Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Film kategória

Rövidfilm

Red Nose Day Actually (2017)
Red Nose Day Actually


Adatlap »
0 hozzászólás
Red Nose Day Actually

A nyalintás nesze (2016)
A nyalintás nesze

A különleges növényeit nagy gonddal ápoló nőt nap mint nap figyeli a szomszédasszony macskája. Perverz játékuk egészen addig fajul, amíg egy nap a macska eltűnik. A következő tavasszal különös vendég érkezik látogatóba.
Adatlap »
0 hozzászólás
A nyalintás nesze

Mindenki (2016)
Sing

Budapest a múlt század kilencvenes éveinek elején. A tízéves Zsófi új iskolába kerül. Az új suliban kezdetben minden idegen és furcsa a kislány számára. Szerencsére Zsófi hamarosan összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban, és bekerül az iskola híres gyermekkórusába. A kórust Erika néni vezeti, akiről kiderül, nem is olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik, szereti megszégyeníteni a gyerekeket. A két lány összefog egymással, és szembeszáll Erika nénivel.
Adatlap »
0 hozzászólás
Mindenki

Frozen Fever (2015)
Frozen Fever

Anna születésnapja alkalmából Elsa és Kristoff elhatározzák, hogy a valaha volt legjobb ünnepséget rendezik meg a lány számára, ám Elsa varázslatos ereje veszélybe sodorja a partit.
Adatlap »
0 hozzászólás
Frozen Fever

Hobart (2015)
Hobart

Egy kisfiú és egy repülő malac animációs kalandjai a felhők között.
Adatlap »
0 hozzászólás
Hobart

A csodálatos Galápagos IMAX 3D (2014)
Galapagos: Nature's Wonderland

A Csendes-óceán végtelenjében létezik egy kis földi paradicsom, amelyhez hasonlót aligha találunk a világban: a Galápagos-szigetek. E távoli vidék vulkanikus szigetei között az élet évmilliókon át szinte teljes elszigeteltségben fejlődött. Az eredmény egy természeti csodákban bővelkedő tengeri oázis, különleges növény- és állatvilággal, melynek tagjai az idők során alkalmazkodtak e sajátos környezethez. Találkozhatunk itt fél tonnás óriásteknősökkel és az orrukból sót prüszkölő tengeri leguánokkal is. Táncra perdülhetünk a trópusi albatroszokkal, színpompás, kéklábú szulák társául szegődhetünk, vagy akár apró pingvinekkel is lubickolhatunk több ezer mérföldre természetes élőhelyüktől. Lélegzetelállító háromdimenziós filmünkből Te is megtudhatod, miként vette fel a harcot a természet az elemekkel, és alakította ki ezt az egészen sajátos környezetet.
Adatlap »
0 hozzászólás
A csodálatos Galápagos IMAX 3D

Fal (2014)
Fal

Laci, egy 16 éves, alkalmi munkákból éldegélő cigány fiú. Egy napon kőművesmunkát kap: egy falon dolgozik több társával együtt. Egy darabig segít a többieknek, majd megkérik, hogy ő fejezze be az építményt. Ekkor pillant be először a fal mögé…
Adatlap »
0 hozzászólás
Fal

Majdnem otthon (2014)
Almost Home

Smek kapitány (Steve Martin) és földönkívüli csapata kétségbeesetten kutat egy új, biztonságos, vendégszerető bolygó után, amelyen új otthonra lelhetnek, ám próbálkozásaik nem épp úgy sülnek el, ahogyan tervezték. Kudarcaikért egyetlen társukat, Oh-t (Jim Parsons) hibáztatják, akit büntetésképp a Földre száműznek. A kis idegen azonban hamarosan új barátra lel, akivel számos kalandot élnek át.
Adatlap »
0 hozzászólás
Majdnem otthon

Marvel-rövidfilm: Köszöntsétek a királyt! (2014)
Marvel One-Shot: All Hail the King

A Vasember 3. eseményei után Trevor Slattery nemkívánatos személlyé vált, akit egy biztonságos börtönbe tartanak fogva.
Adatlap »
0 hozzászólás
Marvel-rövidfilm: Köszöntsétek a királyt!

Private Room (2014)
Private Room


Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

15:40 Ana három arca
16:50 Fatmagül
16:00 Celeb vagyok, ments ki innen!
17:25 Story Extra
15:10 Ferenc pápa - Buenos Airestől a Vatikánig
16:55 Katwe királynője
15:30 CSI: New York-i helyszínelők
16:25 CSI: New York-i helyszínelők

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók