Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Producer

mark gill

Sokkal több mint testőr (2017)
The Hitman's Bodyguard


Adatlap »
0 hozzászólás
Sokkal több mint testőr

A mestergyilkos - Feltámadás (2016)
Mechanic: Resurrection

Arthur Bishop (Jason Statham), a profi bérgyilkos, azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörű barátnőjével, Ginával (Jessica Alba). Ám amikor egy veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal (Tommy Lee Jones), hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérű gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.
Adatlap »
0 hozzászólás
A mestergyilkos - Feltámadás

Beépített tudat (2016)
Criminal

A CIA egyik legjobb ügynöke egy küldetés során olyan információk birtokába kerül, mellyel képes lehet megfékezni egy nukleáris háborút, ám mielőtt ezt átadhatná feletteseinek, elkapják. Mikor kollégái rátalálnák, már csak egy módon deríthetik ki, társuk mit tudott: tudatát át kell ültetniük egy másik emberbe. A személy, aki képes lehet befogadni a férfi emlékeit, érzéseit, és így segíthet megfékezni a katasztrófát, egy féktelen bűnöző.
Adatlap »
0 hozzászólás
Beépített tudat

Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma (2016)
London Has Fallen

Miután a brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között elhunyt, a nyugati világ vezetői kötelesek részt venni a temetésén. De ami úgy indul, mint a világ legbiztonságosabb és leginkább védett eseménye, egy halálos csapdává alakul, aminek lényege, megölni a világ legbefolyásosabb vezetőit, rémisztő jövőképet alkotva. Az Egyesült Államok elnöke, a félelmetes titkosszolgálati vezetője és egy angol MI-6-os ügynök, aki senkiben sem bízik meg, az egyetlenek akik képesek megállítani a borzalmat.
Adatlap »
0 hozzászólás
Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma

Expendabelles (2015)
Expendabelles

Egy kegyetlen diktátor elrabol egy nukleáris területen tevékenykedő kiváló tudóst, akit saját szigetén tart fogva. Miután az Egyesült Államok haditengerészetének túszmentő akciója kudarcba fullad, hamar világossá válik, hogy rossz oldalról közelítik meg a problémát. Mivel a diktátor csak és kizárólag első osztályú hölgyeket enged be a szigetre, így nincs más megoldás, be kell vetni a világ leghalálosabb női osztagát, akik azt a feladatot kapják, hogy iktassák ki a célszemélyt és menekítsék ki az elrabolt tudóst.
Adatlap »
0 hozzászólás

Survivor (2015)
Survivor


Adatlap »
0 hozzászólás
Survivor

Amnézia (2014)
Before I Go to Sleep

Christine (Nicole Kidman) minden nap újra kezdi az életét. Reggel egy idegen férfi (Colin Firth) mellett ébred, megrémül, és amit hall, még jobban összezavarja. A férfi ugyanis elmondja neki, hogy egy autóbaleset során olyan sérülést szenvedett, melynek következtében minden éjjel törlődik a memóriája. De van, amit még a férj sem sejt. Egy ideje ugyanis egy pszichiáter (Mark Strong) kezelni kezdte a nőt – és az ő biztatására, titokban vezetett videónapló mégis lehetővé teszi, hogy a lassan éledő emlékképek megmaradjanak. Christine előtt egyre több régi részlet dereng fel – és az élet, ami fokozatosan összeáll belőlük, egészen más, mint amit a férje mesél neki. Talán semmi sem igaz. Talán semmi sem úgy van, ahogy mondják. Christine az emlékek és hazugságok útvesztőjében bolyong, és nem tudja, kiben bízzon, ha önmagának sem hihet. Egyszer azonban a múlt és a jelen találkozik – és ez robbanáshoz vezet.
Adatlap »
0 hozzászólás
Amnézia

Stonehearst Asylum (2014)
Stonehearst Asylum

A film egy frissen diplomás történetét követi nyomon, aki épphogy csak kikerült a Harvard orvosi szakról, máris munkát kap egy elmegyógyintézetben. Ez a hely azonban nem épp az, aminek látszik: itt ugyanis a betegek vették át a hatalmat az intézmény felett.
Adatlap »
0 hozzászólás
Stonehearst Asylum

Harcban élve (2013)
Homefront

Phil Broker, az ex-kábszerellenes ügynök maga mögött hagyva sötét múltját lányával, Kittel új életet készül kezdeni egy látszólag csendes kisvárosban. Azonban a nyugodt, hétköznapi élet csak vágyálom Broker és Kit számára. Amikor a kislányt az egyik helyi srác megtámadja, és Kit önvédelemből visszaüt, nem várt események veszik kezdetét. A bosszúra éhes szülők nem riadnak vissza az erőszakos eszközöktől sem, mindent bevetnek, hogy az újonnan jött idegeneket megfélemlítsék, és tönkre tegyék. Broker ezután az incidens után lassan rájön, hogy milyen piszkos üzelmek folynak a kisvárosban, amihez a rossz hírű családnak is köze van. A bűnhálózat feje egy szociopata drogbáró, Gator Bodine (James Franco), aki miután felfedi az ügynök kilétét, hajtóvadászatot indít ellene, veszélybe sodorva Kit életét is. Broker egyetlen esélye, hogy megvédje családját, és a város lakóit, ha fegyvert ragad, és leszámol a velejéig gonosz kiskirályokkal.
Adatlap »
2 hozzászólás
Harcban élve

Lovelace (2013)
Lovelace

Amanda Seyfried kelti életre a 70-es évek ikonikus pornósztárját, Linda Lovelace-t, a Mély torok főhősnőjének életét elmesélő filmben.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lovelace

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

15:40 Ana három arca
16:50 Fatmagül
16:00 Celeb vagyok, ments ki innen!
17:25 Story Extra
15:10 Ferenc pápa - Buenos Airestől a Vatikánig
16:55 Katwe királynője
15:30 CSI: New York-i helyszínelők
16:25 CSI: New York-i helyszínelők

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók