Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Producer

scott ferguson

A végsőkig (2016)
All the Way

1963-ban, Dallasban meggyilkolják John F. Kennedy elnököt, akinek hivatalát az alelnök, Lyndon B. Johnson veszi át. A történet az új elnök első, viharos évébe nyújt bepillantást. Johnson életének és politikai pályafutásának legfontosabb időszaka az elnöki eskü letételével kezdődik. Olyan események követik egymást, mint a vietnami háború eszkalációja, a feketék polgárjogi küzdelmének kiteljesedése, valamint az elnökválasztás. Az HBO saját produkciója Robert Schenkkan darabjának filmváltozata.
Adatlap »
0 hozzászólás
A végsőkig

Igaz szívvel (2014)
The Normal Heart

A film története az 1980-as évek New York-jában játszódik az AIDS-krízis idején.
Adatlap »
0 hozzászólás
Igaz szívvel

Bérgavallér (2013)
Fading Gigolo

Fioravante (John Turturro), barátja Murray (Woody Allen) tanácsára elkezdi a világ legősibb mesterségét űzni, és végül olyasmit talál, amiről nem is tudta, hogy keresi. Murray gyönyörű bőrgyógyásza, Dr. Parker (Sharon Stone) megemlíti, hogy szépséges barátnőjével, Selimával (Sofia Vergara) férfit keresnek egy édeshármashoz. Murray észreveszi a pénzügyi lehetőséget az ajánlatban, és meg akarja győzni Fioravantét, hogy vállalja a feladatot. Fioravante először bizonytalankodik, de rá kell ébrednie, hogy vannak kellemetlenebb módjai a pénzkeresésnek, mint két kényeztetésre éhes nőt boldoggá tenni. Miközben Fioravante Dr. Parker és Selima hálószobái között ingázik, egyre szemérmesebb randikat bonyolít Avigallal (Vanessa Paradis), egy köztiszteletnek örvendett haszid rabbi özvegyével is. Amikor fellángol a szerelem Fioravante és Avigal között, Murray rájön, hogy nem is olyan egyszerű kerítőnek lenni.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bérgavallér

Muhammad Ali a Legfelsőbb Bíróság ellen (2013)
Muhammad Ali's Greatest Fight

Muhammad Ali minden idők egyik legnagyobb nehézsúlyú bokszolója, aki a ringen kívül is kemény harcra kényszerült. A pályafutása csúcsán állt, amikor megkapta a behívóparancsát a vietnami háborúba. A bokszoló azonban vallási és lelkiismereti alapon megtagadta a katonai szolgálatot. Az ügye bíróság elé került, és hosszú jogi csata vette kezdetét, amely miután megjárta az amerikai igazságszolgáltatás minden fórumát, a Legfelsőbb Bíróság elé kerül. Kilenc bírónak kell közös nevezőre jutnia, hogy kimondják a végső szót.
Adatlap »
0 hozzászólás
Muhammad Ali a Legfelsőbb Bíróság ellen

Disconnect (2012)
Disconnect


Adatlap »
0 hozzászólás
Disconnect

Csak tudnám, hogy csinálja! (2011)
I Don't Know How She Does It

Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) napjait a munkájának szenteli egy pénzügyi cégnél Bostonban. Esténként hazamegy az imádnivaló, nemrég leépítés miatt elbocsátott építész férjéhez, Richardhoz (Greg Kinnear) és két gyermekéhez. Kate legjobb barátnője Allison (Christina Hendricks) ugyanezt az állandó egyensúlyozással járó életet éli, viszont ez az az élet, amit Kate szuperokos, gyerekektől iszonyodó kollégája, Momo (Olivia Munn) teljes mértékben elkerülni szándékozik.Kate váratlanul egy fontos, új megbízás kapcsán gyakori New York-i utazásokra kényszerül. Ezzel egy időben Richard elnyeri álmai állást – így mindkettőjük hétköznapjai feszítetté válnak. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Kate új üzleti partnere, a sármos Jack Abelhammer (P. Brosnan) nem várt kísértés forrása lesz.
Adatlap »
0 hozzászólás
Csak tudnám, hogy csinálja!

Dr. Halál (2010)
You Don't Know Jack

Az eutanáziáért küzdő patológust, Dr. Jack Kevorkiant Al Pacino alakítja. Az orvos 130 esetben "segédkezett" a halálos betegek további szenvedéseinek megakadályozásában. Barry Levinson, az Esőember alkotója ismét fajsúlyos témához nyúlt: a film további szerepeiben Susan Sarandont és John Goodmant láthatjuk.
Adatlap »
0 hozzászólás

Falrengető (2008)
Gigantic

A három Weathersby fivér közül a legfiatalabb, Brian vitte a legkevesebbre. Huszonnyolc évesen egy matractársaságnál dolgozik eladóként és még élete párját sem találta meg. A munkája nem elégíti ki, napjai nagy részét a számára legfontosabb üggyel, egy kínai csecsemő örökbefogadásának intézésével tölti. Egyik nap azután a bájos Harriet képében belép életébe a boldogság. Megismerkedik a szép, de szerencsétlen lánnyal, aki az üzletben elaludt az egyik ágyon. Harriet teljesen elvarázsolja az "alvajáró" Briant. Kapcsolatukat azonban beárnyékolja a nagyhangú, gazdag apa, aki terrorizálja a lányát.
Adatlap »
0 hozzászólás

Laurel Canyon (2002)
Laurel Canyon


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók