Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Operatőr

jacob kusk

Swingerklub (2016)
Swinger

Az állandóan elégedetlen Adam izgalmat szeretne csempészni kényelmes, polgári életébe, ezért ráveszi feleségét, Irist, hogy elmenjen vele egy swingerklubba. A klub szabályai egyetlen dolgot tiltanak: a klubtagoknak nem szabad beleszeretniük egymásba. Adam azonban meglátja a gyönyörű fiatal lányt, Patriciát, és nem tud megálljt parancsolni érzelmeinek...
Adatlap »
0 hozzászólás
Swingerklub

Cigó (2005)
Gypo

Kisé feldúlja a brit munkáscsalád besavanyodott életét, amikor tizenéves lányuk a brit paszportra váró cseh cigánylánnyal,Tashával jön össze. Az első és egyetlen, sokdíjas angol Dogma-film mese a bigottság, a leszbikus szerelem és a menekültstátusz kölcsönhatásairól - három különböző nézőpontból tálalva.
Adatlap »
0 hozzászólás

Szoláriummacsó (2005)
Solkongen

Tommy találkozik a Golden Sun szolárium tulajdonosával. A középkorú hölgyet Miss Fyntnek hívják, de a barátai csak Susse-nek nevezik. Idővel különös szerelmi kapcsolat alakul ki kettejük között. Tommy két barátja, Ole és Flemming tippeket ad a fiúnak, hogyan lehetne föllendíteni a szolárium forgalmát, hogy minél nagyobb hasznot húzzanak belőle. Szerintük férfiasabbá kell tenni a szolgáltatást. Susse ügyvédje nem méltányolja a szoláriumban zajló változásokat.
Adatlap »
0 hozzászólás
Szoláriummacsó

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók