Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Jelmeztervező

lea carlson

Goon: Last of the Enforcers (2017)
Goon: Last of the Enforcers


Adatlap »
0 hozzászólás
Goon: Last of the Enforcers

Unless (2016)
Unless


Adatlap »
0 hozzászólás
Unless

A kolónia (2013)
The Colony

Az éghajlat szélsőséges viszonyai miatt 2045-re a Föld még életben lévő lakossága elszigetelt földalatti kolóniákban él. A telepek elsődleges feladata a betegségek visszaszorítása és kellő mennyiségű élelmiszer termelése a populáció számára. A Hetes számú kolónia vezetője Briggs (Laurence Fishburne) pár katonával az oldalán a távoli Ötös számú kolóniába indul, miután vészjelzést kaptak a testvértelepről. Az extrém hideg időjárást leküzdve az Ötös számú telepen egy túlélőt találnak, akinek elmondása és a talált nyomok alapján Briggs és csapata szembesül azzal, ami az ő kolóniájukat is fenyegetheti. A két telep között fekvő egykor volt nagyváros romjain keresztül visszaküzdve magukat Briggs az Ötös számű telepen látottaktól is váratlanabb változásokkal találja magát szembe, melyeknek felelőse, a telepen maradt erőszakos társa, Mason (Bill Paxton).
Adatlap »
0 hozzászólás
A kolónia

Volt egy tánc (2011)
Take This Waltz

A huszonnyolc éves Margot boldog házasságban él Lou-val, aki szakácskönyveket ír. Az asszony azonban egy repülőút során találkozik a jó képű Daniellel, és az első pillanattól kezdve kölcsönös vonzalom alakul ki köztük. Margot teljesen megnyílik a férfi előtt, nyíltan beszél a vágyairól és a félelmeiről. Hamarosan kiderül, hogy a művészlélek az utca túloldalán lakik. A helyzet elbizonytalanítja az asszonyt, tudja, hogy ez nem tartható sokáig. Eljön az idő, amikor választania kell a két férfi közül.
Adatlap »
0 hozzászólás
Volt egy tánc

A bagoly kiáltása (2009)
The Cry of the Owl

Robert Forrester az új élet reményében költözött a nagyvárosból egy kisvárosba. Azt reméli, hogy itt nyugalmat talál a gondjaira, mindenekelőtt arra, hogy feldolgozza a válását. Ám úgy tűnik, hogy a nyugalom csak átmeneti. Robert egyre inkább egy késztetést érez, melynek nem tud ellenállni. Amikor éjjelente hazafelé tart a kocsijával, minden alkalommal kiköt egy bizonyos háznál, amely mániákusan vonzza. Noha nem tudja a házban lakó lány nevét, kilesi annak minden mozdulatát. A lánynak vőlegénye van, így csak idő kérdése és a szenvedélyek elszabadulnak.
Adatlap »
0 hozzászólás

Rabló menyasszony (2007)
The Robber Bride

Ontario-tó partján, a rendőrség úgy véli, hogy az asszony gyilkosság áldozata lett. Hamarosan gyanúsított is akad a fiatal rendőr, Henry személyében. Henry a barátjához, John Grismerhez fordul segítségért. Az egykori kiábrándult, cinikus zsaru most biztosítási nyomozóként dolgozik. Grismer hisz a barátja ártatlanságában, a szimata Zenia három zárkózott barátnőjéhez viszi. Roz, Tony és Charis különösen viselkednek Zenia halála után.
Adatlap »
0 hozzászólás

Hókirálynő (2005)
The Snow Queen


Adatlap »
0 hozzászólás

Fast Food High (2003)
Fast Food High


Adatlap »
0 hozzászólás

Bradyék a Fehér Házban (2002)
The Brady Bunch in the White House

A Brady család fénykorát a hetvenes évek elejére tehetjük, amikor kerek öt esztendőn át az amerikai tévénézők mindennapjainak részesei voltak. Félórás vígjáték-sorozatuk ugyanis hihetetlen népszerűségnek örvendett. Bradyék akkor a tökéletesség eleven szobraként vonultak be a köztudatba. A jól bevált recept pedig: egy feddhetetlen apuka, aki az előző házasságából hozott három belevaló kisfiút, és egy örökké mosolygó anyuka, aki - minő véletlen - éppen három bűbájos leánygyermek édesanyja. Bradyék most olyan hihetetlen dolgokba keverednek, amely által Mike Brady váratlanul az Egyesült Államok elnöke lesz, Carol pedig az alelnök posztját tölti be.
Adatlap »
0 hozzászólás

Claire életre-halálra (2001)
Picture Claire

Claire, a húszas évei elején járó, független lány arra az elhatározásra jut, hogy eddigi lakhelyéről, Montrealból Torontóba költözik és ott kezd új életet. A dolgát nem könnyíti meg, hogy angolul csak egy-két szót beszél, Torontóban pedig az egyetlen ismerőse Billy, akivel korábban mindössze egyetlen éjszakát töltött együtt. A városba érkezve Billy-t nem találja otthon, de kideríti, hogy éppen egy fotógalériában tart kiállítást. Útban a fiúhoz beugrik egy kávézóba, ahol egy férfi durván molesztálja. Mire kijön a mosdóból, az őt zaklató férfit megöli valaki, a gyanú egyenesen Claire-re terelődik. A mit sem sejtő lány egyetlen esélye a megmenekülésre a meggyilkolt férfi barátnője, Lily, akit szintén keres a rendőrség.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók