Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Látványtervező

warren alan young

Whitney (2015)
Whitney


Adatlap »
0 hozzászólás
Whitney

Nehéz döntés (2012)
Of Two Minds

Billie jó körülmények között, boldog házasságban él. Miután maghal az édesanyja, a fiatalasszony, teljesítve az utolsó kívánságát, magához veszi a skizofréniában szenvedú húgát. Baby és a család megpróbál alkalmazkodni az új közös életükhöz. Azonban a Billie tinédzser fia és Baby közötti felkavaró incidens után Billie számára világossá válik, hogy nem tudja kezelni a húga betegségét. Mindez arra kényszeríti, hogy meghozzon egy nehéz döntést, azt tegye, ami a legjobb a húga, illetve saját családja számára.
Adatlap »
0 hozzászólás
Nehéz döntés

Amerika (2009)
America

Dr. Maureen Brennan gyermekpszichológus új páciense egy tizenhat éves fiú. America súlyos gyermekkori traumával küzd, a hatóságok csecsemőkorában elvették a kábítószerfüggő anyjától, és gondozásba helyezték. Később visszakerült az anyjához, ám az megint elhagyta, így kezdődött minden elölről. Az iskolában tovább halmozódtak a gondjai: problémái voltak a tanulással, a beilleszkedéssel, szexuálisan zaklatták. Majd egy öngyilkossági kísérlet után Americát a fiatalokkal foglalkozó kezelő központban helyezik el. Dr. Brennan talán az utolsó esélye arra, hogy az élete egyenesbe jöjjön.
Adatlap »
0 hozzászólás

A méhek titkos élete (2008)
The Secret Life of Bees

Lily háromévesen szemtanúja volt az édesanyja halálának. Igazából sohasem tudta feldolgozni az elvesztését, Rosaleen, a fekete házvezetőnő nevelte és a barátnője lett. Megelégelve apja állandó brutalitását, a tizennégy éves Lily Dél-Karolinába indul Rosaleennel. Néhány apró tárgy alapján szeretné megtalálni az anyja nyomát. Nyomozásuk során jutnak el a Boatwright nővérekhez, akik befogadják a szökevényeket. A három testvér méhészkedéssel foglalkozik, Lily sokat megtanul az élet és a méhek dolgairól, és talán az anyjáról is sikerül megtudnia valamit. Sue Monk Kidd regényéből.
Adatlap »
0 hozzászólás
A méhek titkos élete

Mondd, testvér! (2007)
Talk to Me

A hatvanas évek Washingtonjában a kisebbségek szociális öntudatra ébredése és a soul zene elterjedése egybeesett, és mindez csodálatos vibrálást eredményezett a levegőben. Ezt használta ki Petey az önkifejezés egy sajátos módjára. Barátnője, az eltántoríthatatlan Vernell Watson (Taraji P. Henson) segítségével műsorvezető lett a WOL-AM csatornán, ahol programigazgatójával, Dewey Hughes-szal karöltve forradalmi műsort hoznak létre akkora sikerrel, hogy Petey népszerűsége gyorsan túlszárnyalta még a legnagyobb példaképeiét is. Petey nemcsak a zenének, hanem az igazságot folyton kereső szókimondásának is köszönhette sikerét, és még a rádió tulajdonosával is vállalta a konfliktusokat az igazáért. Ő lesz Amerika új hangja, aki kendőzetlenül beszél a faji különbségekről és a politikáról egyenesen az emberekhez. Az ő lenyűgöző élettörténetét meséli el ez a film.
Adatlap »
0 hozzászólás
Mondd, testvér!

A bátrak hazája (2006)
Home of the Brave

Az iraki háború legforróbb napjait éljük. Egy csapat amerikai katona kelepcébe kerül egy iraki városban, közvetlenül az után, hogy megtudták, hogy két héten belül hazamehetnek. Négyük sorsát követjük nyomon, akiknek valóban sikerül hazajutniuk. Az egyikük elvesztette a kezét az akcióban, a másiknak a legjobb barátja a karjai között halt meg, a harmadik tévedésből megölt egy civil asszonyt, míg a negyedik sebészként minden borzalomnak a szemtanúja volt. A háború befészkelte magát az agyuk minden szegletébe. Meglelheti-e vajon a katona odahaza a békét?
Adatlap »
0 hozzászólás
A bátrak hazája

A vér válaszol (2006)
Waist Deep

- Mindig visszajövök hozzád! - ígéri a börtönből nemrég szabadult O2 kisfiának, Juniornak. Nem sejti, hogy hamarosan talán életét is kockára kell tennie ahhoz, hogy állja a szavát. Hat évet ült, már kétszer elítélték, és most feltételes szabadlábon arra készül, hogy jó apja legyen gyermekének. Nem hibázhat többé, hiszen egy harmadik balhé után automatikusan az életfogytiglan járna. Amikor azonban kirángatják a kocsijából és az autóval együtt a benne ülő kisfiát is elrabolják, a törvény, a tisztes szándék már nem sokat ér. Fiát az egyik helyi bűnszövetkezet tartja fogva és százezer dollárt kérnek az életéért. O2 tudja, hogy a rendőrség nem tudja megvédeni a fiát, és abban is biztos, hogy tisztességes úton nem tudja megszerezni a pénzt. Szövetségesre talál egy prostituált személyében, akivel a rablás helyszínén találkozott, és veszélyes tervet eszelnek ki Junior kiszabadítására. A tét: minden, vagy semmi. Modern Bonnie és Clyde-ként csapnak le bankokra, de csak az értékmegőrzők bizonyos fiókjait rámolják ki - egy bűnszövetkezet pénzével lépnek olajra. Abban bíznak, hogy az alvilág vezérei majd egymásra gyanakodnak és kitör a bandaháború - akkor jön el az alkalmas pillanat arra, hogy kiszabadítsa Juniort!
Adatlap »
0 hozzászólás
A vér válaszol

Betűvető (2006)
Akeelah and the Bee

A megindító filmdráma a 11 éves Los Angeles-i Akeelah Andersonról szól, aki igazi nyelvi tehetség. Édesanyja, Tanya ellenállásával dacolva különféle helyesírási versenyeken indul, amelyekben a nyers modorú Dr. Larabee professzor , az iskolaigazgató, Mr. Welch és a büszke környékbeliek támogatják. Akeelah szorgalmának köszönhetően lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen a Scripps Országos Helyesírásversenyen, és bebizonyítsa szomszédainak bátorságát és rátermettségét.
Adatlap »
0 hozzászólás

Gengszterklip (2006)
Full Clip

Joshua Pope (Busta Rhymes) hosszú idő után tér haza szülővárosába, apja halála miatt. Öröksége egy öreg hotel, egy cadillac és 250 ezer dollár. Pope számára azonban ez elégnek tűnik egy új élet megalapozásához. A város azonban már nem a régi. A korrupt seriff és emberei az ököljog törvényei szerint uralkodnak és félemlítik meg az embereket. Pope azonban felveszi a kesztyűt, és régi cimborájával, Duncannel (XZIBIT) úgy döntenek, megtisztítják a várost, még ha ehhez háborúzniuk is kell... Mink (Szemben a nappal) kőkemény akciófilmjében a legnagyobb rapsztárok bizonyítják be, hogy akcióhősként is megállják a helyüket...
Adatlap »
0 hozzászólás

XL szerelem (2006)
Phat Girlz

A divattervező Jazmin túlsúlyos asszony, aki fejébe vette, hogy betör a nagyok világába. Úgy gondolja, hogy sok molett, túlsúlyos nő van, ám róluk mintha elfeledkeztek volna a divatdiktátorok. Remek kollekciót készít nekik, ám a pénzembereket nem sikerül meggyőznie, hogy van benne üzlet. Jazminnak a szerelemben sincs szerencséje, a férfiak nem hajlandóak benne a nőt látni. Egyik nap Jazmin két személyre szóló kirándulást nyer az előkelő Palm Springs-i szállodába. A barátnőjével élvezik a nyaralást, mígnem találkoznak Tunde-vel, a nigériai orvossal és a barátjával.
Adatlap »
0 hozzászólás
XL szerelem

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

18:00 Tények
19:25 Bumm!
18:00 RTL Híradó Esti kiadás
18:55 Fókusz
18:15 CSI: Miami helyszínelők
19:10 Rosewood
16:45 A bátrak háborúja
19:10 A rend őrzője

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók