Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Producer

michael bederman

Flatliners (2017)
Flatliners


Adatlap »
0 hozzászólás
Flatliners

Váratlan szépség (2016)
Collateral Beauty

Egy sikeres New York-i cégvezetővel (Will Smith) szörnyű tragédia történik, melynek hatására megváltozik az élete. Nem bírja elviselni a vele történtek súlyát, megcsömörlik mindentől, ami addig körülvette. Egyre távolabb sodródik addigi világától... már olyan messzire, hogy régi barátai az újabb tragédiától félnek. Tervet készítenek a megmentésére. Veszélyes, kockázatos tervet, amely a legvégsőkig feszíti a húrt: de talán segít, hogy a szenvedő szembenézzen az élettel - ha megéri.
Adatlap »
0 hozzászólás
Váratlan szépség

Spotlight - Egy nyomozás részletei (2015)
Spotlight

Az igaz történet alapján készült film egy bostoni újság oknyomozó munkatársainak rendkívüli munkáját követi életük egyik legfontosabb és legizgalmasabb cikksorozatának elkészítése során. A Boston Globe új főszerkesztőt kap (Liev Schreiber), aki arra utasítja munkatársait, hogy járjanak utána egy rég óta szőnyeg alá söpört ügynek: egy helyi pappal szembeni gyerekmolesztálási vádnak. A kis csapat (Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams) elképesztő, addig minden erővel titkolt, megrázó tények nyomára jut, és egyre szenvedélyesebben követi a szálakat. Amit találnak, megrázza és megváltoztatja őket. És az újságjukat. És Bostont. És az egész világot.
Adatlap »
0 hozzászólás
Spotlight - Egy nyomozás részletei

A cipőbűvölő (2014)
The Cobbler

Max Simkin (Adam Sandler) abban a kis New York-i suszterüzletben javítja a cipőket, amely már nemzedékek óta a családjáé. Rég belefáradt a mindennapi élet taposómalmába, de amikor ráakad egy régi családi örökségre, lehetőséget kap rá, hogy egy időig a vevői életét élje - és másképp lássa a világot. Néha éppen az segít önmagunkra találnunk, ha más bőrébe bújhatunk.
Adatlap »
0 hozzászólás
A cipőbűvölő

Every Secret Thing (2014)
Every Secret Thing


Adatlap »
0 hozzászólás
Every Secret Thing

Jobb, ha hallgatsz (2014)
Kill the Messenger

Egy újságíró egy sztori nyomába eredve rájön, hogy a CIA keze is benne van egy kokainszállítmányban, amelynek célja, hogy egy nicaraguai lázadó sereget felfegyverezzen. Beleássa magát a történetbe, és nyilvánosságra hozza a bizonyítékokat, ám a CIA és néhány konkurens újságíró támadást intéz ellene és családja ellen egyaránt…
Adatlap »
0 hozzászólás
Jobb, ha hallgatsz

Lullaby (2014)
Lullaby

Jonathan (Garrett Hedlund) teljesen elidegenedik családjától, miután kiderül, hogy édesapja, Robert (Richard Jenkins) rákban szenved. Évekkel később, mikor már betegsége teljesen eluralkodott rajta, Robert úgy dönt, hogy 48 óra múlva lekapcsoltatja azokat a gépeket, amelyek jelen pillanatban életben tartják. Ez alatt a két nap alatt egy egész élet drámája bontakozik ki a szemünk előtt, amelyben a szeretet, a megbocsátás és az újbóli egymásra találás dominál.
Adatlap »
0 hozzászólás
Lullaby

The English Teacher (2013)
The English Teacher


Adatlap »
0 hozzászólás
The English Teacher

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók