Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Szereplőválogatás

rich delia

Annabelle: Creation (2017)
Annabelle: Creation

Kislányuk halála után a babakészítő és felesége egy tönkrement árvaház lakóit, egy apácát és néhány kislányt fogad be az otthonába, melyet újra kinéz magának a babakészítő megszállott alkotása, Annabelle.
Adatlap »
0 hozzászólás
Annabelle: Creation

Austin Found (2017)
Austin Found


Adatlap »
0 hozzászólás
Austin Found

Az (2017)
It


Adatlap »
0 hozzászólás
Az

Pofoncsata (2017)
Fist Fight

Egy iskolai tanári kábé épp olyan, mint maga az élet: zavaros, zajos, látszólag senki sem normális, miközben a valóságban? tényleg senki sem normális. És néha pofozkodnak. Egy buzgó, bár kis növésű tanerő (Charlie Day), aki az életében még alig találkozott más kalanddal, mint a reggeli becsengetés, véletlenül kirúgatja egy kollégáját. Az állását vesztett pedagógus (Ice Cube) a gátlásait is elveszíti, és úgy dönt, hogy bosszút áll: tanítás utánra verekedni hívja a betoji pedagógust. A közelgő bunyónak pillanatok alatt híre megy, minden osztály a nagy összecsapásra készül, és senki sem kételkedik abban, hogy kit fognak laposra verni. Maga a jövendő áldozat sem. De mit tehetne mást? Készülni kezd, hogy ha már muszáj kapnia néhány maflást, legalább méltósággal essen hanyatt...
Adatlap »
0 hozzászólás
Pofoncsata

Amikor kialszik a fény (2016)
Lights Out

Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban… Először egy kisfiú teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és csinos fiatal nagynénikéje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről. A kisfiú kénytelen fiatal nagynénjénél lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni. A film David F. Sandberg 2013-as azonos című rövidfilmjének egész estés változata.
Adatlap »
0 hozzászólás
Amikor kialszik a fény

Max Steel (2016)
Max Steel


Adatlap »
0 hozzászólás
Max Steel

The Free World (2016)
The Free World

Egy nemrég szabadult elítélt kapcsolatba bonyolódik egy olyan házas nővel, akit a férje folyamatos terror alatt tart.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Free World

Transpecos (2016)
Transpecos


Adatlap »
0 hozzászólás
Transpecos

Vaksötét (2016)
Don't Breathe

Két fiatal srác és egy lány a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki a zsebépénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy a világtól visszavonultan élő vak férfit (Stephen Lang), akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, még az eddigieknél is könnyebb dolguk lesz. Tévednek: az eddigieknél sokkal nehezebb feladattal találják szembe magukat: életben kell maradniuk. A férfi ugyanis őrült. Kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házában. Attól kezdve a túlélésért küzdenek. A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot.
Adatlap »
0 hozzászólás
Vaksötét

Return to Sender (2015)
Return to Sender


Adatlap »
0 hozzászólás
Return to Sender

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

12:15 Falforgatók
12:50 A Miller család
12:15 StílusKalauz
12:45 Az Év Hotele
12:05 Nagyvárosi történet
13:35 Jégkorszak 3. - A dínók hajnala
11:45 Tűsarok nyomozó
12:40 Hölgy aranyban

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók