Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista
Amerika kapitány: Polgárháború
követem

Hasonló filmek
Akció, Kaland, Sci-fi
Star Trek: KapcsolatfelvételA beavatott-sorozat: A hűségesBosszúállókA Fantasztikus Négyes

Amerika kapitány: Polgárháború

Captain America: Civil War

Hír

Daniel Brühl gonosz náci tudóst alakíthat az Amerika Kapitány 3-ban

Nem hiába csicseregték azt a madarak, miszerint Daniel Brühl a harmadik Amerika Kapitány-filmben, a Civil Warban a rossz oldalon köt ki, a legfrissebb pletykák szerint ugyanis a német színész Zémó Báró, azaz Baron Zemo lila köpenyét ölti majd magára.

Scarlett Johansson visszatér az Amerika Kapitány 3-ra

Bár sokan magától értetődőnek veszik, hivatalosan még csak most erősítették meg, miszerint Scarlett Johansson visszatér a harmadik Amerika Kapitány-filmre, a Civil War-ra.

Crossbones visszatérhet az Amerika Kapitány 3-ban

Szegény Steve Rogers, lesz kivel összemérnie erejét a harmadik Amerika Kapitány-filmben, a Civil Warban, az már biztos. Ott van kapásból előre vetített konfrontációja Tony Stark-kal, aztán az egykori barátjából kiképzett, bionikus karral felszerelt gyilkoló gép, Tél Katona, és akkor úgy néz ki, a HYDRA nem kevésbé halálos ügynökét, Brock Rumlow-t, alias Crossbonest is újra rászabadítják. Daniel Brühl lehetséges gonoszát ezek után már szóba sem merem hozni.

Daniel Brühl mint Marvel-gonosz?

A Hajsza a győzelemért Niki Laudáját, azaz Daniel Brühlt is leszerződtették a harmadik Amerika Kapitány-filmre, a Civil War-ra, mégpedig állítólag egy szupergonosz szerepre.

Sólyomszem szerepelhet az Amerika Kapitány 3-ban

Jeremy Renner az MTV-nek adott interjúja során tett célzást arra, hogy Marvel-karaktere, Sólyomszem benne lehet a következő Amerika Kapitány-filmben.

A Marvel fontolgatja Vörös Koponya visszatérését az Amerika Kapitány 3-ban?

Ha valaki itt jelen pillanatban fontolgat bármit is, miközben hangosan ki is mondja, az maximum a rajongók és a riporterek, mivel a Russo-fivérek egyelőre csak sejtelmesen mosolyognak és annyit tesznek hozzá: a Marvel-moziuniverzumban az a szép, hogy bármi megtörténhet.

Jövő tavasztól forog az Amerika Kapitány 3

Izgalmasnak ígérkezik 2015 áprilisa. Tom Hanks ismét a szimbólumkutató Langton bőrébe bújik, Chris Evans pedig újfent felemeli a pajzsot, hogy a gyengék és persze a jó ügy védelmébe keljen.

Meglepő fordulatra készül az Amerika Kapitány 3

A rendezői székben helyet foglaló Russo-testvérpár újabb részleteket hozott nyilvánosságra az Amerika Kapitány 3 történetét illetően.

Amerika Kapitány megütközik Batmannel és Supermannel

A tengerentúlon igen erősen kezdett az Amerika Kapitány: A tél katonája, amely újabb visszajelzésként szolgált a Marvel számára, hogy nyugodt szívvel csatába küldheti a franchise soron következő felvonását.

Az Amerika Kapitány 3-at is a Russo-testvérek rendezik

Az egyelőre még bemutatásra váró A tél katonája alcímet viselő második Amerika Kapitány-film után hivatalosan is Anthony Russo és Joe Russo rendezik majd újfent a harmadik részt.

Facebook

Kövess bennünket!

Film értékelése
10.0
5.hely a toplistán
3 szavazat
Film galéria
Jelenetképek
Amerika kapitány: Polgárháború galéria
Amerika kapitány: Polgárháború galéria
Amerika kapitány: Polgárháború galéria
Amerika kapitány: Polgárháború galéria
Amerika kapitány: Polgárháború galéria
Amerika kapitány: Polgárháború galéria