Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Producer

dana goldberg

M:I 6 - Mission Impossible (2018)
M:I 6 - Mission Impossible


Adatlap »
0 hozzászólás

Baywatch (2017)
Baywatch

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti.
Adatlap »
0 hozzászólás
Baywatch

Élet (2017)
Life

Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik. Olyasmi kerül a Földre, ami nem odavaló. Valami elkeveredik a földi életformával, ami addig egészen másképp élt, és másképp gondolkodott. A működése ismeretlen, a céljai kideríthetetlenek. A Föld még sosem volt ekkora veszélyben. És ami a bajt hozza rá, az az élet...
Adatlap »
0 hozzászólás
Élet

Sokkal több mint testőr (2017)
The Hitman's Bodyguard


Adatlap »
0 hozzászólás
Sokkal több mint testőr

Africa (2016)
Africa

A film Richard Leakey antropológus igaz történetét meséli el, aki a '80-as évek vége felé elkeseredett harcot vívott az orvvadászok ellen Kenyában. A vadorzók olyan mértékű pusztítást végeztek, amelynek hatására az afrikai elefántok a kihalás szélére kerültek.
Adatlap »
0 hozzászólás

Geostorm (2016)
Geostorm

Az események középpontjában egy akaratos, ám felettébb sármos mérnök (Gerard Butler) áll, aki elidegenedett testvérével kénytelen összefogni, hogy megmentsék a világot egy emberi hanyagság miatt kialakult vihartól, amelyet a meghibásodott meteorológiai műholdak együttesen idéztek elő. Míg mérnökünk az űrben próbálja helyrehozni a műholdakat, addig testvére a Földön rájön, hogy az ügyhöz az Egyesült Államok elnökének is köze van.
Adatlap »
0 hozzászólás

Jack Reacher: Nincs visszaút (2016)
Jack Reacher: Never Go Back

Jack Reacher (Tom Cruise) visszatér a maga sajátos igazságszolgáltatási módszereivel ebben a várva várt folytatásban. Susan Turner hadnagyot (Cobie Smulders), aki Reacher régi nyomozóegységének jelenlegi vezetője, letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nő ártatlanságában, de ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudja, ki kell szabadítania őt a börtönből, és fel kell tárnia egy nagyszabású kormányzati összeesküvést. Az események gyorsan eldurvulnak, és a szökésben lévő páros számára már nem csupán a saját nevük tisztázása a tét, hanem az életük is. A nyomozás során Reacher olyan titokra bukkan, amely örökre megváltoztathatja az életét...
Adatlap »
0 hozzászólás
Jack Reacher: Nincs visszaút

Star Trek: Mindenen túl (2016)
Star Trek Beyond

A Gene Roddenberry átal kreált és J.J. Abrams által 2009-ben újraindított, világszerte népszerű Star Trek sorozat várva várt új része Justin Lin (Halálos iramban sorozat) rendezésében tárja elénk az Enterprise űrhajó és elszánt legénysége újabb nagyszabású útját. A Mindenen túl kalandja során ez Enterprise az űr felfedezetlen zugaiba merészkedik, ahol egy új, titokzatos ellenséggel találkoznak, és ez a találkozás komoly próbára teszi a legénységet, és mindazt, amit a Föderáció jelent.
Adatlap »
0 hozzászólás
Star Trek: Mindenen túl

Mission: Impossible - Titkos nemzet (2015)
Mission: Impossible - Rogue Nation

Ethan és csapata az eddigi leglehetetlenebb küldetésével néz szembe: le kell számolniuk a Szindikátussal, egy rendkívül magasan képzett nemzetközi árnyékszervezettel, melynek feltett szándéka, hogy elpusztítja az Impossible Mission Force-t.
Adatlap »
2 hozzászólás
Mission: Impossible - Titkos nemzet

Terminator: Genisys (2015)
Terminator Genisys

2029-et írunk. Az ellenállás vezetője, John Connor (Jason Clarke) folyatja harcát a gépek ellen, ám a sötét felhők már gyülekeznek, a TECOM kémjei ugyanis a SkyNet egy olyan tervét jelentik, mely szerint már két idősíkon - múlton és jövőn - keresztül támadnának a gépek, és amely végleg eldöntené a háború kimenetelét.
Adatlap »
2 hozzászólás
Terminator: Genisys

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

07:00 Tv2 matiné
08:00 Maci Laci a világűrben
06:50 Kölyökklub
09:35 BabaKalauz
06:00 Producerek
08:10 Filmek és sztárok
06:00 Televíziós vásárlás
09:00 Tom és Jerry újabb kalandjai
06:00 Televíziós vásárlás
09:00 Lúzer SC

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók