Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Kiadó

silver screen pictures

Whitney (2015)
Whitney


Adatlap »
0 hozzászólás
Whitney

Petals on the Wind (2014)
Petals on the Wind


Adatlap »
0 hozzászólás
Petals on the Wind

Drew Peterson (2012)
Drew Peterson: Untouchable

Drew Peterson rendőr a harmadik feleségével él. Ám a férfi találkozik Stacyvel, aki a lánya lehetne. Miatta felbomlik a házassága, a nejét pedig egy nap holtan találják az üres fürdőkádban. Peterson elveszi Stacyt, majd gyermekeik születnek. A férfi féltékenysége azonban fokozatosan megmérgezi kapcsolatukat. Amikor Stacy eltűnik, Petersen magára marad a két házasságából származó gyerekeivel. A két nő estetét felkapja a média, de Peterson ártatlannak vallja magát, és bejelenti, megint nősülni készül. Igaz történet.
Adatlap »
0 hozzászólás
Drew Peterson

Kék szemű mészáros (2012)
Blue-Eyed Butcher

A külső szemlélő számára úgy tűnt, hogy a texasi Susan Wrightnak mesébe illő élete van egy rajongó férjjel és két szép gyerekkel az oldalán, szerető rokonokkal és barátokkal körülvéve. Ám hat évvel a házasságuk után minden összeomlik, amikor Jeff késszúrásokkal teli, elásott holttestét megtalálják a házuk kertjében. A rendőrség Susant gyanúsítja a gyilkosság elkövetésével. Az asszony szerint azért ölte meg a férjét, hogy véget vessen a családon belüli erőszaknak, az éveken át tartó rettegésnek.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kék szemű mészáros

Nehéz döntés (2012)
Of Two Minds

Billie jó körülmények között, boldog házasságban él. Miután maghal az édesanyja, a fiatalasszony, teljesítve az utolsó kívánságát, magához veszi a skizofréniában szenvedú húgát. Baby és a család megpróbál alkalmazkodni az új közös életükhöz. Azonban a Billie tinédzser fia és Baby közötti felkavaró incidens után Billie számára világossá válik, hogy nem tudja kezelni a húga betegségét. Mindez arra kényszeríti, hogy meghozzon egy nehéz döntést, azt tegye, ami a legjobb a húga, illetve saját családja számára.
Adatlap »
0 hozzászólás
Nehéz döntés

Ártatlan áldozatok (2011)
Carnal Innocence

Innocenceben, ebben a Mississippi állambeli kisvárosban, ahol hosszúak a nappalok és illatosak az éjszakák, a titkok nem sokáig maradnak rejtve. Ám amikor a városka legszebb lányai sorra kegyetlen gyilkosság áldozatául esnek, az emberek azt kezdik latolgatni, vajon egy errefelé, a deltavidéken ólálkodó idegen-e a tettes... vagy talán épp a szomszédjuk?
Adatlap »
0 hozzászólás

Mrs. Washington Goes to Smith (2009)
Mrs. Washington Goes to Smith


Adatlap »
0 hozzászólás

Viharos vizeken (2009)
Safe Harbor

Treat Williams és Nancy Travis a szívmelengető, igaz történet alapján készült film főszereplői. A nyugdíjas házaspár, Doug (Williams) és Robbie (Travis) azt tervezi, hogy idős éveiket a világ körüli vitorlázással töltik. Terveik azonban meghiúsulnak, amikor egy csapat rakoncátlan fiú gondnokainak nevezik ki őket, amíg helyet nem kapnak a helyi fiatalkorúak nevelőintézetében. Valószínűtlen kötelékek alakulnak ki, Doug és Robbie pedig olyan döntést hoz, mely örökre megváltoztatja az életüket.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

18:00 Tények
19:25 Bumm!
18:00 RTL Híradó Esti kiadás
18:55 Fókusz
18:15 CSI: Miami helyszínelők
19:10 Rosewood
16:45 A bátrak háborúja
19:10 A rend őrzője

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók