Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Producer

larry sanitsky

Whitney (2015)
Whitney


Adatlap »
0 hozzászólás
Whitney

Amerika (2009)
America

Dr. Maureen Brennan gyermekpszichológus új páciense egy tizenhat éves fiú. America súlyos gyermekkori traumával küzd, a hatóságok csecsemőkorában elvették a kábítószerfüggő anyjától, és gondozásba helyezték. Később visszakerült az anyjához, ám az megint elhagyta, így kezdődött minden elölről. Az iskolában tovább halmozódtak a gondjai: problémái voltak a tanulással, a beilleszkedéssel, szexuálisan zaklatták. Majd egy öngyilkossági kísérlet után Americát a fiatalokkal foglalkozó kezelő központban helyezik el. Dr. Brennan talán az utolsó esélye arra, hogy az élete egyenesbe jöjjön.
Adatlap »
0 hozzászólás

Ha elindul a busz... (2005)
Riding the Bus with My Sister

A szellemi fogyatékos Beth Simon életében a városi buszjáratokon való mindennapi utazgatás segít barátokat szerezni. Egy nap meglátogatja New Yorkban élő, fotográfusként dolgozó nővére, Rachel, és ezzel egy új ablak nyílik a világra, és az élet olyan örömeire, amiket mi természetesnek veszünk.
Adatlap »
0 hozzászólás

Karácsonyi házaspárbaj (2004)
A Very Married Christmas

Csak egy hosszú házasság után jön rá az ember, mi is az igaz szerelem. Vidám karácsonyi történet egy férfiról, akinek hirtelen megváltozik addig unalmas élete, amikor rájön, felesége megcsalja, ezért el akar válni. Amikor találkozik Durning-gal, végre megérzi, milyen is egy valódi karácsonyi csoda.
Adatlap »
0 hozzászólás

Blessings (2003)
Blessings


Adatlap »
0 hozzászólás

Kezdd újra, Sam! (2003)
Open House

Samantha Morrownak, aki háziasszony és anya, kényelmes és boldog élete van. Azonban tökéletes kis világa hirtelen a feje tetejére áll, amikor férje válni akar. Samantha nagyon meg akarja óvni házasságát és megfogadja, hogy életét megváltoztatja.
Adatlap »
0 hozzászólás

Bányászballada (2002)
The Pennsylvania Miners' Story

Valóban megtörtént katasztrófát dolgoz fel az izgalmas film. 2002 nyarán a Pennsylvania állambéli Somerset County Quecreek nevű bányájában 77 óráig küzdöttek néhány bányász életéért. Több tízezer tonnányi kőzet temette be őket, betörő vízfolyások, légnyomások és extrém robbanásveszély nehezítette a mentők munkáját. A megmentett bányászok és a mentők egyaránt a saját szemszögükből mesélik el a Amerika-szerte élőben közvetített, lélegzetelállító akciót...
Adatlap »
0 hozzászólás

Tékozló szerelem (1996)
A Loss of Innocence

Erik (Rob Estes), a világjáró feketebárány hazatér. A mormon család bízik abban, hogy megváltozik, ezért örömmel fogadják vissza. Nem is sejtik, hogy Eriknek esze ágában sincs megváltozni, épp ellenkezőleg. Teljesen felborítja a bigott életformát, és akaratlanul is beleszeret öccse menyasszonyába, Chelbe (Jennie Garth), aki képtelen választani a hagyomány unalmas, de biztonságos életmódja és az Erik által felkínált nagyvilági, szabadszellemű élet között. A családi idill örökre veszélybe kerül, minden azon múlik, Chel kit választ.
Adatlap »
0 hozzászólás

Titanic (1996)
Titanic

A Titanic több mint 2000 utasával New York-ba indul 1912 áprilisában. Közöttük utazik John Jacob Astor és gyönyörű felesége Madeleine. Astor az Egyesült Államok leggazdagabb embere. Madeleine attól tart, hogy ha New York-ba érnek számkivetettként kell élnie, mert az ottani társaság esetleg nem hajlandó őt befogadni. Szintén a hajón van Jaime Perse, egy fiatal és elszánt angol, aki zsebtolvajlásból él. A hajó fedélzetén beleszeret Osa Ludvigsen-be, az ártatlan, skandináv emigránslányba. Ám nem csak a szépséggel, hanem a szörnyeteg Simon Doonan-nal, az ír betörővel is kapcsolatba kerül. És miközben Astorékat akarja kirabolni, a hajó fokozatosan halad végzete felé...
Adatlap »
0 hozzászólás

A kortalan hős (1994)
Oldest Living Confederate Widow Tells All

Willie Marsden kapitány özvegyének, a 99 éves Lucy Marsden-nek élettörténete, amely a Viktoriánus Angliában kezdődött, és az 1980-as évekig tartott.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

18:00 Tények
19:25 Bumm!
18:00 RTL Híradó Esti kiadás
18:55 Fókusz
18:15 CSI: Miami helyszínelők
19:10 Rosewood
16:45 A bátrak háborúja
19:10 A rend őrzője

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók