Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Zeneszerző

Éric neveux

Ricsi a gólya (2017)
Little Bird's Big Adventure

Ricsit, az árva verebet gólyák nevelik fel, így ő abban a tudatban él, hogy ő is gólya. Amikor azonban eljön a költözés ideje, befogadó családja hátrahagyja, hiszen nem bírná az utat Afrikáig. A kis veréb azonban nekivág Olgával, a különc bagollyal és Kikivel, a disco slágereket éneklő nárcisztikus papagájjal a hosszú útnak, hogy bebizonyítsa: van ő is legalább annyira gólya, mint a többiek.
Adatlap »
0 hozzászólás
Ricsi a gólya

Életem NAGY szerelme (2016)
Un homme à la hauteur

Diane jól ismert ügyvédnő, 3 éve elvált. Amikor elhagyja mobil telefonját, a megtaláló felhívja. Ő Alexandre, egy elragadó férfi, tökéletes uriember. Jól kijönnek telefonon, és elhatározzák hogy találkoznak másnap. De amikor Alexandre megérkezik, Diane rájön, hogy csak 137 cm magas. Innetől kezdve, Diane megpróbálja legyőzni a saját, és a társadalom előítéleteit...
Adatlap »
0 hozzászólás
Életem NAGY szerelme

Pattaya (2016)
Pattaya

Francky és Kimo arról álmodik, hogy egyszer ott hagyják azt az unalmas várost ahol élnek, és thaiföld-i Pattaya tengerparti városába költöznek. A nagy kérdés, hogy hogyan lehet minél olcsóbban eljutni oda. Egy őrült ötlettől vezérelve a szomszéd törpét benevezik a Törpe Thai Boksz világbajnokságra. Azonban ami ezután következik arra a legvadabb álmaikban sem gondoltak volna…
Adatlap »
0 hozzászólás
Pattaya

A kis Nicolas nyaral (2014)
Les vacances du petit Nicolas

Itt az iskolaév vége és végre itt a elérkezett a hőn áhított nyári vakáció ideje. Kis Nicolas szüleivel és nagyijával a tenger felé veszik az irányt, és egy kis tengerparti szállodába költöznek a nyár idejére. Nicolas nem vesztegeti idejét, sec-perc alatt új barátokra tesz szert. Ott van Ben, aki valójában nem is nyaral, mert a tengerparton lakik; Fructueux, aki bármit magába töm, ráadásul megállás nélkül… még halat is… akár nyersen is. Aztán ott van Djodjo, aki furán beszél, talán mert angol; Crépin, bőgőmasina, és Côme, akinek mindig igaza van és ezért igazán bosszantó alak tud lenni. Természetesen akad egy lány is, Isabelle, aki képes olyan bociszemmekekkel követni Nicolast, hogy a felnőttek már egy jövőbeni eskűvő képét vizionálják szemük előtt. A kis Nicolas egy picit meg is ijed a kötelezettségek gondolatától, szerencséjére ott vannak neki újdonsült barátai, hogy kihúzzák a pácból, s persze még nagyobb galibába keverjék.
Adatlap »
0 hozzászólás
A kis Nicolas nyaral

Ne zavarjatok! (2014)
Une heure de tranquillité

Michel (Christian Clavier) szenvedélyesen rajong a jazzért, emellett igazi lemezgyűjtő. Most is kisebb kincset talált egy használt lemezüzletben, s alig várja, hogy hazaérve átadja magát a zene élményének. Ám úgy tűnik, az egész világ összeesküdött ellene. A felesége épp drámai vallomásra szánja el magát, rég nem látott fia, majd egy barátja is betoppan a lakásába, az anyja pedig folyton telefonál… És hogy pont ma van a Szomszédok Napja! Valóban lehetetlen manapság egy óra nyugalomra lelnie az embernek?! Michel hadat üzen a világnak: csal és hazudozik, bármire képes, hogy kivívja magának azt az egy órácskát. Szüksége is lesz minden erejére és ravaszságára, ha nem akarja, hogy ez a napsütéses vasárnap egyszerre rémálomba forduljon…
Adatlap »
0 hozzászólás
Ne zavarjatok!

Two Men in Town (2014)
Two Men in Town

William Garnett (Forest Whitaker) igen fiatalon került börtönbe, ahol 18 évet húzott le. Szabadulását követően a férfi egy idealista ügynök (Brenda Blethyn) és újonnan megtalált iszlám hite segítségével próbál meg magának új életet teremteni, ám ezen törekvéseit egész másképp értelmezi az Új-Mexikó határán található kisváros seriffje, Bill Agati (Harvey Keitel). A törvény embere meg van győződve arról, hogy Garnett továbbra is fenyegetést jelent a civilekre, így hát minden követ megmozgat, hogy ismét rácsok mögé juttassa a férfit.
Adatlap »
0 hozzászólás
Two Men in Town

Un beau dimanche (2013)
Un beau dimanche

Egy tanár és egy egymástól elhidegült, szülei között vergődő magányos fiú különös barátságát ismerhetjük meg, akik egy motoros túrára indulnak, amely számos meglepetést és nem várt fordulatot tartogat.
Adatlap »
0 hozzászólás

Volt egyszer egy erdő (2013)
Il était une forêt

Luc Jacquet filmje egy csodálatos utazásra invitálja nézőit, mely során olyan perspektívából ismerhetjük meg környezetünket, melyre korábban nem volt lehetőség. Láthatjuk, hogyan alakultak és formálódtak Földünk legnagyobb esőerdői, azok a lélegzetelállító, az ember számára ez idáig zárt világok, melyeket napjainkban a kipusztulás veszélye fenyeget.
Adatlap »
0 hozzászólás
Volt egyszer egy erdő

Just Like a Woman (2012)
Just Like a Woman

Egy Chicagói háziasszony Santa Fébe szökik, hogy hastáncversenyen induljon.
Adatlap »
0 hozzászólás
Just Like a Woman

L'attentat (2012)
The Attack


Adatlap »
0 hozzászólás
L'attentat

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

03:10 Gyilkos elmék
04:05 Barátok közt
03:05 Legénybúcsú a vadonban
04:00 Szilícium-völgy
03:00 Szarvak
04:40 Lucky Luke - A Daltonok öröksége

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók