Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Operatőr

george richmond

Élesítve (2017)
Unlocked

Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
Adatlap »
0 hozzászólás
Élesítve

Kingsman: The Golden Circle (2017)
Kingsman: The Golden Circle

Miután megtámadják a Kingsman főhadiszállását, és vele együtt egy újabb főgonosz is felüti a fejét, Tökinek és Merlinnek ismét akcióba kell lépnie, ám ezúttal, ahhoz, hogy megmentsék a világot, szükségük lesz az amerikai titkos kémszervezet, a Statesman segítségére is.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kingsman: The Golden Circle

Eddie, a sas (2016)
Eddie the Eagle

Ő a tipikus angol hős. Eddie (Taron Egerton) nem igazán ügyes, sőt, első ránézésre kifejezetten kétballábasnak tűnik, viszont nagyon kedves. Mégis ő az egyetlen, aki síugróként a brit színeket képviseli az 1988-as Calgary téli olimpián. És ő lesz a brit sporttörténet egyik legnagyobb legendája: példa arra, hogy nem szabad feladni, hogy érdemes küzdeni, és nem a győzelem a fontos – bár az is nagyon jól tud esni. Eddie és edzője (Hugh Jackman) a lehetetlent vállalják, és talán valóra is váltják. Egy egykor hatalmas nemzet tőlük várja, hogy újra igazán büszkék lehessenek.
Adatlap »
0 hozzászólás
Eddie, a sas

Kingsman: A titkos szolgálat (2014)
Kingsman: The Secret Service

A titkos ügynök legjobbjai elegánsak, kifinomultak, felszerelésük a legkülönlegesebb (és leggyilkosabb) ketyerék gyűjteménye, és tudják, melyik whiskybe mennyi szódát szokás önteni. Töki (Taron Egerton) nem ilyen: ő átlagos, vagány utcagyerek: nagyszájú, simlis és nem riad vissza a balhéktól – viszont bátor, gyors és helyén a szíve. Talán ezért keresi meg őt egy magánkézben lévő titkos kémszervezet, a Kingsman egyik legjobb embere (Colin Firth): ha Töki is úgy akarja, a nagy hagyományú, és szigorú szabályok szerint működő cégnél modern James Bondot faragnak belőle. Ám a különlegesen veszélyes kiképzőidőszak gyorsan véget ér – de csak azért, mert az ügynökökre újabb, nagyobb veszélyek várnak. Valaki egymás után rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit. A szálak pedig egy őrült milliomoshoz (Samuel L. Jackson) vezetnek…
Adatlap »
0 hozzászólás
Kingsman: A titkos szolgálat

Blood (2012)
Blood

Egy család teljes erkölcsi összeomlását bemutató thriller. Két zsaru, akik testvérek, saját rendőrfőnök apjuk árnyékában kénytelenek egy olyan bűnügyben nyomozni, amit maguk követtek el.
Adatlap »
0 hozzászólás
Blood

Wild Bill (2011)
Wild Bill

A történet Bill Hayward körül forog, akit 8 évnyi börtönbüntetés után feltételes szabadlábra helyeznek. Bill első útja kapásból haza vezet, hogy újra láthassa 11 és 15 éves fiait, akik, miután anyjuk elhagyta őket, kénytelenek saját magukról gondoskodni. Bill persze gyorsan odébbállna, ám idősebbik fia, Dean ráveszi, hogy játsszák el az ideális családot, átvágva ezzel azokat a szociális intézményeket, melyek a két gyereket gondozás alá akarják helyezni.
Adatlap »
0 hozzászólás
Wild Bill

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók