Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Szereplőválogatás

leah daniels

A komornyik (2013)
The Butler

A komornyik a 20. századi Amerika zsúfolt politikai hátterének világában játszódik. Az Oscar-díjra jelölt rendező, Lee Daniels nagyszabású drámája Cecil Gaines, a Fehér Ház komornyikjának kitalált történetét meséli el, aki hét elnök alatt is szolgált 1957 és 1986 között. A filmet egy 2008-ban, a Washington Postban megjelent cikk inspirálta, mely egy korábbi komornyik, Eugene Allen valódi történetét mesélte el. Daniels filmje 1926-ban indul, amikor Cecil elmenekül a szegregáció által sújtott Délről egy jobb élet reményében. Nehézségekkel teli útján a férfi elsajátítja mindazokat a nélkülözhetetlen készségeket, melyek élete legnagyobb lehetőségéhez vezetik: komornyiki álláshoz az Egyesült Államok elnöki rezidenciáján. Itt Cecil szemtanújává válik az Ovális Iroda életének a polgárjogi mozgalmak kibontakozásának időszakában. Állásának köszönhetően felesége, Gloria két gyereküket kényelmes középosztálybeli miliőben neveli, ám a férfi szakmai elkötelezettsége lassan elidegeníti tőle, és konfliktushoz vezet renitens fiával is.
Adatlap »
0 hozzászólás
A komornyik

Airspace (2013)
Airspace


Adatlap »
0 hozzászólás

Az újságos fiú (2012)
The Paperboy


Adatlap »
0 hozzászólás
Az újságos fiú

The Perfect Holiday (2007)
The Perfect Holiday


Adatlap »
0 hozzászólás
The Perfect Holiday

Görkorin az életbe (2006)
ATL

Az atlantai fekete munkáscsaládok gyerekei idejük nagy részét zenehallgatással és görkorcsolyázással töltik. A tinik a város déli részén, a Cascade görkorcsolyapályán nőnek fel. Itt tölti minden szabadidejét Rashad és öccse, Ant is, hogy a barátjaikkal lógjanak és elfelejtsék gondjaikat. A pályán kívül azonban kemény az élet. Antot beszerezvezik a drogdíler Marcus csapatába. Rashad néhány barátja megpróbál kitörni ebből az életből. Miközben Rashad megpróbálja az öccsét védeni, rájön, hogy csak akkor kezdhet valamit az életben, ha maga mögött hagyja a Cascade-t.
Adatlap »
0 hozzászólás

XL szerelem (2006)
Phat Girlz

A divattervező Jazmin túlsúlyos asszony, aki fejébe vette, hogy betör a nagyok világába. Úgy gondolja, hogy sok molett, túlsúlyos nő van, ám róluk mintha elfeledkeztek volna a divatdiktátorok. Remek kollekciót készít nekik, ám a pénzembereket nem sikerül meggyőznie, hogy van benne üzlet. Jazminnak a szerelemben sincs szerencséje, a férfiak nem hajlandóak benne a nőt látni. Egyik nap Jazmin két személyre szóló kirándulást nyer az előkelő Palm Springs-i szállodába. A barátnőjével élvezik a nyaralást, mígnem találkoznak Tunde-vel, a nigériai orvossal és a barátjával.
Adatlap »
0 hozzászólás
XL szerelem

Árnyékboksz (2005)
Shadowboxer


Adatlap »
0 hozzászólás

A sitten (2004)
Doing Hard Time

Michael jó ember és szerető apa volt. Egészen addig, amíg egy utcai lövöldözéssé fajult kábítószerbiznisz során le nem lövik a hét éves kisfiát. A férfi gyásza őrjöngésbe fordul, amikor megtudja, hogy a gyilkosokat csak a drogbalhé miatt sittelik le, és csak rövid időre. A bosszúhadjáratot indító apa lecsukatja magát, méghozzá ugyanabba börtönbe, ahol az utcai lövöldözők is ülnek. Saját maga akarja megbüntetni a fia gyilkosait. Ám a börtön nem játszótér, bent nincsenek szabályok. Hamarosan Michaelnek is több gondja akad a bosszúnál.
Adatlap »
0 hozzászólás

The Cookout (2004)
The Cookout


Adatlap »
0 hozzászólás

Fő a káosz (2003)
Recipe for Disaster

Minden, ami lehet a feje tetejére áll ebben az egész család számára remek kikapcsolódást nyújtó vígjátékban! Kordáék nagy dobásra készülnek: családi vállalkozásban saját éttermet akarnak nyitni. Minden készen is áll a megnyitóra, csak egyetlen aprócska hiba csúszik a gépezetbe. A legfontosabb engedélynek ugyanis lába kél! De aggodalomra semmi ok, ugyanis a Korda-szülők három gyerekkel rendelkeznek, így amíg ők a városházára kénytelenek rohanni az újabb engedélyt beszerezni, Rebecca, Max és Sam tartja a frontot. Ám a szomszéd étterem tulajdonosának szemet szúr a nem várt konkurencia felbukkanása, ezért mindent megtesz, hogy szabotálja a családi vállalkozást.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

15:40 Ana három arca
16:50 Fatmagül
16:00 Celeb vagyok, ments ki innen!
17:25 Story Extra
15:10 Ferenc pápa - Buenos Airestől a Vatikánig
16:55 Katwe királynője
15:30 CSI: New York-i helyszínelők
16:25 CSI: New York-i helyszínelők

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók