Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Operatőr

anastas n. michos

Whitney (2015)
Whitney


Adatlap »
0 hozzászólás
Whitney

Petals on the Wind (2014)
Petals on the Wind


Adatlap »
0 hozzászólás
Petals on the Wind

A texasi láncfűrészes: Az örökség (2013)
Texas Chainsaw 3D

A texasi Newt lakói régóta gyanítják, hogy a Sawyer család lehet a felelős több környékbeli ember eltűnéséért. Amikor egy forró nyári napon egy fiatal nő elmenekül a Sawyer-házból, ahol négy barátját brutálisan meggyilkolták, bizonyosságot nyernek. A hír gyorsan szárnyra kap a kisvárosban, és feldühödött helyiek porig égetik a házat. Egy családtagot se hagynak életben – legalábbis azt hiszik. Évtizedekkel később és sok száz kilométerrel arrébb egy Heather nevű lány arról értesül, hogy örökölt egy texasi birtokot a nagymamájától, akinek a létezéséről sem tudott. Miután útra kel a barátaival, hogy felkutassa a gyökereit, megtudja, hogy egy pazar, magányosan álló viktoriánus kúria egyedüli tulajdonosa lett. Ám az örökséget nem adják ingyen: a ház dohos pincéjében elképzelhetetlen borzalmak várnak rá…
Adatlap »
0 hozzászólás
A texasi láncfűrészes: Az örökség

Black Nativity (2013)
Black Nativity

A tinédzser Langston (Jacob Latimore) Baltimore-ban él egyedülálló anyjával, Naima-val (Jennifer Hudson), aki a karácsonyi szünidőre New York City-be küldi őt nagyszüleihez (Forest Whitaker és Angela Bassett). A fiatal srác azonban nehezen viseli nagyapja szabályait, ezért úgy határoz, visszatér anyjához, ezért fogja magát és útnak indul az ismeretlenbe...
Adatlap »
0 hozzászólás
Black Nativity

Magassági mámor (2013)
Baggage Claim

Montana légi utaskísérő. Okos és csinos lány, odaadó testvér, támogató barát – és szingli. Mielőtt ő lenne a család legöregebb és egyetlen nőtagja, aki nem ment férjhez, elhatározza, hogy még a húga esküvője előtt megtalálja az igazit Igen ám, de erre csak alig harminc napja van! A két barátja, Gai és Sam kiötli, hogy a lányt véletlenül össze kellene hozni az összes volt pasijával, hátha összejön valami. Montana megkezdi a harmincezer mérföldes expedícióját, hogy megtalálja a tökéletes pasit.
Adatlap »
0 hozzászólás
Magassági mámor

Sose bízz a szomszédodban! (2012)
Columbus Circle

Abigail Clayton magányosan éli életét. A vonzó örökösnő közel két évtizede nem hagyta el a manhattani tetőtéri lakását. A gazdag gyáros lánya a 18. születésnapján tűnt el a családja és a világ szeme elől, azon a napon, amikor megkapta örökségét. Az önként vállalt elszigeteltségben csupán két emberrel tart kapcsolatot, a házfelügyelővel és Dr. Fontaine-nel, a család régi barátjával. Amikor az idős szomszédja gyilkosság áldozata lesz, Giardello nyomozó próbál kapcsolatba lépni vele. Később új lakók költöznek be, Abigail aggódva figyeli őket.
Adatlap »
0 hozzászólás
Sose bízz a szomszédodban!

Sparkle (2012)
Sparkle


Adatlap »
0 hozzászólás
Sparkle

Seprűs esküvő (2011)
Jumping the Broom


Adatlap »
0 hozzászólás
Seprűs esküvő

A halott túlélő (2009)
After.Life

Egy autóbaleset után Anna, a fiatal tanárnőnő élet és halál közti átmeneti állapotba kerül, és kétségbeesett harcot folytat, hogy megakadályozza, hogy Eliot Deacon temetkezési vállalkozót, aki élve akarja eltemetni. Anna úgy tűnik, csak magára számíthat, azonban a lány szerelme Paul gyanúsnak találja Eliotot.
Adatlap »
0 hozzászólás
A halott túlélő

Cadillac Records - Csillogó fekete lemezek (2008)
Cadillac Records

A Cadillac Records - Csillogó fekete lemezek Leonard Chess (az Oscar-díjas Adrien Brody - King Kong) Chess Records nevű lemezkiadójának felemelkedéséről mesél, amely olyan előadókat indított el a pályán, mint Muddy Waters (Jeffrey Wright - Casino Royale), Little Walter (Columbus Short - Lökd a ritmust!), Chuck Berry (Mos Def - Az olasz meló), Willie Dixon (Cedric The Entertainer - Mondd, testvér!) és a legendás Etta James (Beyoncé Knowles - Dreamgirls). Szex, erőszak, társadalmi előítéletek és természetesen a rock and roll találkozik ebben az '50-es és '60-as évek Chicagójában játszódó zenés filmben, amely nyomon követi Amerika talán legnagyobb zenészlegendáinak izgalmakkal és viszontagságokkal teli életét.
Adatlap »
0 hozzászólás
Cadillac Records - Csillogó fekete lemezek

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

18:00 Tények
19:25 Bumm!
18:00 RTL Híradó Esti kiadás
18:55 Fókusz
18:15 CSI: Miami helyszínelők
19:10 Rosewood
16:45 A bátrak háborúja
19:10 A rend őrzője

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók