Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Producer

lorenzo di bonaventura

Transformers 6 (2019)
Transformers 6


Adatlap »
0 hozzászólás

Bumblebee (2018)
Bumblebee


Adatlap »
0 hozzászólás

Amerikai bérgyilkos (2017)
American Assassin


Adatlap »
0 hozzászólás
Amerikai bérgyilkos

Élesítve (2017)
Unlocked

Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
Adatlap »
0 hozzászólás
Élesítve

Kidnap (2017)
Kidnap

A film egy édesanya (Halle Berry) szívszorító történetét tárja elénk, aki lehetetlent nem ismerve küzd azért, hogy elrabolt gyermekék visszaszerezze.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kidnap

G.I. Joe 3 (2016)
G.I. Joe 3


Adatlap »
0 hozzászólás

Mélytengeri pokol (2016)
Deepwater Horizon

Mike Williamsnek (Mark Wahlberg), a Deepwater Horizon olajfúró torony vezető elektrotechnikusának ismét maga mögött kell hagynia feleségét (Kate Hudson) és kislányát. Ezúttal a Mexikói-öbölben megépített óriási úszó szigeten 125 kollégájával együtt (Kurt Russell, Dylan O'Brien és Gina Rodriguez) kell felügyelnie a munkálatokat. Mike hozzá van szokva a kemény munkakörülményekhez és a fizikai igénybevételhez, de ami egy április éjszakán vár rá, arra sem ő, sem a tornyon dolgozók nincsenek felkészülve. Amikor a Deepwater Horizont üzemeltető BP olajcég egyik befolyásos embere (John Malkovich) a kétes teszteredményeket követően kierőszakolja a kísérleti fúrásokat, hirtelen veszélyes gázok törnek át a kutat lezáró betonon. A kifinomult biztonsági rendszer csődöt mond. Hatalmas robbanás rázza meg a tornyot, ami pillanatok alatt pusztító tűzviharrá fajul. Mike-nak és munkatársainak minden bátorságukra és lelkierejükre szükségük van, hogy kijussanak az áthatolhatatlan lángtengerből, és élve elhagyják a süllyedő tornyot.
Adatlap »
0 hozzászólás
Mélytengeri pokol

Dead Rising: Watchower (2015)
Dead Rising: Watchower

A Dead Rising története egy olyan világba kalauzol el bennünket, ahol egy járvány kitörését követően zombik hada árasztja el a világot.
Adatlap »
0 hozzászólás
Dead Rising: Watchower

The Breach (2015)
The Breach

A regény Travis Chase történetét tárja elénk, aki 15 évet ült börtönben, majd szabadulását követően úgy dönt: magányos hegymászó túrára indul Alaszkában. Egy nyugodt, békés helyre vágyik csupán, ahol számot vethet addigi életével és egy kicsit elgondolkodhat az újrakezdésről és jövőjéről, ám a baj itt is megtalálja: belebotlik egy lezuhant 747-es gépbe, amelynek utasai nem a becsapódás miatt haltak meg: agyonlőtték őket. A fedélzeten felfedez egy titokzatos tárgyat, egy olyan idegenek által készített technológiát, ami után három évtizede folyik a harc.
Adatlap »
0 hozzászólás

Asteroids (2014)
Asteroids


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

15:40 Ana három arca
16:50 Fatmagül
16:00 Celeb vagyok, ments ki innen!
17:25 Story Extra
15:10 Ferenc pápa - Buenos Airestől a Vatikánig
16:55 Katwe királynője
15:30 CSI: New York-i helyszínelők
16:25 CSI: New York-i helyszínelők

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók