Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Kiadó

bloom

Élesítve (2017)
Unlocked

Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
Adatlap »
0 hozzászólás
Élesítve

A fák tengere (2015)
Sea of Trees

A történet középpontjában egy amerikai férfi áll, aki Japánba, az Öngyilkosok erdejéhez utazik, hogy véget vessen életének. Itt találkozik egy japán férfivel, Takumi Nakamura-val (Ken Watanabe), ám ahelyett, hogy segítenének egymásnak meghalni, inkább útnak indulnak az erdőben.
Adatlap »
0 hozzászólás
A fák tengere

Le dernier tunnel (2004)
Le dernier tunnel


Adatlap »
0 hozzászólás

Kabloonak (1994)
Kabloonak

1920-ban Robert Flaherty filmrendező világhírnévre tett szert a Nanook, az eszkimó című filmjével, melyet joggal tekinthetünk az első dokumentumfilmnek, a műfaj őstípusának. A film elmeséli a forgatás és két ember barátságának a történetét, és két világ hihetetlen találkozását... A filmet a Behring-szorosnál, mínusz 30 fokos hidegben forgatták, mely az egész stábtól nagy emberi erőfeszítést kívánt. 1994-ben a Montreáli Világ Filmfesztiválon a legjobb fényképezés díját kapta.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók