Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Szereplőválogatás

jason knight

Flatliners (2017)
Flatliners


Adatlap »
0 hozzászólás
Flatliners

Polaroid (2017)
Polaroid


Adatlap »
0 hozzászólás
Polaroid

Maudie (2016)
Maudie


Adatlap »
0 hozzászólás
Maudie

Emlékezz! (2015)
Remember

Zen demenciában szenved, idős napjait egy öregek otthonában tölti, állandó felügyelet alatt. Egy nap rájön, hogy a férfi, aki hetven éve meggyilkolta családját egy koncentrációs táborban, Amerikában él. Elhatározza, hogy bosszút áll rajta.
Adatlap »
0 hozzászólás
Emlékezz!

Life (2015)
Life

A Life Magazine egyik fotósát megbízzák, hogy készítsen képeket a híres hollywoodi színészről, James Deanről.
Adatlap »
0 hozzászólás

No Stranger Than Love (2015)
No Stranger Than Love


Adatlap »
0 hozzászólás
No Stranger Than Love

Pay the Ghost (2015)
Pay the Ghost


Adatlap »
0 hozzászólás
Pay the Ghost

Pixel (2015)
Pixels

A videójátékok kora lejárt. De mi lesz az egykor népszerű, mára elfeledett figurákkal és feladatokkal? Talán élvezik a békés nyugdíjas életet? Tévedés! Utálják a feledést, és ha eljön az idő, visszatérnek. És akkor lesz haddelhadd! Ebben az ellen-Tron filmben, PacMan, Tetris és társaik fellázadnak teremtőik ellen, kilépnek a monitorról, és háborút indítanak az egyre modernebb játékokra vágyó emberek ellen. Még szerencse, hogy egy mindenre kész csapat felveszi ellenük a harcot.
Adatlap »
0 hozzászólás
Pixel

Regression (2015)
Regression

A film története 1990-ben, Minnesotába kalauzol el bennünket. Bruce Kenner nyomozó (Ethan Hawke) kapja meg a fiatal Angela (Emma Watson) ügyét, aki egy szörnyű bűncselekménnyel vádolja édesapját, John Gray-t (David Dencik). A férfi azonban nem emlékszik semmire, így az elismert pszichológust, Dr. Rainest (David Thewlis) kérik fel arra, hogy segítsen neki visszaemlékezni.
Adatlap »
0 hozzászólás
Regression

Spotlight - Egy nyomozás részletei (2015)
Spotlight

Az igaz történet alapján készült film egy bostoni újság oknyomozó munkatársainak rendkívüli munkáját követi életük egyik legfontosabb és legizgalmasabb cikksorozatának elkészítése során. A Boston Globe új főszerkesztőt kap (Liev Schreiber), aki arra utasítja munkatársait, hogy járjanak utána egy rég óta szőnyeg alá söpört ügynek: egy helyi pappal szembeni gyerekmolesztálási vádnak. A kis csapat (Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams) elképesztő, addig minden erővel titkolt, megrázó tények nyomára jut, és egyre szenvedélyesebben követi a szálakat. Amit találnak, megrázza és megváltoztatja őket. És az újságjukat. És Bostont. És az egész világot.
Adatlap »
0 hozzászólás
Spotlight - Egy nyomozás részletei

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók