Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista
Transformers: Az utolsó lovag - Kiterjesztik a Halálos iramban világát
Logan - Farkas
követem

Kapcsolódó filmek
Farkas
Hasonló filmek
Akció, Dráma, Sci-fi, Thriller
Gyilkos rajzásKépletLáncreakcióSnowpiercer - Túlélők viadala

Logan - Farkas

Logan

Hír

Farkas visszatér

Az jó ideje nem kérdés már, hogy Farkas visszatér. Hugh Jackman már megígérte a rajongóknak, hogy még egyszer, utoljára megnöveszti a pofaszakállát, felcsatolja az ökléből előcsusszanó adamantiumkarmokat, és olyan filmet hoz össze, ami méltó búcsú lesz attól a figurától, ami világhírűvé tette: látványos, vad és izgalmas történetet ígér, ahogy James Mangold rendező is.

Szinte biztos, hogy Hugh Jackmannek a Wolverine 3 lesz az utolsó X-Men filmje Rozsomákként

Hugh Jackman jó ideje hangoztatja, hogy lassan 'nyugdíjba küldi' mutáns karakterét, Rozsomákot, ám hogy erre pontosan mikor is kerül sor, egyelőre nem tudjuk. A színész sokáig gondolkodott azon, hogy bevállalja-e a Farkas folytatását, ám végül a ​David James Kelly által írt forgatókönyv ​meggyőzte.

Hugh Jackman Channing Tatumra bízná Wolverine megformálását

Az X-Men filmek sztárja, Hugh Jackman hosszú gondolkodás után döntött úgy, hogy elvállalja a Farkas második részének címszerepét, ám könnyen megeshet, hogy ez lesz az utolsó alakítása Rozsomákként.

Készül a Wolverine folytatásának forgatókönyve, Hugh Jackman ismét a fedélzeten

A 20th Century Fox pénteken ​jelentette be, mikor is kerülhet nagyközönség elé a Farkas folytatása. A nagy nap 2017. március 3-a lesz, ám ami még jobb hír, hogy Hugh Jackman igent mondott Logan megformálására, így ismét az ő főszereplésével valósulhat meg az újabb Rozsomák kaland.

Premierdátumot kapott a Farkas, valamint a Fantasztikus négyes reboot folytatása

​A 20th Century Fox a minap jó pár produkciójának premierdátumát tűzte ki, melyeket aztán nyilvánosságra is hoztak.

Csak az X-Men: Apokalipszis után jöhet a Wolverine folytatása

​A Farkas direktora, ​James Mangold elárulta, hogy a Hugh Jackman főszereplésével készülő Wolverine folytatás csak az X-Men: Apocalypse után kerül mozikba. A filmes szakembernek Twitteren szegezték neki a kérdést, amelyre ő készséggel válaszolt is.

Facebook

Kövess bennünket!

Film értékelése
0
Nincs a toplistán
0 szavazat