Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Jelmeztervező

caroline eselin

The Hollars (2016)
The Hollars

Egy férfi hazatér szülővárosába, miután édesanyja beteg lesz és megműtik.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Hollars

Míg fekszem kiterítve (2013)
As I Lay Dying

A regény középpontjában a Bundren család áll, akik a városba utaznak, hogy eltemessék édesanyjukat.
Adatlap »
0 hozzászólás
Míg fekszem kiterítve

A futár (2012)
The Courier

A nevesincs Futár figyelemre méltó módon pontossággal és megbízhatósággal kézbesíti a rábízott üzeneteket és csomagokat. A Futárt különösen nagyra tartják bizonyos körökben, mert sohasem tesz fel kérdéseket a szállítmánnyal kapcsolatban. Egy napon két fickó veszi igénybe a szolgálatait, egy különlegesen hírhedt alvilági figura, a rettegett, rég halottnak hitt maffiafőnök részére kell csomagot leszállítania. Ehhez először is meg kell találnia. Az utána való nyomozás egyre veszélyesebbé válik.
Adatlap »
0 hozzászólás
A futár

Az újságos fiú (2012)
The Paperboy


Adatlap »
0 hozzászólás
Az újságos fiú

A bosszú jogán (2011)
Justice

A lelkes angoltanár, Will Gerard boldogan él zenész feleségével, Laurával. Nyugodt családi életüket koncertek, kerti sütögetések töltik ki, és Will kedvenc hobbija, sakkpartik főnökével, az iskolaigazgatóval. Egy éjjel azonban borzalmas dolog történik: a próbáról hazafelé tartó Laurát brutálisan megerőszakolják. Miközben Will a kórházban feldúltan várja az orvost, hogy beszámoljon felesége állapotáról, egy jól öltözött ember szólítja meg, és felajánlja neki az azonnali igazságszolgáltatás lehetőségét. Az összezavarodott Will elfogadja az ajánlatot, nem is sejtve, hogy ezzel egy önbíráskodó földalatti szervezet hálójába kerül. Ijesztő és veszélyes játszma veszi kezdetét.
Adatlap »
0 hozzászólás
A bosszú jogán

Dylan Dog: Halálos éjszaka (2010)
Dylan Dog: Dead of Night


Adatlap »
0 hozzászólás
Dylan Dog: Halálos éjszaka

Leaves of Grass (2009)
Leaves of Grass


Adatlap »
0 hozzászólás

Napforduló (2008)
Solstice

Megan és barátai nyári vakációra készülődnek. A társaság évről évre együtt köszönti a nyári napfordulót, mégpedig Megan szüleinek hétvégi luxusházában, a louisianai lápvidéken. Idén azonban kevésbé rózsás a hangulat: eggyel kevesebben lesznek, mert Megan ikertestvére, Sophie fél évvel ezelőtt öngyilkos lett. A szomorú eset egy barátjuk fürdőszobájában történt, miközben a többiek a házban buliztak. Amikor megérkeznek a nyári lakba, Megant különös érzés fogja el, mintha Sophie szelleme figyelné őket.
Adatlap »
0 hozzászólás

Sárga zsebkendő (2008)
The Yellow Handkerchief

Brett Hanson most szabadult a börtönből, miután letöltötte hat évig tartó büntetését egy ember véletlen meggyilkolásáért. Mialatt azon morfondírozik, visszatérjen-e oda, ahol élete sorsdöntő fordulatot vett, megismerkedik két tinédzserrel, Martine-nal és Gordyval, akik felajánlják, hogy elviszik magukkal. Louisianát átszelő utazásuk során Brett először megpróbálja eltitkolni múltját, de lassanként egyre több mindent fed fel erőszak, bánat és rossz döntések árnyékolta életéből. Amikor már feladna minden reményt, hogy valaha is újra együtt legyen volt feleségével, Mayjel, elfogadja fiatal barátai segítségét, akik eközben életükben először megtapasztalják az igaz szerelmet. "Sárga zsebkendő című filmjében Udayan Prasad rendező egy ? elsőként Pete Hamill által 1971-ben publikált ? városi legendát helyez a Katrina hurrikán sújtotta Louisianába. Gondolatgazdag, szűk réteget megcélzó portrét rajzol meg négy emberről, akik letértek az útról, de megpróbálnak visszatalálni rá." (Peter Debruge)
Adatlap »
0 hozzászólás
Sárga zsebkendő

Stay Alive - Ezt éld túl! (2006)
Stay Alive

New Orleansban brutálisan meggyilkolnak egy fiatalt. Az áldozat barátai egy videojátékot találnak nála: a túlélő-horrorjátékok legújabbját, amelyet lenyűgöző grafika, ellenállhatatlan hangulat és ultrarealisztikus halálesetek jellemeznek. A Stay Alive! a XVII. században élt sorozatgyilkos, a hírhedt Báthory Erzsébet grófnő rémtetteit eleveníti fel - a szó szoros értelmében... A helyzet ugyanis a következő: ha meghalsz a játékban, az életed is véget ér. A játékosok száma rohamosan fogy, és csupán egyetlen esély mutatkozik a túlélésre: ha megtalálják és legyőzik a Véres Grófnőt.
Adatlap »
0 hozzászólás
Stay Alive - Ezt éld túl!

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

15:40 Ana három arca
16:50 Fatmagül
16:00 Celeb vagyok, ments ki innen!
17:25 Story Extra
15:10 Ferenc pápa - Buenos Airestől a Vatikánig
16:55 Katwe királynője
15:30 CSI: New York-i helyszínelők
16:25 CSI: New York-i helyszínelők

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók