Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Szereplőválogatás

nikki barrett

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (2017)
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.
Adatlap »
0 hozzászólás
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A fegyvertelen katona (2016)
Hacksaw Ridge

Desmond T. Doss nem akart ölni, csak a hazáját akarta szolgálni a háborúban. Hite és elvei miatt társai kigúnyolják és megvetik, ám később az életüket köszönhették neki. Hihetetlen hőstetteiért kitüntették a legmagasabb katonai kitüntetéssel, a kongresszusi érdemrenddel.
Adatlap »
0 hozzászólás
A fegyvertelen katona

Egyiptom istenei (2016)
Gods of Egypt

A közönséges tolvaj csatlakozik a mitikus Istenhez egy küldetés erejéig Egyiptomban. Seth, a kegyetlen sötétség istene átvette Egyiptom trónját és az egykor békés és virágzó birodalmat a káoszba és konfliktusba taszította. Kevesen mernek fellázadni ellene. Egy fiatal tolvaj, akinek a szerelmét fogjul ejtette a kegyetlen isten, arra törekszik, hogy legyőzze és megfossza őt a trónjától, amihez segítséget nyújt a hatalmas Hórusz isten.
Adatlap »
0 hozzászólás
Egyiptom istenei

Fény az óceán felett (2016)
The Light Between Oceans

A film történetének középpontjában egy világítótorony gondnoka és annak felesége áll, akik váratlanul egy csecsemőt találnak egy elhagyatott csónakban. A házaspár úgy dönt, hogy magukhoz veszik a gyermeket, akit sajátjukként nevelnek majd fel, ám 'szerencséjük' hamarosan tragédiába fordul át, ez pedig hatalmas próbatétel elé állítja kapcsolatukat.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fény az óceán felett

Mad Max - A harag útja (2015)
Mad Max: Fury Road

A világvége olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének hosszú ideje vége, a Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja. De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák, ami, úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Ketten vannak, és örök menekülés az életük. Az egyikük Max: hallgatag, harcos férfi, aki felesége és gyermeke halála után már csak a megbékélést keresi a vad káoszban. A másik Furiosa, a katonanő, aki úgy hiszi, túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, arra a tájra, ahol a gyerekkorát töltötte.
Adatlap »
0 hozzászólás
Mad Max - A harag útja

Slow West (2015)
Slow West


Adatlap »
0 hozzászólás
Slow West

Strangerland (2015)
Strangerland

A film egy olyan pár történetét meséli el, akiknek gyermekei nyomtalanul eltűnnek.
Adatlap »
0 hozzászólás
Strangerland

Truth (2015)
Truth


Adatlap »
0 hozzászólás
Truth

Akihez beszél a föld (2014)
The Water Diviner

Négy évvel járunk az I. világháború során csaknem 150.000 katona életét követelő, Törökország partjai mentén található Gallipolinál lezajlott véráztatta csata után. A film középpontjában egy ausztrál farmer, Connor (Russel Crowe) áll, aki azért utazik Isztambulba, hogy rájöjjön, valójában mi is történt fiaival, akik akció közben tűntek el. A férfi megismerkedik egy gyönyörű török nővel (Olga Kurylenko), aki annak a szállodának a tulajdonosa, amelyben megszállt.
Adatlap »
0 hozzászólás
Akihez beszél a föld

Fenegyerek (2014)
Son of a Gun

Egy kisebb bűncselekmény miatt hűvösre tett 19 éves JR hamar megtanulja a kemény börtönélet valóságát. Itt a védelem – ha van – a legfontosabb. JR hamarosan Brendan Lynch, Ausztrália leghírhedtebb bűnözőjének védelmét élvezheti. De ennek ára van. Lynchnek és bandájának terve van fiatal védencükkel: szabadon bocsátása után segítenie kell Lynchnek megszökni a börtönből. A sikeres szöktetést követően jutalomként meghívják a következő nagy dobáshoz. A csapat aranyrudakat lovasítana meg, amely több milliót hozna nekik. De a dolgok rosszra fordulnak és egy halálos macska-egér játék veszi kezdetét. JR pedig nem tudja, kiben bízhat meg és még régi mentorával is szembekerül.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fenegyerek

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

13:30 Veled is megtörténhet!
14:35 Családi Titkok
13:50 A kis menyasszony
14:45 Éjjel-nappal Budapest

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók