Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Vágó

richard comeau

The Bleeder (2016)
The Bleeder


Adatlap »
0 hozzászólás
The Bleeder

Whitney (2015)
Whitney


Adatlap »
0 hozzászólás
Whitney

The Good Lie (2014)
The Good Lie

1983-ban polgárháború tört ki Szudánban, amely végül elképzelhetetlen károkat okozott a térségben. A háború idején 27.000 gyermek maradt árván, akik folyton úton voltak, hogy biztonságos menedéket találjanak maguknak. A több millió áldozatot követelő polgárháború nyomán őket nevezik Szudán elveszett fiainak. 15 évvel a borzalmak után, egy humanitárius program keretén belül 3.600 elveszett fiú és lány érkezik Amerikába. Közülük három fiatal férfi történetét bontja ki a The Good Lie című alkotás.
Adatlap »
0 hozzászólás
The Good Lie

A háború sámánja (2012)
Rebelle

Komona még csak tizenkét éves kislány, amikor elrabolja őt a lázadók milíciája, és arra kényszerítik, hogy vegyen részt mocskos gerillaháborújukban, melyet a szubszaharai Afrika dzsungeljeiben vívnak. Arra kényszerítvén, hogy kimondhatatlan szörnyűségeket kövessen el, a lány abban leli meg a túlélése zálogát, hogy szellemszerű látomásokba menekül, emiatt a felkelők főnöke felkeni őt "a háború sámánjává". Komona gyengéd kapcsolatba bonyolódik egyik bajtársával, akit Varázslónak is neveznek. Együtt elég erejük van, hogy megszökjenek a katonák fogságából, és végre a normális élet nem is tűnik számukra oly távolinak. A szabadság ugyan rövid életűnek bizonyul, ám a lány rájön: el kell tudnia temetni múltja démonait.
Adatlap »
0 hozzászólás
A háború sámánja

Amerika (2009)
America

Dr. Maureen Brennan gyermekpszichológus új páciense egy tizenhat éves fiú. America súlyos gyermekkori traumával küzd, a hatóságok csecsemőkorában elvették a kábítószerfüggő anyjától, és gondozásba helyezték. Később visszakerült az anyjához, ám az megint elhagyta, így kezdődött minden elölről. Az iskolában tovább halmozódtak a gondjai: problémái voltak a tanulással, a beilleszkedéssel, szexuálisan zaklatták. Majd egy öngyilkossági kísérlet után Americát a fiatalokkal foglalkozó kezelő központban helyezik el. Dr. Brennan talán az utolsó esélye arra, hogy az élete egyenesbe jöjjön.
Adatlap »
0 hozzászólás

Polytechnique (2009)
Polytechnique


Adatlap »
0 hozzászólás

Létszükséglet (2008)
Inuujjutiksaq

Az ötvenes évek elején tuberkolózis-járvány söpör végig Kanada északi részén. A betegség sok eszkimót arra kényszerít, hogy a városokba menjen orvosi kezelésre. Az inuit vadász, Tiivii az egyik québeci szanatóriumba kerül. Az otthonától és a családjától távol nem találja a helyét az idegen világban, senkivel sem tud kommunikálni. Nem hajlandó enni, és meg akar halni. Carole nővér rájön, hogy Tiivii számára nem a betegség jelenti a legnagyobb veszélyt. Elintézi, hogy egy árva eszkimó fiú kerüljön mellé. Kaki szintén beteg, de ismeri a fehérek világát, és mindkét nyelvet beszéli. Kapcsolatuk jótékony hatással van a gyógyulásukra, Tiivii örökbe akarja fogadni a fiút.
Adatlap »
0 hozzászólás

An American Haunting (2005)
An American Haunting


Adatlap »
0 hozzászólás
An American Haunting

Más lettem, mint te (2004)
C'est pas moi, c'est l'autre

A montreali betörés során Vincent, a kisstílű bűnöző elemel egy értékes képet. Miután bagóért túlad rajta, megtudja, hogy a keretébe ötvenezer dollárt rejtettek, ami egy bizonyos Carloé, a Marseille-i maffia főnökéé. A Carlo név azonban valójában a legalább olyan veszélyes Carlotta Lucianit takarja. Carlotta ráállítja az embereit a kép felkutatására. Vincent papi álruhát ölt, hogy elkerülje őket, ám vesztére két rendőrtiszt felismerni véli benne a szabadságon lévő kollégájukat, Claude Laurint. Vincent hihetetlen tervet dolgoz ki, hogy kimásszon a csávából, és a pénzt is megszerezze.
Adatlap »
0 hozzászólás

Öten voltak (2004)
Elles étaient cinq

Öt barátnő. Mind az öten 17 évesek. Fiatalok és szerelemittasak. Fiatalok és őrültek. Fiatalok és kalandvágyók. Fiatalok és meggondolatlanok. És gondtalanok. Manon, Anne, Claudie, Isa és Sophie. Mind az öten Kanadában nőttek fel. Manon 32 évesen emlékezik vissza fiatal éveire, barátnőire és a felejthetetlen ifjúságukra, melyet nagyon, de nagyon mély titok árnyékol be. 17 évesen Manon és Sophie az ötös fogatból kiáll az országútra és stoppal indulnak a buliba.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

18:00 Tények
19:25 Bumm!
18:00 RTL Híradó Esti kiadás
18:55 Fókusz
18:15 CSI: Miami helyszínelők
19:10 Rosewood
16:45 A bátrak háborúja
19:10 A rend őrzője

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók