Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Zeneszerző

flemming nordkrog

Swingerklub (2016)
Swinger

Az állandóan elégedetlen Adam izgalmat szeretne csempészni kényelmes, polgári életébe, ezért ráveszi feleségét, Irist, hogy elmenjen vele egy swingerklubba. A klub szabályai egyetlen dolgot tiltanak: a klubtagoknak nem szabad beleszeretniük egymásba. Adam azonban meglátja a gyönyörű fiatal lányt, Patriciát, és nem tud megálljt parancsolni érzelmeinek...
Adatlap »
0 hozzászólás
Swingerklub

Szerelem Máltán (2014)
All Inclusive

Miután megtudja, hogy férje megcsalta, Lise felnőtt lányaival, Sigriddel és Dittével máltai szabadságra utazik. A két lány természete nagyon különbözik. Különféle, meglepőnél meglepőbb módokon próbálják felvidítani anyjukat, ami olykor rosszul elsülő, máskor igen vicces jelenetekhez vezet. A Szerelem Máltán a szeretetről, a szerelemről és arról szól, hogyan tarthat össze a család akkor is, ha a családtagok különbözőképpen értelmezik az őket összekötő érzelmeket.
Adatlap »
0 hozzászólás
Szerelem Máltán

Szerepjátékok (2009)
Rien de personnel

A Muller gyógyszeripari cég szakmai továbbképzést szervez vezető munkatársai számára. Egyesek azonban úgy vélik, egészen más oka van az összejövetelnek. Felvásárlásról, leépítésről szólnak a pletykák. A cég vezetője, Philippe Muller azt tervezi, hogy eladja a céget, és megválik harminc vezető beosztású dolgozójától annak érdekében, hogy minél vonzóbbá tegye a vállalatot a potenciális vásárlók számára. Nosza, elkezdődik a harc a túlélésért, az emberek egymást nyírják, miközben mindenki a legjobb arcát igyekszik mutatni, a fontosságát és nélkülözhetetlenségét hangsúlyozni.
Adatlap »
0 hozzászólás

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók