Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Kiadó

flynn picture company

Baywatch (2017)
Baywatch

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Adatlap »
0 hozzászólás
Baywatch

Gyilkos ösztön (2014)
Solace

A Solace egy médium képességekkel megáldott doktor (Anthony Hopkins) történetét tárja elénk, akit az FBI felkér, hogy segítsen megtalálni egy kegyetlen sorozatgyilkost (Colin Farrell). A doki hamarosan rájön, hogy a ravasz gyilkos szintén médium képességekkel bír, ezért képtelenek a nyomára akadni.
Adatlap »
1 hozzászólás
Gyilkos ösztön

Herkules (2014)
Hercules

Herkules egy zsoldoshadsereg élén elindul, hogy véget vessen a Trákiában dúló véres polgárháborúnak. Félistenként földöntúli ereje segíti a harcban, azonban nem vetkőzheti le emberségét, amely egész életében kísérti. A legendás hérosznak útja során mitikus lényekkel is meg kell küzdenie.
Adatlap »
0 hozzászólás
Herkules

Kétéjszakás kaland (2014)
Two Night Stand

Egy kötődés nélküli egyéjszakás kaland a huszonéves New York-i Megan és Alec számára katasztrófával felérő fordulatot vesz másnap reggel, amikor egy hatalmas hóvihar megbénítja a várost. Csapdába esnek Alec szűk brooklyni lakásában, ahol kénytelenek egy tipikus egyéjszakás kaland határain túl is megismerni egymást. A “Kétéjszakás kaland” Max Nicols rendezői debütálása, egy szexi romantikus komédia a szerelem megtalálásáról a digitális korban. Néhány hónappal a diploma megszerzése után Megan szingli, munkanélküli és úgy érzi, hogy arra sem képes, hogy felkeljen a kanapéról. Az eljegyzésének felbontása után, összetört szívvel az internetes romantika sem igazán érdekli. A lakótársa, Faiza unszolására, valamint a volt barátjával és új barátnőjével való kellemetlen találkozás után egy társkereső oldalon megismeri Alec-et, egy szimpatikus és humoros fiút, akivel meghívatja magát a lakására élete első egyéjszakás kalandjára. A minden romantikát nélkülöző másnap reggel megpróbál diszkréten távozni, ekkor azonban felfedezi, hogy a várost megbénította egy rekord mennyiségű hóesés, amely egyáltalán nem mutatja az enyhülés jeleit. Mivel nem tudja elhagyni az épületet, kénytelen Alec-nél maradni egy ideig, és a váratlan helyzetre persze mindketten zavartan reagálnak. Arra kényszerülnek, hogy egy újabb napot és éjszakát töltsenek együtt, amely a dumálás, az ugratás és a civakodás között ingadozik, az előző éjszaka felébredt vonzalom azonban hamarosan az új helyzetben is működni kezd. Egymás erotikus IQ-ját tesztelve rájönnek, hogy egy olyan egyedi helyzetben találták magukat, mely meghatározó élmény lehet a számukra útban az éretté válás felé. Ám éppen amikor valami különleges érzés alakulna ki közöttük, Megan egy sokkoló titkot fedez fel Alec életéből, ami véget vethet a kapcsolatuknak még mielőtt az túllépne a kétéjszakás kaland határain...
Adatlap »
0 hozzászólás
Kétéjszakás kaland

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

07:00 Tv2 matiné
08:00 Maci Laci a világűrben
06:50 Kölyökklub
09:35 BabaKalauz
06:00 Producerek
08:10 Filmek és sztárok
06:00 Televíziós vásárlás
09:00 Tom és Jerry újabb kalandjai
06:00 Televíziós vásárlás
09:00 Lúzer SC

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók