Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Film kategória

Sport

1 Mile to You (2017)
1 Mile to You


Adatlap »
0 hozzászólás
1 Mile to You

Battle of the Sexes (2017)
Battle of the Sexes


Adatlap »
0 hozzászólás
Battle of the Sexes

Goon: Last of the Enforcers (2017)
Goon: Last of the Enforcers


Adatlap »
0 hozzászólás
Goon: Last of the Enforcers

Kiss and Cry (2017)
Kiss and Cry

A 18 éves Carley Allison, az ígéretes műkorcsolyázó és énekes küzdelme egy igen ritka típusú melanoma ellen.
Adatlap »
0 hozzászólás
Kiss and Cry

Slamma Jamma (2017)
Slamma Jamma


Adatlap »
0 hozzászólás
Slamma Jamma

Ultra (2017)
Ultra

A Spartathlon szintideje 36 óra, az Athéntól Spártáig hullámzó, és egy 1200 méter magas hegyet is meghódító futóverseny során 246 kilométert tesznek meg a célba érők. Egy ókori legendának állít emléket és Leonidász király szobra előtt ér véget ez az erőpróba, amely az egyik legnehezebb és legnagyobb presztízsű verseny a világon. Simonyi eddig négyszer küzdötte le a távot. Az Ultra többi szereplőjével együtt – a fizikai verseny mellett – egy önismereti megmérettetésen vesz részt. Mindannyian magukkal és magukban is viaskodnak a futás alatt. Azon dolgoznak, hogy feldolgozzanak traumákat, vagy mélyebben megismerjék, elfogadják önmagukat. Megismerjük a versenyzők személyes motivációit a versenyen és azon túl, hogy miért indulnak el erre az extrém távolságra. A legnehezebb dolga Bélának, a kisvárosi pénzügyi kontrollernek van, aki már ötször próbálkozott sikertelenül – nevezését nem fogadják el a szervezők, így ő „Privát Spartathlont” fut: akkor indul el Athénból, amikor a többiek már megérkeztek Spártába. Vajon célba ér-e a hatodik próbálkozásra, kizárólag saját magára és a felesége segítségére támaszkodva?
Adatlap »
0 hozzászólás
Ultra

Verdák 3. (2017)
Cars 3

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!
Adatlap »
0 hozzászólás
Verdák 3.

Vigyázz, kész, szörf 2. (2017)
Surf's Up 2: WaveMania

Végre valóra válik Cody - az első részből jól ismert vagány szörfös pingvin - álma: a szigetre érkezik a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült öt szörfös világsztár. Egy misztikus helyre indul a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják meglovagolni. Cody elfogadja a kihívást, hogy ő is a csapat tagja lehessen, ám ehhez elengedhetetlen az erő, a gyorsaság, az állóképesség és a csapatmunka.
Adatlap »
0 hozzászólás
Vigyázz, kész, szörf 2.

Bleed for This (2016)
Bleed for This

Az produkció az ötszörös világbajnok rhode island-i bokszoló, Vinny Pazienza igaz történetét tárja elénk, aki egy majdnem végzetes autóbalesetet követően - amelyben nyaka is megsérült - ismét képes volt talpra állni, majd újra felverekedte magát a legjobbak közé.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bleed for This

Eddie, a sas (2016)
Eddie the Eagle

Ő a tipikus angol hős. Eddie (Taron Egerton) nem igazán ügyes, sőt, első ránézésre kifejezetten kétballábasnak tűnik, viszont nagyon kedves. Mégis ő az egyetlen, aki síugróként a brit színeket képviseli az 1988-as Calgary téli olimpián. És ő lesz a brit sporttörténet egyik legnagyobb legendája: példa arra, hogy nem szabad feladni, hogy érdemes küzdeni, és nem a győzelem a fontos – bár az is nagyon jól tud esni. Eddie és edzője (Hugh Jackman) a lehetetlent vállalják, és talán valóra is váltják. Egy egykor hatalmas nemzet tőlük várja, hogy újra igazán büszkék lehessenek.
Adatlap »
0 hozzászólás
Eddie, a sas

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

15:40 Ana három arca
16:50 Fatmagül
16:00 Celeb vagyok, ments ki innen!
17:25 Story Extra
15:10 Ferenc pápa - Buenos Airestől a Vatikánig
16:55 Katwe királynője
15:30 CSI: New York-i helyszínelők
16:25 CSI: New York-i helyszínelők

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók