Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Jelmeztervező

jenny gering

Flatliners (2017)
Flatliners


Adatlap »
0 hozzászólás
Flatliners

A Kelet (2013)
The East

Valaki nagy vállalatok vezérigazgatóira utazik: elkapja és rákényszeríti őket saját káros termékeik elfogyasztására. Az ügy felgöngyölítésével egy elit magánnyomozó irodát bíznak meg. A gyanú egy rejtélyes anarchista csoportra, a Keletre terelődik, ide kell beépülnie Sarah Moss volt FBI ügynöknek. Sarah beépül a szervezetbe, de hamarosan rájön, hogy ahogy közeledik a végelszámolás pillanata, úgy kerül egyre közelebb a szervezet vezetőihez.
Adatlap »
0 hozzászólás
A Kelet

Lola versus (2012)
Lola Versus

Lola egy átlagos, 29 éves nő, akit épp nem átlagosan dobnak ki: Luke három héttel az esküvő előtt gondolta meg magát és hagyta faképnél a lányt. Lolából mindez felszínre hozza a közelgő harmadik X-től való félelmet. Lola kihez máshoz, mint legjobb barátnőjéhez fordul segítségért, miközben a reménytelenül szerelmes Henryt, valamint szülei jobbnál jobb tanácsait is kétségbeesetten próbálja elhárítani magától. Miután Lola addig rendszerezett élete szép lassan atomjaira hullik, s csak ballépések és alkoholmámor marad a helyében, kénytelen elismerni, hogy most először fogalma sincs, mihez kezdjen. Belátja, senki mástól nem várhat segítséget, a maga kezébe kell vennie sorsa alakulását.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lola versus

Csúcshatás (2011)
Limitless

Bradley Cooper és Robert De Niro a főszereplői a Csúcshatás című lebilincselő akcióthrillernek, amelyben egy sikertelen író életét fenekestül felforgatja egy szupertitkos "intelligens gyógyszer". Segítségével teljes agykapacitását kihasználja, és önmaga tökéletes verziójává válik. Rendkívüli képességeire azonban olyanok is felfigyelnek, akiket kétes szándékok vezérelnek, és hamarosan a túlélése a tét ebben az izgalmas és provokatív filmben. Az írói válsággal küszködő, sikerre éhes Eddie Mora (Cooper) élete 180 fokos fordulatot vesz, amikor egy régi ismerőse megismerteti egy forradalmian új gyógyszerrel, az NZT-vel, amellyel az összes képességét maximálisan kiaknázhatja. Eddie-nek csak úgy izzanak az agysejtjei: mindenre emlékszik, amit valaha olvasott, látott vagy hallott, egy nap alatt elsajátít egy nyelvet, megold bármilyen összetett egyenletet, és mindenkit elbűvöl - mindaddig, amíg szedi a még teszteletlen gyógyszert. Eddie viharos gyorsasággal meghódítja a Wall Streetet, miután egy kisebb összeget kockára téve többmilliós haszonra tesz szert. Nagy dobása a dúsgazdag Carl Van Loonnak (De Niro) is szemet szúr, aki megbízza, hogy hozza össze a számára minden idők legnagyobb vállalatfúzióját. Ám Eddie olyan emberek érdeklődését is felkelti, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy rátegyék a kezüket az NZT-készletére. Az életveszélyben lévő írót a tabletta brutális mellékhatásai is gyötrik, miközben egyszerre próbálja kijátszani titokzatos üldözőit, egy kegyetlen gengsztert és a mindenre elszánt rendőrséget, hogy megóvja apadó gyógyszerkészleteit, amíg sikerül túljárnia ellenségei eszén.
Adatlap »
0 hozzászólás
Csúcshatás

Violet & Daisy (2011)
Violet & Daisy

Két kiskorú bérgyilkos könnyűnek tűnő munkát szerez, ám egy hirtelen felbukkanó célpont tönkreteszi a tervüket.
Adatlap »
0 hozzászólás
Violet & Daisy

A Little Help (2010)
A Little Help


Adatlap »
0 hozzászólás
A Little Help

Bazi rossz Valentin-nap (2009)
I Hate Valentine's Day

A Bazi nagy görög lagzi alkotóitól. A manhattani virágbolt tulajdonos, Genevieve Gernier sajátos és szigorú randiszabályokat követ: összesen öt alkalommal találkozik egy férfival, hogy elkerülje az esetleg kialakuló kötődést, s így a csalódást és a fájdalmat. Amikor jóképű, kedves Greg Gatlin megveszi a közeli éttermet, azonnal megtetszenek egymásnak. Találkozni kezdenek, és az ötödik randevú után Genevieve úgy érzi, mégsem jó a maga kreálta szabály. Lehet, hogy felül kéne írnia szerelmi filozófiáját? A Bazi nagy görög lagzi alkotói újra összehozták a főszerepelőket egy fergeteges romantikus vígjátékban.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bazi rossz Valentin-nap

Visszavonuló (2009)
Solitary Man


Adatlap »
0 hozzászólás
Visszavonuló

A Kennedy-gyilkosság - Interjú a merénylővel (2002)
Interview with the Assassin

A munkájából éppen elbocsátott operatőrt, Ron Kobelskit felkeresi igen zárkózott szomszédja, Walter Ohlinger, hogy beszámoljon egy bűnről, amit ő követett el hosszú évekkel azelőtt. A mogorva, idősebb férfi azt állítja, hogy ő volt a titokzatos "második fegyveres", aki igazából eltalálta J. F. Kennedy elnököt Dallasban. Ohlinger negyven éven át őrizte titkát, de mikor megtudta, hogy rákos és alig pár hónapja van hátra, úgy döntött most előjön az igazsággal. Kobelski nagyon szkeptikus, több oldaltól meg akarja vizsgálni az eseményeket. Együtt elmennek a helyszínre, Ohlinger végigmutatja mikor hol állt, mit csinált, hogyan lőtt. A naiv operatőr hozzáállása megváltozik, mikor fura telefonhívásokat kap és sötét alakok jelennek meg a háza és családja környékén és úgy tűnik a régi összeesküvőknek még sokfelé elér a keze. Valóban veszélyben van? Mikor az operatőr több bizonyíték megvizsgálása után mégsem akar hinni a veterán CIA-ügynöknek, Ohlinger meg akarja mutatni, hogy képes volt, sőt most is képes egy ilyen tett elkövetésére.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók