Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Látványtervező

jeffrey beecroft

Transformers: Az utolsó lovag (2017)
Transformers: The Last Knight

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock). Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS – AZ UTOLSÓ LOVAGban az üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.
Adatlap »
0 hozzászólás
Transformers: Az utolsó lovag

13 óra: Bengázi titkos katonái (2016)
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

Michael Bay új filmje lélegzetelállítóan izgalmas, lebilincselő igaz történet hat ex-katonáról, akik szerződéses biztonsági emberek a CIA Bengáziban lévő titkos létesítményében, Líbiában. Amikor 2012. szeptember 11-én terroristák támadták meg az Egyesült Államok kihelyezett diplomáciai létesítményét, és az éppen ott tartózkodó amerikai nagykövetet, ők voltak az a hat ember, akiknek volt merszük felvenni a harcot, amikor minden rosszra fordult.
Adatlap »
0 hozzászólás
13 óra: Bengázi titkos katonái

Pain & Gain (2013)
Pain & Gain

A 90-es években járunk Miamiban, ahol egy csapat személyi edző az amerikai álmot hajszolva bűnös üzelmekbe kezd, ám a dolog iszonyatosan rosszul sül el...
Adatlap »
1 hozzászólás
Pain & Gain

Mr. Brooks (2007)
Mr. Brooks

Képzeljük el Mr. Brooks-ot: sikeres üzletember, bőkezű adományozó, szerető férj és apa. Igazi alappillére társadalmunknak. Mindenki szerint tökéletes. Azonban Mr. Brooks egy sötét titkot őriz: ő egy megállíthatatlan sorozatgyilkos, aki túl okos volt ahhoz, hogy egyáltalán gyanúba keveredjen. Egészen idáig. Mr. Brooks (Kevin Costner) két évre legyőzi sötét oldalát (William Hurt), de a gyilkos ösztön ismét előtör, és amikor végez egy szeretkező párral, maga sem sejti, hogy egy szemtanút hagy maga után. A kukkoló Tom (Dane Cook) lefotózta az eseményeket, és megzsarolja Brooks-ot, azonban nem pénzre, hanem inkább egy életre szóló élményre vágyik. A gyilkos körül szorul a hurok, ráadásul egy okos nyomozónő, Tracy Atwood (Demi Moore) is a sarkában liheg. Az idáig leginkább forgatókönyvíróként jeleskedő Bruce A. Evans (Állj mellém!, Dzsungelből dzsungelbe) az év egyik legizgalmasabb thrillerét alkotta meg egy skizofrén sorozatgyilkos szemszögéből, ragyogó színészi alakításokkal fűszerezve.
Adatlap »
0 hozzászólás
Mr. Brooks

Üzenet a palackban (1999)
Message in a Bottle

Theresa éppen túlesett egy fájdalmas váláson, és két dolog maradt számára, ami kitölti életét: kisfia, Jason és a munkája a Chicago Tribune riportereként. A világ felé mutatott eltökélt arca nyugalmat sejtet, de valójában csak távoli álarc, mely elrejti valós érzéseit: csődbe jutott kapcsolata felett érzett elkeseredettségét és szilárd elhatározását, soha többé nem engedi, hogy bárki is fájdalmat okozzon neki. Egy magányos hétvégén azonban, amíg kisfia az apját látogatja meg, élete regényes fordulatot vesz. Tengerparti sétája során talál egy palackot, benne megindító, szenvedélyes hangú üzenet, G. aláírással. A levél költőisége és fájdalma szíven üti Theresát, és szinte beleszeret a férfibe, akit sosem látott. Aztán ahogy jó riporterhez illik, nyomozni kezd a különös írás szerzője után. A keresés végül sikerrel jár, és kiderül, hogy hasonlóan sebzett emberrel hozta össze a sors. A szomorú sorokat bizonyos Garret Blake vetette papírra, Észak-Carolinában él és vitorláshajók építésével foglalkozik. A férfi imádott felesége halála óta nem találja helyét az emberek között, és az apjával töltött időt leszámítva szinte teljes magányban tölti napjait. Dodge, az apa megpróbálja kizökkenteni fiát a gyász szorításából, és emlékezteti, hogy választania kell a múlt és jövő között. S e jövőt talán éppen Theresa jelenti...
Adatlap »
0 hozzászólás
Üzenet a palackban

Játsz/ma (1997)
The Game

A fordulatos thriller egy gazdag és unott bankárról szól, aki még saját születésnapját is egyedül ünnepelné. Édesapja is hasonló korban lett öngyilkos. A váratlan izgalom akkor keletkezik, amikor saját eltűnt öccse újra felbukkan a színen. A tékozló fiú különleges születésnapi ajándékot talál ki: egy titokzatos játékban való részvételt ajánl bátyjának. A szervező cég egyszerűen felszívódik, mikor az első baljós történések után kutatva a bankár kérdőre vonná őket. A játék tétje immár a saját élete.
Adatlap »
0 hozzászólás
Játsz/ma

Hullázó kedélyek (1996)
Head Above Water

Bravúrosan megírt, izgalmas, csavaros és igen fekete komédia, a főszerepben a zseniális Harvey Keitellel és Hollywood legújabb szőke, kékszemű szépségével Cameron Diazzal...
Adatlap »
0 hozzászólás

12 majom (1995)
Twelve Monkeys

2035. Apokaliptikus földalatti világban élnek azok, akik túlélték a járványt, mely 1997-ben a Föld népességének 99 százalékát kipusztította. Egyetlen reményük a további létre az, hogy sikerült információt szerezniük a múltból a gyilkos vírusról. James Cole-t választják ki az időutazásra. Az első kísérlet nem sikerült: Cole 1996 helyett 1990-be érkezik, ahol a jövő követét elmegyógyintézetbe zárják... Pedig ha nem teljesíti küldetését, és nem deríti ki a 12 Majom Hadseregének rejtélyét, akkor oda a jövő. Egyedül Kathryn Railly pszichiáter próbál meg a különös idegen gondolataiba látni, de ő sem hisz igazán abban a jövőben, ami Cole számára múlt. 1996-ban újra találkozik a pszichiáter - aki azóta a világvégéről szóló próféciák szakértője lett - és a páciens, akinek a combján frissen lőtt seb tátong - benne egy első világháborús lövedékkel... Cole-nak van egy visszatérő álma. Egy kisfiú szeme láttára lelőnek egy férfit a reptéri váróban. A férfi társa egy szőke nő, aki az álomban pontosan olyan, mint Railly a valóságban. Hogy lesz az álomból valóság, a múltból jövő? Igazat beszél-e Cole, vagy csak őrült agyának szüleménye a vírus, az emberiség pusztulása, és a magyarázatot rejtő 12 Majom?
Adatlap »
0 hozzászólás
12 majom

Pontiac expedíció (1994)
Pontiac Moon

Washington Bellamy fizikatanár, ám környezete nem emiatt nevezi csodabogárnak. A férfit teljesen elbűvölik a világ csodái. A Washington család is kissé különösen viselkedik: felesége hét éve nem hagyta el a lakásukat, a fia pedig állandóan rakétákkal álmodik. 1969 nyarán az egész ország az Apollo 11 Holdra szállását figyeli, amikor Washington elindul a fiával egy óriási útra. 1800 mérföldet akarnak megtenni, ugyanis éppen ennyi hiányzik még az autóból, hogy pontosan azt a távolságot tegye meg, amit az Apollo 11 tesz meg az űrben...
Adatlap »
0 hozzászólás

Több mint testőr (1992)
The Bodyguard

Frank Farmer (Kevin Costner) olyan ember, aki hisz a fegyelemben. Az egykori titkos ügynök profi testőrként dolgozik, és szakmájának egyik legjobbja. A sors egy nap összehozza Rachel Marronnal (Whitney Houston), a népszerű popsztárral. A fiatal énekesnő felfelé ívelő karrierjét úgy tűnik, semmi sem állíthatja meg, de ezért el kell viselnie a sikerrel járó kényelmetlenségeket: a menedzsert, az újságírókat, a kísérőszemélyzetet, és természetesen a rajongókat, akik közül az egyik őrült levelekkel zaklatja a sztárt. Rachelnek testőrre van szüksége, és mivel Frank Farmer a legjobb a szakmában, őt kéri fel a nő a veszélyes feladatra.
Adatlap »
0 hozzászólás
Több mint testőr

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

03:10 Gyilkos elmék
04:05 Barátok közt
03:05 Legénybúcsú a vadonban
04:00 Szilícium-völgy
03:00 Szarvak
04:40 Lucky Luke - A Daltonok öröksége

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók