Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista
Halálos iramban 7
követem

Kapcsolódó filmek
Halálos iramban 6.Halálos iramban: Ötödik sebességHalálos iramHalálos iramban - Tokiói hajszaHalálosabb irambanHalálos iramban
Hasonló filmek
Akció, Krimi, Thriller
SleeplessElrabolva 2Hitman - A 47-es ügynökElrabolva

Halálos iramban 7

Furious 7

Hír

Túllépte az egymilliárd dollárt a Halálos iramban 7

​Tizenhét nap alatt több mint egymilliárd dolláros összbevételt ért el a Halálos iramban hetedik része. A gyártó ​Universal stúdió történetében ez az első produkció, amely az eredeti mozibemutató után ilyen eredményt ér el, s ez egyben filmtörténeti rekord is, mert ilyen gyorsan még egy alkotás sem lépte túl a bűvös határt.

Vin Diesel gyereke miatt lefújták a Halálos iramban 7 arab világpremierjét

Harmadik gyermekét várja Vin Diesel és párja, Paola Jimenez. Mivel a baba április elején érkezik, lefújták a Halálos iramban 7 Abu Dzabiban április 3-ára tervezett díszbemutatóját.

Jason Stathamet a nézők szavazták be Vin Diesel mellé

​Elárulta Vin Diesel, hogy azért lett Jason Statham a Halálos iramban 7 főgonosza, mert a rajongók ezt szerették volna.

Újabb előzetesen a Halálos iramban 7

A Halálos iramban 7 legújabb előzetesében van aztán minden: gyors autók, fegyverek, Paul Walker és Statham, egy kis Kurt Russell, némi catfight és egymásnak feszülő izomkolosszusok, melyek akkora robajjal ütköznek össze, puffanak és esnek, hogy Hulk-ot akár nyugodtan nyugdíjba is küldhetjük.

Super Bowl traileren a Halálos iramban 7

​Napra pontosan két hónap múlva - 2015. április 2-án - nyit a hazai mozikban a Halálos iramban széria hetedik felvonása, a Furious 7, amely természetesen a Super Bowl döntőjéről sem hiányozhatott.

A kilencedik résszel zárulhat a Halálos iramban-franchise

Úgy tűnik nem lesz tizedik fokozat, a Universal ugyanis a híresztelések szerint a Halálos iramban 7 után még két epizóddal tervez, melyek rendezésére Justin Lint szeretné visszacsábítani, és melyekkel egyben le is zárná a franchise-t.

Hetedjére is bűnös élvezet - Előzetesen a Halálos iramban 7

A Halálos iramban-franchise egy amolyan guilty pleasure sorozattá nőtte ki magát az első darab, a 2001-es Halálos iramban óta, és a Universal Pictures által szabadjára engedett friss trailer alapján ez alól bizony a hetedik rész sem lesz kivétel.

Dwayne Johnson kiszáll a Halálos iramban-sorozatból?

​Nem biztos abban Dwayne Johnson, hogy játszani fog a Halálos iramban-széria további részeiben. A sorozat hetedik darabját múlt héten fejezték be, és amikor a napokban megkérdezték tőle, akarja-e folytatni, kételyeinek adott hangot.

Kész a Halálos iramban 7 forgatása, lesz nyolcadik

Vin Diesel az Instagramon jelentette be, hogy véget ért a Halálos iramban 7 forgatása. A film elkészítése komoly késedelmet szenvedett a másik főszereplő, Paul Walker tavalyi tragikus autóbalesete miatt, a lemaradást csak mostanra sikerült behozni.

Egy héttel korábban kerül mozikba a Halálos iramban 7

Lassan véget ér a Halálos iramban 7 forgatása, amelynek munkálatai Paul Walker tragikus halálát követően tavaly félbeszakadtak. ​James Wan rendezése emiatt több hetes késést is elszenvedett, ám a Universal Pictures most mégis előrébb hozta a korábban 2015. április 10-ére kitűzött premierdátumot.

Vin Diesel népszerűbb, mint Obama és a Beatles

Roppant hasznos weboldal az InsideFacebook, amely a népszerű közösségi médium legérdekesebb adatainak gyűjteménye. A legfrissebb összeállításból kiderül például, hogy Vin Diesel a Facebook legnépszerűbb filmsztárja több mint 79 millió lájkkal, és ezzel az amerikai elnököt (41m) ugyanúgy maga mögé utasítja, mint a Beatlest (41m), vagy Beyoncét (62m).

Vin Dieselnek királyi a stílusa!

​Befejezte a forgatást az Egyesült Arab Emírségekben a Halálos iramban 7 stábja, de nem távoztak "köszönöm" nélkül. Vin Diesel személyes ajándékot adott egy dubaji hercegnőnek.

Méltósággal adják el Paul Walker luxusautóit

​Értékesítik a tavaly balesetben elhunyt Paul Walker luxusautó-gyűjteményét. A mintegy 30 nagy értékű járműből álló kollekcióban egyedi BMW-k, Audik, Mustangok és Porshék találhatók.

Forgatási fotón Vin Diesel és Paul Walker fivérei

Múlt héten hivatalos formában is ​megerősítést nyert, hogy a Halálos iramban franchise hetedik részének munkálatai Paul Walker tragikus halálát követően fivérei, Caleb és Cody segítségével fejeződhetnek be.

Paul Walker fivéreinek segítségével készül a Halálos iramban 7

Paul Walker tavaly novemberi tragikus halálát követően félbeszakadtak a Halálos iramban 7 munkálatai, ám pár nappal ezelőtt a stáb ​ismét nekilátott a forgatásnak, amely a hírek szerint 6-8 hetet vesz igénybe.

Tovább folytatódnak a Halálos iramban 7 munkálatai

A direktori teendőket ellátó ​James Wan az alábbi fotó kíséretében jelentette be tegnap, hogy a Halálos iramban 7 stábja ismét munkába állt. A hírek szerint a forgatás ezúttal 6-8 hetet vesz majd igénybe.

Ismét forognak a Halálos iramban 7 kamerái

Paul Walker tavaly novemberben bekövetkezett tragikus halálát követően a Universal Pictures felfüggesztette a Halálos iramban 7 forgatását, ám a stúdió illetékesei végül úgy döntöttek, befejezik a filmet.

Áprilisban folytatódik a Halálos iramban 7 forgatása

Paul Walker tragikus balesetét követően a Universal Pictures felfüggesztette a Halálos iramban 7 forgatását, ám a stúdió illetékesei végül úgy döntöttek, nélküle is befejezik a filmet. A színész korábban felvett jeleneteit nem fogják törölni, karaktere, Brian O'Conner a történet szerint 'csupán' visszavonul.

Kurt Russell tisztázta Vin Dieselhez való viszonyát

​Immár hagyomány a Halálos iramban-sorozatban, hogy minden részben újabb és újabb sztárok bukkannak fel a szereplőgárdában. A készülő Halálos iramban 7 egyik fontos figurája például a Kurt Russell által alakított karakter.

Kurt Russell a Halálos iramban 7-et izgalmasabbnak találja A feláldozhatók 3-nál

Miközben Kurt Russell a minap egyik interjújában elkotyogta, hogy áprilisban vagy májusban újfent visszatér a Halálos iramban 7 forgatási helyszínére - ami lehet Dubai, Atlanta, esetleg Los Angeles - színészként leróni szerződésbeli kötelezettségeit, mesélt arról is, miért a Vin Diesel nevével fémjelzett franchise-t választotta A feláldozhatók 3 helyett.

Hamarabb elkészül a Halálos iramban 7

​Eddig mindenki azzal számolt, hogy Paul Walker tragikus autóbalesete miatt jelentősen csúszik a Halálos iramban 7 bemutatása, most azonban kiderült, mégsem kell olyan sokat várni a premierre.

Vin Diesel továbbra is számol a Halálos iramban franchise-zal

A Halálos iramban és Riddick filmek sztárja, Vin Diesel a minap elárulta, hogy továbbra is számol a Fast and the Furious sorozattal, amely Paul Walker tragikus halálát követően is dübörög tovább.

Az Universal tapintatos módon írja ki Paul Walker karakterét a Halálos iramban 7-ből

A direktori teendőket ellátó James Wan, a forgatókönyv átírására felkért Chris Morgan és az Universal illetékesei hetek óta azon dolgoznak, hogy megoldást találjanak a november 30-án, tragikus körülmények között elhunyt Paul Walker által megformált Brian O'Conner karakterének 'kiírására'.

Módosult a Halálos iramban 7 premierdátuma

A Halálos iramban filmek sztárja, Vin Diesel népszerű közösségi oldalán tett közzé egy képet nemrég, amelyen a november 30-án, tragikus hirtelenséggel elhunyt Paul Walkerrel látható. Ezen a fotón a két színész utolsó közös jelenete került megörökítésre, bár ezt akkor még senki sem sejtette.

Az Universal Pictures Paul Walker öccsével fejezné be a Halálos iramban 7 forgatását?

A hét közepén adtunk hírt róla, miszerint a stúdió január elején szeretne ismét nekilátni a Halálos iramban 7 forgatásának, ám előtte még Chris Morgannek át kell dolgoznia a forgatókönyvet, hiszen egyik kulcsfiguráját veszítette el a franchise.

Jövőre folytatódik a Halálos iramban 7 forgatása

Paul Walker november 30-án bekövetkezett tragikus halála megrázta az egész világot. A hozzátartozók, barátok, kollégák és rajongók mellett azonban az Universal Pictures is elveszítette egyik leginkább szeretett és tisztelt tagját.

Paul Walker halála miatt leállt a Halálos iramban 7 forgatása

Paul Walker tragikus halála lesújtotta az egész világot. A színész a többi stábtaghoz hasonlóan épp pihenőt tartott, hiszen a Halálos iramban 7 forgatása kisebb szünetre vonult Amerika legnagyobb ünnepe, a Hálaadás miatt.

Életét vesztette a Halálos iramban sztárja, Paul Walker

A Halálos iramban franchise-ból ismert amerikai színész, Paul Walker tegnap életét vesztette egy szerencsétlen végkimenetelű autóbalesetben.

Néhány fotó a Halálos iramban 7 forgatásáról

Tovább folytatódik a Halálos iramban 7 forgatása, amely jövő héten, Amerika legfontosabb ünnepe, a Hálaadás miatt egy kis szünetre megy, ám előtte Vin Diesel jóvoltából még kaptunk némi ízelítőt abból, mi is zajlik a kulisszák mögött.

Garantáltan jön a Halálos iramban 8

Paul Walker legalábbis mély meggyőződéssel állítja ezt. A Halálos iramban franchise sztárja jelenleg épp a hetedik felvonást forgatja Vin Diesellel, amelynek sikerétől vagy épp sikertelenségétől függ a széria további sorsa.

Dwayne Johnsonnak nincs szüksége lovasságra

Dwayne Johnson újabb képet osztott meg a Halálos iramban 7 forgatásáról, amelyet egy igen korai órán, hajnali négykor sikerült rögzíteni.

Ronda Rousey a Halálos iramban 7 legújabb jelenetképén

Vin Diesel továbbra is nagy lelkesedéssel oszt meg különféle forgatási fotókat éppen aktuális filmje kapcsán, rajongói legnagyobb örömére.

Kórházba került Dwayne Johnson

Vin Diesel továbbra is lelkesen oszt meg mindent időközben ötvenmilliósra duzzadt rajongótáborával.

Újabb képek a Halálos iramban 7 forgatásáról

Tovább folytatódik a Halálos iramban 7 forgatása, amelynek stábjához nemrég Dwayne Johnson is csatlakozott.

Jason Statham Aston Martinjával pózol James Wan

Atlantában tovább folytatódik a Halálos iramban franchise legújabb részének forgatása, amelynek munkálatait ezúttal James Wan irányítja.

Kurt Russell is felbukkant a Halálos iramban 7 forgatásán

Atlantában tovább forognak a Halálos iramban 7 kamerái, így hát a rendezői teendőket ellátó James Wan sem pihenhet.

Forgatási fotó Vin Diesel, Tyrese Gibson és Ludacris főszereplésével

A Riddick sztárja már javában dolgozik a Halálos iramban franchise legújabb részén, amelynek munkálatairól ezúttal is előszeretettel oszt meg forgatási fotókat hatalmas rajongótáborral rendelkező közösségi oldalán.

Temetésen járt Vin Diesel

Vin Diesel elegánsra vette a figurát, ugyanis az általa megformált Dominic Toretto is részt vett Han (Sung Kang) temetésén.

Tokiói hajsza után ismét Halálos iramban

A Halálos iramban: Tokiói hajsza főhőse, név szerint Sean Boswell, visszatér a franchise hetedik részében.

A Halálos iramban 7 első jelenetképei

Múlt héten Los Angeles környékén megkezdődött a Halálos iramban 7 forgatása, amelynek kapcsán Vin Dieselnek hála két jelenetképet is módunkban áll megosztani veletek.

Djimon Hounsou-val bővül a Halálos iramban 7 csapata

Djimon Hounsou is csatlakozott a Halálos iramban 7 rohamos tempóban növekvő szereplőgárdájához.

A Trónok harca szépséges sztárjával erősít a Halálos iramban 7

Tovább gyarapodott a Halálos iramban franchise legújabb részének szereplőgárdája, ugyanis a Trónok harca szépséges Missandei-ét alakító Nathalie Emmanuel is aláírta szerződését.

Kurt Russell is szerepet kap a Halálos iramban 7-ben?

A hollywoodi madárkák azt csiripelik, hogy Kurt Russell neve is szóba került a Halálos iramban 7 kapcsán - adta hírül nemrég a Variety.

Thaiföldi világsztárt igazolt le a Halálos iramban-sorozat

Az Ong Bak-filmek sztárja, Tony Jaa is csatlakozik Vin Diesel csapatához a Halálos iramban-sorozatban.

Jövő hónapban kezdődik a Halálos iramban 7 forgatása

Hamarosan kezdetét veszi a Halálos iramban 7 forgatása, amelyet Los Angelesben és Colorado Springsben rögzítenek majd - értesült a The Gazette.

Tony Jaa is Halálos iramot diktál

Az Ong Bak széria sztárja, Tony Jaa is szerepet kapott a Halálos iramban 7-ben, amely az első angol nyelvű filmje lesz a thai színésznek.

Már Vin Diesel is dubajozik

Sikerült megállapodni, így már biztos, hogy a Halálos iramban hetedik részében dubaji jelenetek is lesznek.

James Wan és Tyrese Gibson a Halálos iramban 7 teaser poszterével keltik a hangulatot

Nyugtával dícsérd a napot! A Halálos iramban 7 rendezője, James Wan a produkció 6 órás megbeszélése után egy fotót küldött ki a Twitteren, melyen Tyrese Gibsonnal pózol a hetedik rész teaser posztere előtt.

Szuperprodukció nehézsúlyú sztárt keres

Miután Denzel Washington nem akart szerepelni a Halálos iramban 7-ben, a Universal stúdió lázas keresésbe fogott.

Denzel Washington nemet mondott a Halálos iramban 7 egyik szerepére

James Wan lázasan keresi a megfelelő személyt a Halálos iramban 7 egyik kisebb szerepére, és Denzel Washingtonra esett a választása.

Facebook

Kövess bennünket!

Film értékelése
9.1
827.hely a toplistán
7 szavazat
Film galéria
Jelenetképek
Halálos iramban 7 galéria
Halálos iramban 7 galéria
Halálos iramban 7 galéria
Halálos iramban 7 galéria
Halálos iramban 7 galéria
Halálos iramban 7 galéria