Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Film kategória

Thriller

Glass (2019)
Glass


Adatlap »
0 hozzászólás

Bond 25 (2018)
Bond 25


Adatlap »
0 hozzászólás

Cranium Intel 2: Magnetic Contamination (2018)
Cranium Intel 2: Magnetic Contamination


Adatlap »
0 hozzászólás
Cranium Intel 2: Magnetic Contamination

M:I 6 - Mission Impossible (2018)
M:I 6 - Mission Impossible


Adatlap »
0 hozzászólás

2:22 (2017)
2:22


Adatlap »
0 hozzászólás
2:22

47 Meters Down (2017)
47 Meters Down

A történet középpontjában egy testvérpár áll, akik az óceán mélyén rekednek egy cápák megfigyelése céljából indított búvár-expedíció során. A megfigyeléshez használt ketrec tartókábele elszakad, ők pedig ketrecestül az óceán fenekére süllyednek, ahol nem csak az oxigénhiánnyal kell megküzdeniük, hanem a vérszomjas fehér cápákkal is.
Adatlap »
0 hozzászólás
47 Meters Down

A kör (2017)
The Circle

Mae (Emma Watson) élete teljesen megváltozik, amikor a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél kapja meg álmai állását. A lány villámgyorsan lépdel fel a ranglétrán, így a cég látnoki vezetője, Eamon Bailey (Tom Hanks) megkeresi azzal az ötlettel, hogy SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt. De senki sincs igazán biztonságban, amikor bárki követheti mások minden lépését...
Adatlap »
0 hozzászólás
A kör

A majmok bolygója: Háború (2017)
War for the Planet of the Apes

A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál... amíg bír. És készülődik. A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens óriásgorilla, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani. Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.
Adatlap »
0 hozzászólás
A majmok bolygója: Háború

A tökéletes gyilkos (2017)
A tökéletes gyilkos

Kamenár, a gyilkossági csoport nyomozója nem találja helyét lánya halála után. Feleségével megromlott a viszonyuk, a nő a vallásba, a detektív pedig munkába és önpusztításba menekül. Amikor brutális bűntény helyszínére hívják, azonnal kiderül, hogy Petrát, a gyanúsítottat ő is jól ismeri: lánya legjobb barátnője és feltételezett gyilkosa. A bosszú lehetőségével élete új értelmet nyer, minden követ megmozgat, hogy a magát ártatlannak valló Petrára bizonyítsa a brutális gyilkosságot. Azonban ahogy halad előre a nyomozás, egyre meglepőbb következtetésekre jut. Lehetséges, hogy Petra tényleg ártatlan? Vagy annyira profi, hogy valójában ő a tökéletes gyilkos?
Adatlap »
0 hozzászólás
A tökéletes gyilkos

Alien: Covenant (2017)
Alien: Covenant

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes - egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.
Adatlap »
0 hozzászólás
Alien: Covenant

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

10:45 Astro-Világ
12:00 Tények Délben
10:20 Top Shop
12:15 StílusKalauz
10:05 Ferenc pápa - Buenos Airestől a Vatikánig
11:50 Katwe királynője
09:15 Rabló-pandúr
11:20 Megapiranha

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók