Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Producer

steven spielberg

Bumblebee (2018)
Bumblebee


Adatlap »
0 hozzászólás

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)
Jurassic World: Fallen Kingdom


Adatlap »
0 hozzászólás
Jurassic World: Fallen Kingdom

The Kidnapping of Edgardo Mortara (2017)
The Kidnapping of Edgardo Mortara

A film egy hétéves olasz zsidó kisfiú igaz történetét tárja elénk. 1858-ban járunk, amikor a pápa utasítására Edgardo-t elszakítják a szüleitől azzal az indokkal, miszerint a fiút titokban megkeresztelték.
Adatlap »
0 hozzászólás

Transformers: Az utolsó lovag (2017)
Transformers: The Last Knight

AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock). Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS – AZ UTOLSÓ LOVAGban az üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.
Adatlap »
0 hozzászólás
Transformers: Az utolsó lovag

A barátságos óriás (2016)
The BFG

A HABÓ (Mark Rylance) avagy a Hatalmas Barátságos Óriás, semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Az "igazi" óriások, mint Vértunkoló (Bill Hader) és Húshabzsoló (Jemaine Clement) kétszer olyan nagyok és legalább kétszer olyan rémisztőek, mint ő. Embereket esznek, míg a HABÓ csak "orrborká"-t és "hopfüzsgő"-t. Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos óriástól, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak. Együtt ellátogatnak Álomországba, ahol a HABÓ megmutatja, milyen varázslatosak az álmok, amelyeket éjszakánként a gyermekek hálószobáiba fúj. A többi óriás azonban egyre nagyobb veszélyt jelent a kislányra és az egész világra, ezért a két jó barát Londonba megy, hogy figyelmeztesse a királynőt (Penelope Wilton). Csakhogy a királynő és a többi ember nem hisz az óriások létezésében - amíg nem találkoznak a HABÓ-val...
Adatlap »
0 hozzászólás
A barátságos óriás

A végsőkig (2016)
All the Way

1963-ban, Dallasban meggyilkolják John F. Kennedy elnököt, akinek hivatalát az alelnök, Lyndon B. Johnson veszi át. A történet az új elnök első, viharos évébe nyújt bepillantást. Johnson életének és politikai pályafutásának legfontosabb időszaka az elnöki eskü letételével kezdődik. Olyan események követik egymást, mint a vietnami háború eszkalációja, a feketék polgárjogi küzdelmének kiteljesedése, valamint az elnökválasztás. Az HBO saját produkciója Robert Schenkkan darabjának filmváltozata.
Adatlap »
0 hozzászólás
A végsőkig

The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun (2016)
The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun


Adatlap »
0 hozzászólás

Jurassic World (2015)
Jurassic World

Steven Spielberg producerként tér vissza nagysikerű, úttörő sorozatának legújabb részével, a JURASSIC WORLD rendkívül látványos, torokszorítóan izgalmas, nagyszabású kalandjával, melyben újra megnyílik a híres sziget őslény parkja.
Adatlap »
1 hozzászólás
Jurassic World

Kémek hídja (2015)
Bridge of Spies

1960. A hidegháború legfagyosabb évében a Szovjetunióban elfogják egy lelőtt U-2-es kémrepülőgép pilótáját. Gary Powers talán örökre fogoly marad. Kétévnyi hiábavaló próbálkozás után a CIA kiszemel egy ügyvédet (Tom Hanks), hogy szabadítsa ki a pilótát a vasfüggöny mögül. James Donovannek Moszkvába kell utaznia, hogy tárgyalásokat kezdjen az ellenséggel. De a CIA egészen másfajta feladatok elvégzésére is felkészíti őt.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kémek hídja

Untitled Cold War Thriller (2015)
Untitled Cold War Thriller

Az események középpontjában egy védőügyvéd, James Donovan (Tom Hanks) áll, akit a CIA az amerikai légierő tisztje, Francis Gary Powers visszaszerzésére kért fel. 1960-ban az oroszok a Szovjetunió felett lelőttek egy Lockheed U–2 kémrepülőgépet, ezzel pedig kezdetét vette az U-2 incidens. A sérült gép lezuhant, Powers pedig sikeres katapultálást hajtott végre, ám földet érése után elfogták. Az USA kezdetben tagadta a gép valódi küldetését, ám a pilóta és a gép roncsainak nyilvánosságra hozatala után kénytelen volt beismerni a kémkedést, ezzel pedig tovább fokozódott a hidegháborús helyzet.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

03:10 Gyilkos elmék
04:05 Barátok közt
03:05 Legénybúcsú a vadonban
04:30 Az alelnök
03:00 Szarvak
04:40 Lucky Luke - A Daltonok öröksége

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók