Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Kiadó

nu image films

Survivor (2015)
Survivor


Adatlap »
0 hozzászólás
Survivor

Gyilkos szezon (2013)
Killing Season

A Killing Season egy akciófilm, amely az Appalache-hegységben játszódik, és egy amerikai veteránkatonáról (De Niro) szól, aki visszavonult a mindentől távoli erdei faházába. Amikor egy ritka látogató, egy európai turista (Travolta) megjelenik a színen, a két férfi között valószínűtlen barátság alakul ki, ám később kiderül, hogy a látogató egy volt szerb katona, aki bosszúra szomjazik. Feszült és akciódús csatát vívnak Amerika legnagyobb tiltott területén, amellyel egy régi mondást igazolnak: a fair csatákat mindig egy az egy ellen vívják.
Adatlap »
0 hozzászólás
Gyilkos szezon

Spiders (2013)
Spiders


Adatlap »
0 hozzászólás
Spiders

Straight A's (2013)
Straight A's

Scott (Ryan Phillippe) 10 év rehabilitáció után anyja szellemének kérésére visszatér családjához, akiknek annak idején hátat fordított. Magához vesz némi pirulát és egy kis füvet, majd visszalovagol Shreveportba szembenézni testvérével (Luke Wilson) és annak feleségével (Anna Paquin), no meg múltjával…
Adatlap »
0 hozzászólás
Straight A's

Támadás a Fehér Ház ellen (2013)
Olympus Has Fallen

Asher elnök (Aaron Eckhart) találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel, és annak védelmi parancsnokával. Azonban a Fehér Ház ellen indított váratlan légitámadás az egész kabinetet a vendégekkel együtt az elnök földalatti bunkerébe kényszeríti. És végül a megbeszélés egy kiszámíthatatlan kimenetelű terrorba fordul át. Mike Banning (Gerard Butler) testőr volt korábban, de egy tragikus autóbaleset során súlyos hibát vétett, ezért eltávolították az elnök mellől. Ahogy híre megy, hogy az államfő veszélybe került, a félelmet nem ismerő Banning egyből a helyszínre siet. A dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek. Mivel a Pentagonnak egyre fogy az ideje, csak egyetlen esélyük maradt a túlélésre.
Adatlap »
0 hozzászólás
Támadás a Fehér Ház ellen

Az újságos fiú (2012)
The Paperboy


Adatlap »
0 hozzászólás
Az újságos fiú

Elárulva (2012)
Stolen


Adatlap »
0 hozzászólás
Elárulva

The Expendables - A feláldozhatók 2. (2012)
The Expendables 2

A feláldozhatók visszatértek, és ezúttal személyes ügyről van szó... Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Dézsma (Randy Couture) és Hale Caesar (Terry Crews) újra együtt vannak, sőt két taggal, Billyvel, a kölyökkel (Liam Hemsworth) és Maggie-vel (Yu Nan) még bővülnek is, amikor Mr. Church (Bruce Willis) összetrombitálja a csapatot egy látszólag egyszerű melóra. Barney és régi vágású zsoldosai könnyen jövő dohányban reménykednek, ám amikor csúnyán félremennek a dolgok, és egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Hiába járnak idegen területen, ahol minden ellenük dolgozik, a revánsvágytól fűtött társaság elszántan zúzza-tizedeli az ellenséget, és közben az idővel versenyt futva egy váratlan veszélyt is el kell hárítaniuk, hiszen 2,7 kg tiszta plutóniummal már a világ egyensúlyát is meg lehet borítani. Mindez azonban semmi ahhoz képest, amire az az aljas figura számíthat, aki lemészárolta a testvérüket. Mert ekkor vetik be csak igazán magukat a feláldozhatók...
Adatlap »
1 hozzászólás
The Expendables - A feláldozhatók 2.

Conan, a barbár (2011)
Conan the Barbarian

Minden idők legnépszerűbb barbárja visszatér. Miután Conan figurája nyolc mozgalmas évtizeden át formálódott és érlelődött a befogadók képzeletében - legyen szó prózai művekről és képregényekről, mozifilmekről és tévésorozatokról, játékokról és más termékekről -, a hyboriai korban végrehajtott hőstettei most korábban nem látott pompával elevenednek meg egy kolosszális 3D-s akció-kalandfilmben. A bősz kimériai harcos személyes bosszújaként induló küldetés hamarosan epikus küzdelembe csap át, amelynek során a címszereplő behemót ellenségekkel, rettenetes szörnyetegekkel és reménytelen kilátásokkal találja szemben magát, miközben világossá válik számára, hogy egyedül ő képes megmenteni Hyboria dicső nemzeteit a természetfeletti erők megállíthatatlannak tűnő terjeszkedésétől.
Adatlap »
0 hozzászólás
Conan, a barbár

Senki fia (2011)
The Son of No One


Adatlap »
0 hozzászólás
Senki fia

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

15:40 Ana három arca
16:50 Fatmagül
16:00 Celeb vagyok, ments ki innen!
17:25 Story Extra
15:10 Ferenc pápa - Buenos Airestől a Vatikánig
16:55 Katwe királynője
15:30 CSI: New York-i helyszínelők
16:25 CSI: New York-i helyszínelők

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók