Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Producer

marie claude poulin

A kolónia (2013)
The Colony

Az éghajlat szélsőséges viszonyai miatt 2045-re a Föld még életben lévő lakossága elszigetelt földalatti kolóniákban él. A telepek elsődleges feladata a betegségek visszaszorítása és kellő mennyiségű élelmiszer termelése a populáció számára. A Hetes számú kolónia vezetője Briggs (Laurence Fishburne) pár katonával az oldalán a távoli Ötös számú kolóniába indul, miután vészjelzést kaptak a testvértelepről. Az extrém hideg időjárást leküzdve az Ötös számú telepen egy túlélőt találnak, akinek elmondása és a talált nyomok alapján Briggs és csapata szembesül azzal, ami az ő kolóniájukat is fenyegetheti. A két telep között fekvő egykor volt nagyváros romjain keresztül visszaküzdve magukat Briggs az Ötös számű telepen látottaktól is váratlanabb változásokkal találja magát szembe, melyeknek felelőse, a telepen maradt erőszakos társa, Mason (Bill Paxton).
Adatlap »
0 hozzászólás
A kolónia

A háború sámánja (2012)
Rebelle

Komona még csak tizenkét éves kislány, amikor elrabolja őt a lázadók milíciája, és arra kényszerítik, hogy vegyen részt mocskos gerillaháborújukban, melyet a szubszaharai Afrika dzsungeljeiben vívnak. Arra kényszerítvén, hogy kimondhatatlan szörnyűségeket kövessen el, a lány abban leli meg a túlélése zálogát, hogy szellemszerű látomásokba menekül, emiatt a felkelők főnöke felkeni őt "a háború sámánjává". Komona gyengéd kapcsolatba bonyolódik egyik bajtársával, akit Varázslónak is neveznek. Együtt elég erejük van, hogy megszökjenek a katonák fogságából, és végre a normális élet nem is tűnik számukra oly távolinak. A szabadság ugyan rövid életűnek bizonyul, ám a lány rájön: el kell tudnia temetni múltja démonait.
Adatlap »
0 hozzászólás
A háború sámánja

Gézhelyzet, avagy kórház a káosz szélén (2004)
Intern Academy

A Szent Albert Kórház a csőd szélére kerül, legjobb orvosai is kezdenek más munka után nézni. Ezek után nem marad más, mint, hogy a kórház vezetősége a magukra maradt medikusokat állítja a frontvonalba. A sebészi baklövések, betegek elvesztése, medence- és szexpartik nem igazán segítenek a kórház színvonalának emelkedésén. A medikusok fiatalok, okosak, és már majdnem orvosok. Csak imádkozz, hogy soha ne kerülj a késük alá.
Adatlap »
0 hozzászólás
Gézhelyzet, avagy kórház a káosz szélén

Törvényszéki bomba (2002)
Aftermath

Egy Evan Harper nevű férfit bombatámadással vádolnak, melyben sok ember vesztette életét. Harper azonban következetesen tagad, s a bírósági per lassan a végéhez közeledik. Ráadásul a vádlott ellen még mindig csak közvetett bizonyítékok vannak. A város egyik szállodájában eközben pedig éppen arra készülnek, hogy az ítélethirdetésre érkező férfi ellen merényletet hajtsanak végre.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók