Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Zeneszerző

george fenton

Én, Daniel Blake (2016)
I, Daniel Blake

Az 59 éves Daniel Blake egész életében szorgalmasan dolgozott, asztalosként fizikai munkából élt. Egy szívroham miatt életében először tétlenségre ítélték, így a rehabilitációs idő alatt szociális segélyért kell folyamodnia. A brit egészségügy adminisztratív útvesztőjében bolyongva összebarátkozik egy hasonló szituációban lévő, kétgyerekes, egyedülálló anyukával, aki a szociális rendszer személytelen és kafkai útvesztőjében hasonlóan reménytelenül próbálja megtalálni a kiutat. Állása nincsen és egy szociális lakásban él két gyermekével, akiknek iskolába kell járniuk, ám ehhez ruhára és ételre van szükségük. A rendszer egyikükkel sem kegyes, és a bürokrácia lassan kezdi felőrölni az idegeiket, Daniel azonban nem adja fel, bármi áron segíteni akar.
Adatlap »
0 hozzászólás
Én, Daniel Blake

Wild Oats (2016)
Wild Oats

A történet középpontjában Eva Miller (Shirley MacLaine) áll, aki férje halálát követően a várt 50,000 dolláros életbiztosítás helyett egy 5 milliós csekket kap. Barátnője (Jessica Lange) azt javasolja neki, hogy fektesse be a pénzt és nyugdíjas éveit töltse a Kanári-szigeteken.
Adatlap »
0 hozzászólás
Wild Oats

Absolutely Anything (2014)
Absolutely Anything

A történet középpontjában egy kiábrándult tanár, Neil Clarke (Simon Pegg) áll, akire az űrlények is felfigyelnek. Az idegenek végül úgy döntenek, hogy természetfeletti erőt adnak a férfinek: minden, amire csak vágyik valóra válik. Clarke nem igazán tud mit kezdeni képességével, ezért beszélő kutyájához, Dennishez fordul segítségért (akinek hangját Robin Williams kölcsönzi), ám hamarosan eljön a pillanat, amikor választania kell házi kedvence és a lány, Catherine (Kate Beckinsale) között.
Adatlap »
0 hozzászólás

Bears (2014)
Bears

A Bears című dokumentumfilm egy medve család életének egy évét öleli fel, amelyben két pici medvebocs veszélyekkel teli cseperedésének lehetünk szemtanúi Alaszka mesésen vad tájain.
Adatlap »
0 hozzászólás
Bears

Tiltott táncok (2014)
Jimmy's Hall

James Gralton (Barry Ward) 1932-ben, tíz év amerikai távollét után visszatér szülőföldjére, Írországba, hogy újranyissa egykori tánctermét. A látszólag ártatlan vállalkozás azonban nem csak rajongókra, hanem komoly ellenállókra is talál a közösségben, a feltörő indulatok pedig hamarosan erőszakba torkollnak. A gyönyörű írországi tájakon forgatott Tiltott táncok történelmi közegbe ágyazva mesél azokról a bátor férfiakról és nőkről, akik mertek szabadon gondolkozni, véleményüknek hangot adni és mindenekelőtt jól érezni magukat a zenén és táncon keresztül.
Adatlap »
0 hozzászólás
Tiltott táncok

A zéró elmélet (2013)
The Zero Theorem

Az egzisztenciális szorongással sújtott különc és visszahúzódó számítógépes zseni Qohen Leth (Christoph Waltz) egy elhagyatott templomban egymagában dolgozik. Minden nap egy bizonyos telefonhívásra vár, melyről megvan győződve, hogy magyarázatul fog szolgálni azon kérdéseire, melyek megválaszolására régóta vár. A Vezetőség (Matt Damon) titokzatos munkával bízza meg, melynek célja, hogy egyszer és mindenkorra kiderítse az élet értelmét vagy megállapítsa annak hiányát. A megbízás után különös látogatók jelennek meg a zavart tudósnál: a kacér Bainsley (Mélanie Thierry) és a vezetőség csodagyereke Lucas (Lucas Hedges). Az élet nagy kérdését kutató Qohen életében először találkozik a szerelem és a vágyakozás erejével, melyeket saját létének egyetlen értelméül interpretál.
Adatlap »
0 hozzászólás
A zéró elmélet

Muhammad Ali a Legfelsőbb Bíróság ellen (2013)
Muhammad Ali's Greatest Fight

Muhammad Ali minden idők egyik legnagyobb nehézsúlyú bokszolója, aki a ringen kívül is kemény harcra kényszerült. A pályafutása csúcsán állt, amikor megkapta a behívóparancsát a vietnami háborúba. A bokszoló azonban vallási és lelkiismereti alapon megtagadta a katonai szolgálatot. Az ügye bíróság elé került, és hosszú jogi csata vette kezdetét, amely miután megjárta az amerikai igazságszolgáltatás minden fórumát, a Legfelsőbb Bíróság elé kerül. Kilenc bírónak kell közös nevezőre jutnia, hogy kimondják a végső szót.
Adatlap »
0 hozzászólás
Muhammad Ali a Legfelsőbb Bíróság ellen

Szesztolvajok (2012)
The Angels' Share

Azt követően, hogy Robbie csodával határos módon közmunkával megúszta a börtönt, eldönti, hogy új életet kezd. Kell is a változás, hiszen újdonsült apukaként nagy rajta a felelősség és kisfiának sokkal jobb életet szán, mint a sajátja. A közmunkaprogramban hozzá hasonló barátokra tesz szert: Rhino, Albert és Mo is ugyanabban a cipőben jár, mint ő, hiszen korábban elkövetett bűnügyeik miatt egyikőjük sem talál magának munkát. A társaság ellátogat egy whiskey gyárba, ami olyan inspirálóan hat rájuk, hogy úgy érzik, megtalálták reménytelen életükből a kiutat. Elhatározzák, hogy felkeresik Skóciában a világ egyik legdrágább whiskeyjének lelőhelyét és egyszer s mindenkorra bebiztosítják jövőjüket... persze nem épp a legtörvényesebb úton.
Adatlap »
0 hozzászólás
Szesztolvajok

One Life (2011)
One Life


Adatlap »
0 hozzászólás
One Life

Exférj újratöltve (2010)
The Bounty Hunter

Milo Boyd (Gerard Butler), a lecsúszott rendőrségi fejvadász végre kedvére való megbízatást kap: be kell cserkésznie és át kell adnia a nyomozóknak az óvadékkal szabadlábra helyezett Nicole Hurley (Jennifer Aniston) újságírónőt, aki történetesen a volt felesége. Boyd kaján magabiztossággal lát neki munkájának, azt hiszi, gyerekjáték lesz nyakon csípni ex-asszonykáját. Igen ám, de kiderül, hogy Nicole egy gyilkossági ügy leleplezésére készül, és a férfinak - mint már annyiszor - rá kell döbbennie, hogy Nicole-lal semmi sem olyan egyszerű, amilyennek elsőre tűnik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Exférj újratöltve

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók