Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Kiadó

alcina pictures

A kolónia (2013)
The Colony

Az éghajlat szélsőséges viszonyai miatt 2045-re a Föld még életben lévő lakossága elszigetelt földalatti kolóniákban él. A telepek elsődleges feladata a betegségek visszaszorítása és kellő mennyiségű élelmiszer termelése a populáció számára. A Hetes számú kolónia vezetője Briggs (Laurence Fishburne) pár katonával az oldalán a távoli Ötös számú kolóniába indul, miután vészjelzést kaptak a testvértelepről. Az extrém hideg időjárást leküzdve az Ötös számú telepen egy túlélőt találnak, akinek elmondása és a talált nyomok alapján Briggs és csapata szembesül azzal, ami az ő kolóniájukat is fenyegetheti. A két telep között fekvő egykor volt nagyváros romjain keresztül visszaküzdve magukat Briggs az Ötös számű telepen látottaktól is váratlanabb változásokkal találja magát szembe, melyeknek felelőse, a telepen maradt erőszakos társa, Mason (Bill Paxton).
Adatlap »
0 hozzászólás
A kolónia

Szívdobbanás (2006)
Kardia

Hope patológusként dolgozik. Egy fénykép arra ösztönzi, hogy megpróbálja kideríteni a múltjában lappangó rejtélyeket. Kislány korában Hope egy elbűvölő világot alkotott maga és családja számára, egy szebbet és jobbat, mint amilyen a valóságban volt. Felnőttként egy laboratóriumban dolgozik, az emberi szív működésének titkait kutatja. Munkahelyén tanúja lesz két fiatal kibontakozó kapcsolatának. Hope rájön, hogy a gyermekkori szívműtét, melyen átesett, megmagyarázhatatlan módon összekötötte életét egy másikkal. Az operációnak köszönhetően fellebben a múlt titka.
Adatlap »
0 hozzászólás

Boldogság telefonhívásra (2000)
Apartment Hunting

Romantikus komédia egy Ben Riddick nevű újságíróról, akinek legújabb megbízása révén boldogtalan házassága nehézségeivel kell szembe néznie. A férfinek a telefonos társkereső szolgáltatásokról kell cikket írnia, melynek során feleségével, Sarah-val folytatott kapcsolatának újraértékelésére kényszerül.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók