésére, mára már annak van nagyobb esélye, hogy Brenton Thwaites hetvenkedjen és forgassa a kardot Jack Sparrow kapitány mellett A Karib-tenger kalózai 5-ben.

Orlando Bloom újra kalózkodhat Johnny Depp mellett

Jövő év elejétől Johnny Depp ötödszörre is a higanymozgású Jack Sparrow kapitány bőrében csibészkedik majd, aki mellé ezúttal akár még Orlando Bloom is – mint természetesen Will Turner - betársulhat.

A Karib-tenger kalózai 5-öt Ausztráliában is forgathatják

A Disney-re jellemzőek a magas költségvetésű produkciók, szóval az a híresztelés, miszerint a társaság adókedvezményre hajt, mégpedig most éppen az ötödik Karib-tenger kalózai-film kapcsán, önmagában még nem hordoz túl sok hírértéket, ellenben az, hogy kinél - vagy hol - remél kedvezményeket, már sokkal többet mond el.

Továbbra sincs értékelhető forgatókönyve A Karib-tenger kalózai 5-nek

​​Jerry Bruckheimer, a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales egyik producere múlt héten ​arról számolt be, hogy akár még idén elkezdődhet a franchise soron következő részének forgatása, ám Alan Horn, a Walt Disney Studios elnöke már korántsem ilyen bizakodó.

Még idén elkezdődhet A Karib-tenger kalózai 5 és a Beverly Hills-i zsaru 4 forgatása

​Mikor legutóbb hallottunk A Karib-tenger kalózai széria ötödik felvonásáról, a Dead Men Tell No Talesről, arról szóltak a hírek, hogy a Disney továbbra sem adott zöld utat a projektnek, ám ez egy csöppet sem zavarja a film producerét, ​Jerry Bruckheimert, aki még idén neki szeretne látni a forgatási munkálatoknak.

Christoph Waltz A Karib-tenger kalózai 5-ben?

Azt már a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales bejelentésekor tudtuk, hogy Johnny Depp ismét magára ölti Jack Sparrow kapitány kalóz gúnyáját, ám a film további lehetséges szereplőiről ezidáig nem nagyon hallottunk semmit.

Szivárog A Karib-tenger kalózai 5 sztorija

Tegnap reggel számoltunk be róla, miszerint akár egy évet is késhet A Karib-tenger kalózai széria ötödik felvonása, a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, ugyanis gondok akadtak a film forgatókönyvével.

Akár egy évet is késhet A Karib-tenger kalózai 5

A Karib-tenger kalózai széria legújabb része a csodálatosan hosszú Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales címet viseli, és a korábbi tervek szerint 2015. július 10-én kerül a tengerentúli mozikba... Vagy mégsem?

Megvan a végleges címe A Karib-tenger kalózai 5-nek

Bejelentették, hogy A Karib-tenger kalózai 5-nek a végleges angol címe a Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales lett.

Johnny Depp túlhajszolja magát

A napokban említette meg Hugh Jackman, hogy szüneteltetni szeretné a színészkedést, és most úgy néz ki, Johnny Deppnek is elege lett.

Jeff Nathanson írja A Karib-tenger kalózai 5. forgatókönyvét

Úgy tűnik, a Disney nem volt elégedett Terry Rossio munkájával, ugyanis nemrég felkérték Jeff Nathansont, hogy készítse el a Pirates of the Caribbean 5 végleges forgatókönyvét.

Facebook

Kövess bennünket!

Film értékelése
10.0
19.hely a toplistán
2 szavazat