Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Producer

claudia bluemhuber

Churchill (2017)
Churchill


Adatlap »
0 hozzászólás
Churchill

Csápi: Az óceán hőse (2017)
Deep

Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot. Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen?
Adatlap »
0 hozzászólás
Csápi: Az óceán hőse

Élesítve (2017)
Unlocked

Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
Adatlap »
0 hozzászólás
Élesítve

Fallen (2016)
Fallen

Történetünk főhőse a 17 éves Lucinda 'Luce' Price, akit egy olyan bűntény miatt küldenek a Sword & Cross bentlakásos iskolába, amelyet nem ő követett el. Luce az iskolában két fiúval is megismerkedik, akik megmagyarázhatatlan módon vonzzák őt. A lányt különös víziók gyötrik, hamarosan pedig olyan titkot kerülnek felszínre, amelyek egész életét megváltoztatják.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fallen

The Exception (2016)
The Exception


Adatlap »
0 hozzászólás
The Exception

A Hologram for the King (2015)
A Hologram for the King

A történt középpontjában egy amerikai üzletember, Alan Clay (Tom Hanks) áll, aki végső kétségbeesésében a recesszió által sújtott Amerikából Szaúd-Arábiába utazik, hogy megpróbálja megmenteni cégét a teljes csődtől, legyen miből fizetnie lánya főiskoláját és végre valódi sikereket könyvelhessen el üzletemberként.
Adatlap »
1 hozzászólás
A Hologram for the King

Az élet ára (2015)
Eye in the Sky

Történetünk főhőse a katonai hírszerzés egyik tisztje, Michelle Madden, akinek feladata, hogy drónok segítségével különféle terrorista csoportokat derítsenek fel. Egyik akciójuk során kiderült, hogy célpontjaik öngyilkos küldetésre indulnak, amely drasztikusan átírja eredeti tervüket.
Adatlap »
0 hozzászólás
Az élet ára

Maggie (2015)
Maggie

Történetünk főhőse Maggie, a fiatal lány, akit megfertőz egy tomboló zombi vírus. Apja (Arnold Schwarzenegger) mindent elkövet, hogy lánya el tudja fogadni a sokkoló tényt: hamarosan két lábon járó élőhalott lesz belőle.
Adatlap »
0 hozzászólás
Maggie

Z for Zachariah (2015)
Z for Zachariah

A film történetének középpontjában egy fiatal nő áll, aki úgy hiszi, hogy ő az egyetlen túlélője egy nukleáris katasztrófának, ám hónapokkal később ráébred, hogy mások is életben maradtak.
Adatlap »
0 hozzászólás
Z for Zachariah

Grace - Monaco csillaga (2014)
Grace of Monaco

Grace Kelly (Nicole Kidman) a gyönyörű és igézően tehetséges színésznő, Hollywood kedvence mesébe illő fordulattal az ő hercegét választotta, mikor 1956-ban maga mögött hagyott mindent, és feleségül ment szerelméhez, a Grimaldi-ház fejéhez, III. Rainer monacói herceghez (Tim Roth). A szakma, és a közönség is imádta Grace-t, a romantikus, törékeny szépséget, akit sosem tudtak kiverni a fejükből. Így van ezzel Alfred Hitchcock is, aki 6 évvel Grace menyegzőjét követően szeretné múzsáját visszacsábítani Hollywoodba, hogy játssza el új filmje, a Marnie főszerepét Sean Connery oldalán. Óriási a kísértés és a felelősség, egy asszony és egy ország jövője egyszerre a tét. Mindeközben ugyanis a hercegnek nem csak házassága válságával, de komoly politikai problémával kell szembenéznie: a fenyegetés a szomszédos Franciaországból érkezik. De Gaulle megpróbálja megadóztatni Monacot, sőt elvenni a városállam függetlenségét. III. Rainer ultimátumot ad Grace-nek: vagy a még benne rejlő szenvedélyt választja, és visszatér a csillogó Hollywoodba, vagy élete legnagyobb szerepében áll helyt, Monaco hercegnéjeként. Egy színésznő, feleség, anya és hercegné, és egy sorsfordító év, amelyet a Piaf rendezője festett nagyvászonra.
Adatlap »
0 hozzászólás
Grace - Monaco csillaga

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

15:40 Ana három arca
16:50 Fatmagül
16:00 Celeb vagyok, ments ki innen!
17:25 Story Extra
15:10 Ferenc pápa - Buenos Airestől a Vatikánig
16:55 Katwe királynője
15:30 CSI: New York-i helyszínelők
16:25 CSI: New York-i helyszínelők

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók