Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Látványtervező

niels sejer

Flatliners (2017)
Flatliners


Adatlap »
0 hozzászólás
Flatliners

A kommuna (2016)
Kollektivet

Erik és családja a hetvenes években, Dániában megörökölnek egy hatalmas családi házat, ami azonban túl nagy lenne a házaspárnak és két gyereküknek. Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntenek, kommunát alapítanak, így barátok és ismerősök költözhetnek a házba, és közösen már a fenntartási költségeket is tudják fizetni. Kezdetben minden nagyon idilli, ám a középkorú férfi időközben viszonyt kezd egy fiatal lánnyal és a kapcsolatba, valamint a furcsa helyzetbe a felesége is beleegyezik. Aztán az idő múlásával mindenki egyre nehezebben birkózik meg az új helyzettel.
Adatlap »
0 hozzászólás
A kommuna

Rock the Kasbah (2015)
Rock the Kasbah

A film története egy kiégett zenei producer (Bill Murray) esetét tárja elénk, aki Afganisztánba utazik utolsó megmaradt ügyfelével, ám a dolgok még rosszabbra fordulnak. A reményvesztett férfi belebotlik egy különlegesen szép hanggal megáldott fiatal lányba, akit végül benevez az afgán American Idolként számon tartott showműsorba.
Adatlap »
0 hozzászólás
Rock the Kasbah

Bosszútól fűtve (2013)
Dead Man Down


Adatlap »
0 hozzászólás
Bosszútól fűtve

Egy veszedelmes viszony (2012)
A Royal Affair

A 18. században, Dániában a mentálisan beteg uralkodó, VII. Keresztély felfogadja udvari orvosának a német Johann Friedrich Struensee doktort. Döntésével Keresztély saját házasságát is veszélyezteti, mert a fiatal királynő menthetetlenül beleszeret az orvosba, titkos viszonyuk azonban az egész királyságot veszélyezteti. Struensee lassan, de biztosan teljhatalomhoz jut a labilis uralkodó mellett, és a háttérből az egész ország irányítása a kezébe kerül. A mellőzött és mind jobban elégedetlenkedő elöljárók összeesküvést szerveznek az udvari orvos megbuktatására és eltávolítására. Az Egy veszedelmes viszony megtörtént eseményeken alapul.
Adatlap »
0 hozzászólás
Egy veszedelmes viszony

A tetovált lány (2009)
The Girl with the Dragon Tattoo

Negyven évvel ezelőtt Harriet Vanger eltűnt egy családi összejövetelről, melyet a gazdag Vanger-klán saját szigetén tartottak. Testét soha nem találták meg, de nagybátyja még mindig meg van győződve róla, hogy a lányt meggyilkolták, és a gyilkos a saját, egymáshoz erősen kötődő, de működésképtelen családjának tagja. Megbízza Mikael Blomkvistet, a bukott gazdasági újságírót, és a tetovált, problémás hacker lányt, Lisbeth Salandert, hogy nyomozzák ki, mi történt. Amikor a furcsa pár rábukkan a kapocsra Harriet eltűnése, és néhány negyven évvel ezelőtti, groteszk gyilkosság között, sötét és ijesztő családi történet kezd körvonalazódni. De a Vangerek titkolóznak, így a férfinak és a lánynak rá kell jönnie, meddig mehetnek el, hogy meg tudják védeni magukat.
Adatlap »
0 hozzászólás
A tetovált lány

Borzasztó boldog (2008)
Frygtelig lykkelig

Robert Hansen (Jakob Cedergren), a koppenhágai rendőr nyugodtan éli mindennapjait, míg egy szép napon egy szakmai ballépése miatt átmenetileg egy dél-jutlandi kisvárosba helyezik át. A férfi érkezése természetesen felbolygatja a kisvárost és annak lakóit, ám a rendőrtiszt hamar rájön, hogy a békés vidéki élet a felszín alatt sötét titkokat rejt.
Adatlap »
0 hozzászólás
Borzasztó boldog

Titkok szigete (2007)
De fortabte sjæles ø

A 14 éves Lulu egy kis vidéki városkába költözik anyjával és öccsével. Egyik éjjel testvérébe beköltözik egy fénygömb formájában egy 19. századi férfi, Herman Hartmann szelleme. Lulu legnagyobb megdöbbenésére Herman átveszi az irányítást öccse felett, és hamarosan szédítő kalandokba keverednek. Csatlakozik hozzájuk Oliver, a gazdag kölyök, és Richard, a kiábrándult feltaláló, és együtt szállnak szembe a sötét, természetfeletti erőkkel, s a halottak földjének mélyéről feltámadó gonosszal, mely arra készül, hogy átvegye a hatalmat a földön.
Adatlap »
0 hozzászólás
Titkok szigete

Odalent (2000)
Dykkerne

Christian és Ask vakációzni mennek nagyapjukhoz a tengerpartra. A fiúk gyakorlott búvárok, és egyik lemerülésük alkalmával találnak egy német tengeralattjáró-roncsot még a II. világháborúból. Ugyanezt a hajót keresi egy kutatócsoport, ami profi felszereléssel és legénységgel próbál rábukkanni a feltételezhetően hatalmas mennyiségű aranyra. A fiúk a tiltás ellenére többször is visszatérnek a náci roncshoz, aminek a belsejében egyre titokzatosabb dolgok történnek.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók