Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Vágó

joe klotz

The Choice (2016)
The Choice


Adatlap »
0 hozzászólás
The Choice

A komornyik (2013)
The Butler

A komornyik a 20. századi Amerika zsúfolt politikai hátterének világában játszódik. Az Oscar-díjra jelölt rendező, Lee Daniels nagyszabású drámája Cecil Gaines, a Fehér Ház komornyikjának kitalált történetét meséli el, aki hét elnök alatt is szolgált 1957 és 1986 között. A filmet egy 2008-ban, a Washington Postban megjelent cikk inspirálta, mely egy korábbi komornyik, Eugene Allen valódi történetét mesélte el. Daniels filmje 1926-ban indul, amikor Cecil elmenekül a szegregáció által sújtott Délről egy jobb élet reményében. Nehézségekkel teli útján a férfi elsajátítja mindazokat a nélkülözhetetlen készségeket, melyek élete legnagyobb lehetőségéhez vezetik: komornyiki álláshoz az Egyesült Államok elnöki rezidenciáján. Itt Cecil szemtanújává válik az Ovális Iroda életének a polgárjogi mozgalmak kibontakozásának időszakában. Állásának köszönhetően felesége, Gloria két gyereküket kényelmes középosztálybeli miliőben neveli, ám a férfi szakmai elkötelezettsége lassan elidegeníti tőle, és konfliktushoz vezet renitens fiával is.
Adatlap »
0 hozzászólás
A komornyik

Az újságos fiú (2012)
The Paperboy


Adatlap »
0 hozzászólás
Az újságos fiú

Violet & Daisy (2011)
Violet & Daisy

Két kiskorú bérgyilkos könnyűnek tűnő munkát szerez, ám egy hirtelen felbukkanó célpont tönkreteszi a tervüket.
Adatlap »
0 hozzászólás
Violet & Daisy

Engedd el! (2010)
Rabbit Hole

Becca (Nicole Kidman) és Howie Corbett (Aaron Eckhart) boldog házaspár, akiknek tökéletes világa örökre megváltozik kisfiuk, Danny halálos autóbalesetével. A sikeres üzletasszonyból otthon maradó anyává lett Becca megpróbálja újra felépíteni az életét a jószándékú családtagok és barátok alkotta szürreális világban. A nő szívszorító és gyakran mulatságos élményei a Danny halálát okozó fiatal képregény-alkotóval, Jasonnel kialakított rejtélyes kapcsolatba sodorják. Becca Jason iránti megszállottsága segít neki valamelyest eltávolodni a Dannyre vonatkozó emlékeitől, miközben Howie teljesen belemerül a múltba, és olyan idegenek társaságában keres menedéket, akik valami olyasmit tudnak adni neki, amit Becca nem. A két hányódó Corbett meglepő és veszélyes döntések által talál rá a sorsukat kijelölő ösvényre.
Adatlap »
0 hozzászólás
Engedd el!

Precious - A boldogság ára (2009)
Precious

Precious elhízott, analfabéta tinédzser Harlemben, akit szülei minden elképzelhető módon bántalmaznak. Egy alternatív képzésre iratkozik be, ahol egy szociális munkás, majd második gyermeke születésekor egy kórházi munkás ráébreszti: kiállhat magáért a borzalmas körülmények ellenére is.
Adatlap »
0 hozzászólás
Precious - A boldogság ára

Fulladás (2008)
Choke

Victor tele van túlfűtött szexualitással. Éjjel-nappal hajtja a nőket, mindegy, hogy kit visz ágyba, csak a pillanatnyi beteljesülés érdekli. Azért az ő szíve sincs kőből, egy csinos orvosnő ejtette rabul. Ráadásul nem is akármilyen, Dr. Paige Marshall a férfi halálos beteg édesanyjának a kezelőorvosa. Mivel az orvosi költségek egyre növekednek, Victor sajátos pénzszerzési módszert dolgoz ki. Minden este mással randevúzik, majd a vacsora közben félrenyeli az ételt az étteremben. Miután megmentik a "fuldoklót", különböző pénzösszegeket csal ki tőlük.
Adatlap »
0 hozzászólás
Fulladás

Grace nélkül az élet (2007)
Grace Is Gone

Stanley Phillips (John Cusack) magányosan, szomorúan tölti mindennapjait - képtelen elmondani lányainak, hogy katona édesanyjuk meghalt az iraki háborúban. Úgy dönt, felkerekedik velük egy országjáró túrára, nem sejtve, hogy az együtt töltött idő a legjobb gyógyír fájdalmára. Lányai ártatlan bája, életöröme láttán Stanley újra ráérez az élet ízére, a boldogságra, melyről azt hitte, örökre elveszíti...
Adatlap »
0 hozzászólás
Grace nélkül az élet

Junebug (2005)
Junebug


Adatlap »
0 hozzászólás
Junebug

Gyilkos menedék (2003)
Shelter Island

Alex és Lou úgy döntenek, hogy egy kis időre elhagyják a nagyvárosi forgatagot, az agresszív embereket, a füstöt, és a zajt, és elutaznak egy csendes kis szigetre. A lányok már éppen kezdik élvezni a sziget nyújtotta menedéket, amikor hirtelen baljós fordulatot vesz idillikus vakációjuk. Hatalmas vihar kíséretében egy látogató érkezik hozzájuk. A titokzatos idegen zaklatása elől azonban már a sziget sem nyújt menedéket.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

15:40 Ana három arca
16:50 Fatmagül
16:00 Celeb vagyok, ments ki innen!
17:25 Story Extra
15:10 Ferenc pápa - Buenos Airestől a Vatikánig
16:55 Katwe királynője
15:30 CSI: New York-i helyszínelők
16:25 CSI: New York-i helyszínelők

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók