Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Producer

assaf amir

Határidős esküvő (2016)
Laavor et hakir

Michal 32 éves. Egy évvel ezelőtt lett vallásos, és most készül az esküvőjére. A vőlegény azonban egy hónappal az esküvő előtt meggondolja magát. Michal úgy érzi, képtelen visszatérni korábbi életéhez és újra a szabályok szerint elkezdeni a társkeresést. Hirtelen változást akar, és mélyen hiszi, hogy ha eléggé kér valamit, Isten meg fogja adni. Megvan a helyszín, a ruha, a lakás: Isten bizonyára küld majd mindehhez egy vőlegényt is.
Adatlap »
0 hozzászólás
Határidős esküvő

Fill the Void (2012)
Lemale et ha'halal


Adatlap »
0 hozzászólás
Fill the Void

Milyen csodálatos hely! (2005)
Eize Makom Nifla

A film szereplői ukrán bevándorlók, fiatal nők, akik a jobb élet reményében érkeznek Izraelbe. A maffia kihasználja kiszolgáltatott helyzetüket és prostitúcióra kényszeríti őket. A maffia egyik tagja, egy volt rendőr és Jana, a prostituált között különös kapcsolat szövődik.
Adatlap »
0 hozzászólás

Afula expressz (1997)
Afula Express

Az autószerelő Dávid és barátnője, Batya Tel Avivba költözik, hogy szerencsét próbáljon. A fiú gyermekkori álmát szeretné megvalósítani, azt, hogy híres bűvész legyen. A lány bolti pénztáros, békés családi életet, gyerekeket szeretne. Mindketten másra vágynak, s ez drámai szakításhoz vezet közöttük. Álmaik hamarosan szembe kerülnek a valósággal: David ismeretséget köt egy kiöregedett, valamikor híres bűvésszel, s vidéki haknizásuk közben derül ki, hogy David csapnivalóan rossz bűvész. Batya, a kedves, ám nagydarab lány rájön, hogy a férfiak szíve nem érte dobog. A keserű felismerés új, váratlan fordulatokat hoz életükben, melynek végén rájönnek, hogy együtt kell élniük.
Adatlap »
0 hozzászólás

Chronicle of a Disappearance (1996)
Chronicle of a Disappearance


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

05:05 Csapdába csalva
05:30 Sherlock és Watson
05:05 Top Shop
05:30 Jó reggelt, skacok!
05:00 A Toledo család
06:00 Televíziós vásárlás
03:10 Kiképzőtábor
06:00 Televíziós vásárlás

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók