Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Vágó

dirk westervelt

Logan - Farkas (2017)
Logan

Az egyik legerősebb mutáns ő. Szelídíthetetlen, elpusztíthatatlan, kiismerhetetlen. És szeret szivarozni. Egy titkos katonai fegyverkísérlet alakította annál is keményebbé, amivé a génjei tették. A csontjait adamantiumötvözetre cserélték, ám azt a képességét, hogy a sebei azonnal begyógyulnak, nem vették el tőle. Ökléből gyilkos karmok bújnak elő, és nem fél használni őket. A kanadai erdőkben érzi magát igazán jól. Magányos. Bosszúálló. Nem barátkozik senkivel. De valaha egy csapat tagja volt. X-Men volt ő is. És az emlékeknél talán nincsenek fontosabb dolgok...
Adatlap »
0 hozzászólás
Logan - Farkas

Éjszakai hajsza (2015)
Run All Night

Egy hivatásos bérgyilkos (Liam Neeson), aki már azt fontolgatta, hogy visszavonul a szakmájától, kénytelen újra akcióba lendülni. És ez a bevetés keményebb és veszélyesebb lesz, mint eddig bármelyik munkája – pedig nem is fizet érte senki. Most saját maga a megbízója. A célpontja nem más, mint egykori főnöke, a kegyetlen bandavezér, akinek azért kell meghalnia, hogy a bérgyilkos rég látott fia élhessen. És a profi hosszú idő után úgy érzi: most az érzelmeire kell hallgatnia. Még ha az az életébe kerül is.
Adatlap »
1 hozzászólás
Éjszakai hajsza

4 Minute Mile (2014)
4 Minute Mile

A középiskolás Drew (Kelly Blatz) számára az egyetlen lehetőség egy jobb életre, ha kiemelkedő sportteljesítményével utat tör magának. A srácot szárnyai alá veszi egy korábbi edző (Richard Jenkins), aki szintén saját démonaival küzd. A szorgalmas és kitartó munka eredményeként Drew élete legfontosabb versenyére készülhet, ám egy családi tragédia mindent megváltoztat.
Adatlap »
0 hozzászólás
4 Minute Mile

Cirque du Soleil: Egy világ választ el (2012)
Cirque du Soleil: Worlds Away


Adatlap »
0 hozzászólás
Cirque du Soleil: Egy világ választ el

Házasodik a család (2010)
Our Family Wedding

A legtöbb ifjú pár a maga bőrén tapasztalja meg a régi mondást, miszerint ha összeházasodsz valakivel, az egész családjával házasodsz. Lucia és Marcus sem kivétel ezalól. Nem is sejtik, milyen felfordulást okoznak családjaik életében, amikor a főiskoláról visszatérve bejelentik, hogy össze akarnak házasodni. Boldogságukat beárnyékolja mindkettőjük hatalmas egóval megáldott apja. Elképesztő energiák törnek felszínre, indulatok feszülnek egymásnak. Az egyetlen személy, akinek sikerül megőriznie józanságát és hidegvérét ebben a helyzetben, az Angela, a vőlegény apjának ügyvéd barátja.
Adatlap »
0 hozzászólás
Házasodik a család

Rohanás (2010)
Faster

Néhány év egy börtönben van, akit megtör, van, akit megkeményít. Drivernek (Dwayne Johnson) tíz éve volt rá, hogy acélkeménnyé edzze magát, és felkészüljön egyetlen tennivalójára, ami a szabadulás után vár rá: a bosszúra. Egy bankrablás miatt került a hűvösre. Valaki előre besúgta a tervet, és ez a bátyja életébe került – ő pedig már azon a napon, amikor a rácson kívülre kerül, őrületes tempóban hajtja végre gyűlölettől fűtött, vérszomjjal táplált, kegyetlen tervét. Nem érdekli, hogy vannak-e tanúk. Nem próbál rafinált lenni. Nem finomkodik. Akinek része lehetett az árulásban, annak vége. Tudja, hogy csak néhány órája van. A nyomában egy zsaru (Billy Bob Thornton) és egy bérgyilkos (Oliver Jackson-Cohen) liheg. De ő már nemcsak gyilkol. Érzi, hogy a bátyja halálának körülményei sem olyan egyszerűek, mint eddig hitte: most már nyomoznia is kell.
Adatlap »
0 hozzászólás
Rohanás

Notorious B.I.G. - A N.A.G.Y. rapper (2009)
Notorious

Christopher "Biggie" Wallace Brooklyn rossz hírű negyedében nőtt fel. Az utca gyermeke volt, aki kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartotta fenn magát. A zenéhez való tehetsége azonban megváltoztatta az életét. Wallace - vagy ahogy mindenki ismerte, Notorious B.I.G. - viharos gyorsasággal emelkedett fel a rapzene világában, Brooklyn durva utcáiról a hiphop legendává nőtte ki magát. Dalai a valóságról szóltak, a nyers és kegyetlen világról, amelyben gyakorlatilag nincsenek játékszabályok. Népszerűségét annak köszönhette, hogy egy egész generáció életérzését testesítette meg.
Adatlap »
0 hozzászólás
Notorious B.I.G. - A N.A.G.Y. rapper

Utazás a Föld középpontja felé (2008)
Journey to the Center of the Earth

Tudós kétféle van: az egyik sosem hagyja el a laboratóriumát, és unalmas életét unalmas cikkek írásával igyekszik felvidítani. A másik viszont nyughatatlan, a fejében őrült ötletek kergetőznek, és ő boldogan ered a nyomába egyre vadabb elképzeléseinek. Trevor (Brendan Fraser) ennek az utóbbi fajtának a legmegveszekedettebb példánya. Vad elméletei többnyire riadalmat keltenek kollégái körében, és most talán tanári állását is elveszik tőle. Ideje pihenni: ezért indul kedvenc unokaöccsével izlandi hegymászótúrára: de pihenés helyett élete legőrültebb, legfurcsább és legveszélyesebb időszaka következik. Egy kráteren keresztül ő és a srác bezuhannak a föld gyomrába. Földalatti sárkányok, cápák, lávafolyamok és úszó szigetek között próbálják túlélni a kalandot, melynek során talán Trevor eltűnt bátyja körüli titkokra is fény derülhet.
Adatlap »
0 hozzászólás
Utazás a Föld középpontja felé

Hip-hop szerelem (2002)
Brown Sugar

Sidney neves zenei magazin szerkesztője, Dre pedig az egyik nagy zenei kiadónál dolgozik: hip-hop zenét szerez fiatal és tehetséges előadóknak. Rengeteg köztük a hasonlóság, mindketten szinte szerelmesek a zenébe és gyerekkoruk óta elválaszthatatlan barátok. Azt hinné az ember, hogy az Isten is egymásnak teremtette őket, de ők ezt nem veszik észre. Dre megismerkedik a gyönyörű Reese-zel, és hamarosan az esküvő dátumát is kitűzik. Sidney ekkor döbben rá, hogy nagy hibát követne el, ha hagyná, hogy valaki más menjen hozzá a fiúhoz!
Adatlap »
0 hozzászólás

3 dobás (2000)
3 Strikes

Az Egyesült Államok a korlátlan lehetőségek hazája - de aki megszegi a törvényt, arra határtalan szigorral sújt le az igazságszolgáltatás. Az egyik legelrettentőbb szabály értelmében, ha valaki kétszer már ült börtönben, az nem kap több esélyt - hátralévő élete során elég, ha csak egyetlen apró hibát elkövet, elég, ha rajtakapják a legkisebb lopáson, vagy megállítják gyorshajtásért, az ítélet már csak egy lehet: életfogytig tartó börtönbüntetés! Egy fiatal fekete srác most szabadult második börtönbüntetéséből. Tudja, mit kockáztatna, ha régi életét folytatná, ezért nagy ívben kerüli a bajt. Hamar rá kell azonban döbbennie, hogy bármit is tesz, a baj megtalálja őt.
Adatlap »
0 hozzászólás
3 dobás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

03:45 Veled is megtörténhet!
04:40 Csapdába csalva
04:05 Barátok közt
04:40 Fókusz
04:00 Vészhelyzet
05:00 A Toledo család
02:45 Kótyagos szerelem
04:35 Megapiranha

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók