Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Zeneszerző

péter wolf

Die Vampirprinzessin (2007)
Die Vampirprinzessin


Adatlap »
0 hozzászólás

Molly és Mopsz (2007)
Molly & Mops


Adatlap »
0 hozzászólás

A diótörő és az Egérkirály (2004)
The Nutcracker and the Mouseking

Minden idők legszebb "karácsonyi éneke" E.T. Hoffmann és Dickens karácsonyi meséjéből született. Egy furcsa, különös karácsony este történetét meséli el, amely réges-régen, Nürnberg városában, Németországban esett meg. Kis házikókban és nagy palotákban a karácsonyfa köré gyűltek a gyerekek, s vágyakozva várták a karácsonyi ajándékukat. A kis Klára szegény cselédlány volt és az év legszebb estéjén nem ünnepelhetett együtt a vidám gyerekekkel. Klára egy karosszékben mély álomba szenderült. Álmában megjelent a gonosz Egérkirály az egerek seregével, de Diótörő az ólomkatonák élére állt, s megvédte a kis hercegnőt. Diótörő az álomban szép herceggé változott, s kis hercegnőjét a csodálatos erdőbe vezette, ahol hópelyhek táncoltak. A Babák Birodalmában, a csodapalotában Nathaniel herceg és Klára örömükben táncra perdültek, s eltáncolták a Virág-keringőt. S attól fogva boldogan éltek mesebeli királyságukban, míg meg nem haltak. Másnap reggel, a karácsonyfa alatt csak Klára fapapucsa és a Diótörő darabjai árválkodtak.
Adatlap »
0 hozzászólás

A méret a lényeg 2. (2004)
Das allerbeste Stück

Marc elhatározza, hogy feleségül veszi szerelmét, Lara-t. A leánykérés ugyan picit félresikerül, ám a végeredmény a fontos... Lara igent mond! Minden mesébe illően alakul, mígnem megjelenik a mennyasszony barátnője, Nicole az új választottjával, aki nem más, mint Lara extra méretekkel rendelkező volt barátja. Tim-nek, az új lovagnak pedig minden vágya, hogy az esküvői előkészületekben segédkezzen. Marc ezáltal azonban féltékenykedik, majd elbizonytalanodik és félreértések hosszú sora veszi kezdetét...
Adatlap »
0 hozzászólás

The Hollywood Sign (2001)
The Hollywood Sign


Adatlap »
0 hozzászólás

Éjszaka St. Pauliban (1999)
St. Pauli Nacht

St. Pauli - híres-hírhedt mulatónegyed Hamburgban. A film alkotói egy napba sűrítve, szatírikus eszközökkel mutatják be az éjszakák, a lokálok hangulatát, a bordélyházak kétes világát. Drámák, tragédiák, bűnügyek és megható melodrámák színhelyén vagyunk, aminek erotikája és tabukat rejtő színfalai vonzanak és taszítanak is egyszerre...
Adatlap »
0 hozzászólás

Die Furchtlosen Vier (1997)
Die furchtlosen Vier


Adatlap »
0 hozzászólás

Tévedni férfias dolog (1996)
Father's Day

Mi történik akkor - ha 13 éve boldog házasságban élsz, van egy csodálatos feleséged, 2 gyönyörű gyermeked - és hirtelen kiderül, hogy nem lehetsz gyermekeid apja, mert steril vagy? Thomas nem vonja kérdőre feleségét, hanem a férfiasságát megkérdőjelező ex-apa amatőr géndetektívvé válik és felkutatja az összes lehetséges gyanúsítottat, és felkészül, hogy lecsapjon a leleplezett áldozatra.
Adatlap »
0 hozzászólás

Hóbortos hétvége 2. (1993)
Weekend at Bernie's II

Larry és Richard elveszítik az állásukat. Ellopják hát meggyilkolt főnökük, Bernie holttestét a hullaházból, hogy segítségével a Karib-tenger egyik szigetén kinyissanak egy sikkasztott pénzt rejtő széfet. Bernie egy woodoovarázslat hatására váratlanul életre kel, és zombiként kísért a környéken.
Adatlap »
0 hozzászólás
Hóbortos hétvége 2.

Vuk (1981)
Vuk

Dargay Attila rajzfilm-klasszikusa a rendező 90. születésnapja tiszteletére digitálisan restaurálva visszatér a mozivászonra. Az ismert történet kezdetén "gyermekáldás" van rókacsaládban. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törtek a vadász és kutyái orra alá.
Adatlap »
0 hozzászólás
Vuk

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

05:30 Jó reggelt, skacok!
07:15 Reggeli
05:00 A Toledo család
06:00 Televíziós vásárlás
03:10 Kiképzőtábor
06:00 Televíziós vásárlás

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók