Shop
HírekPremier filmekBox Office - MagyarországToplista

Zeneszerző

stephen barton

Élesítve (2017)
Unlocked

Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
Adatlap »
0 hozzászólás
Élesítve

4 Minute Mile (2014)
4 Minute Mile

A középiskolás Drew (Kelly Blatz) számára az egyetlen lehetőség egy jobb életre, ha kiemelkedő sportteljesítményével utat tör magának. A srácot szárnyai alá veszi egy korábbi edző (Richard Jenkins), aki szintén saját démonaival küzd. A szorgalmas és kitartó munka eredményeként Drew élete legfontosabb versenyére készülhet, ám egy családi tragédia mindent megváltoztat.
Adatlap »
0 hozzászólás
4 Minute Mile

Last Weekend (2014)
Last Weekend

Celia Green (Patricia Clarkson) arra kéri két felnőtt fiát, hogy egy hétvége erejéig látogassák meg őt csodás tóparti házában, még mielőtt túlad rajta. A kiruccanás kissé furcsán indul, majd egyre katasztrofálisabbá válik.
Adatlap »
0 hozzászólás
Last Weekend

Mission Park (2013)
Line of Duty

Négy jóbarát a város legdurvább részén a törvény két oldalára kerül: kettőjüket beszippantja a bűnözés világa, ketten pedig beépített FBI ügynökök lesznek - hogy leültessék gyerekkori barátaikat.
Adatlap »
0 hozzászólás
Mission Park

Dínó kaland (2012)
Dino Time

Három jó barát a játék hevében aktivál egy időgépet, ami visszaröpíti őket a dinoszauruszok korába. A tojás formájú időkapszulából kilépve egy T-Rex-szel találják szembe magukat. Az őslény megvan róla győződve, hogy a három gyerek az ő kicsinye, ezért mindent elkövet, hogy megvédje őket a rájuk leselkedő többi dínótól.
Adatlap »
0 hozzászólás
Dínó kaland

Apám hat neje (2009)
My Dad's Six Wives

Az üzletember Henry Lefay eddig öt feleséget fogyasztott el, most a hatodikkal él. A mexikói vakációja során a férfi meghal egy balesetben. Ez a körülmény egy csapásra roppant bonyolulttá teszi a jelenlegi és a volt feleségek életét. A lánya, Barbie magát okolja a történtekért, mondván, hogy dühös volt az apjára azért, mert egész életében a szoknyák után futott. Most felelősséget érez aziránt, hogy tisztességes temetést rendezzen az apjának. Ám Henry jelenlegi és összes volt feleségéinek saját elképzelése van ezzel kapcsolatban.
Adatlap »
0 hozzászólás

Ördög bújt beléd (2009)
Jennifer's Body

Jennifer Check bombázó és pomponlány a suliban, akinek jelleme váratlanul gyökeresen megváltozik: félelmetes gyilkossá válik, aki férfi osztálytársai vérére szomjazik. Behálózni őket ilyen idomokkal nem nehéz, s életüket elvenni még annyira sem. Jennifer osztálytársa, Needy Lesnicky mepróbál véget vetni a gyilkolásnak, de nincs könnyű dolga.
Adatlap »
0 hozzászólás
Ördög bújt beléd

Különös barátság (2005)
Mrs. Palfrey at the Claremont

Férje halála óta nehezen telnek Mrs. Palfrey napjai. Az idős asszony elhatározza, hogy skóciai otthonából Londonba költözik, hogy közelebb legyen az unokájához. Az egykor szebb napokat látott, idős embereknek otthont adó Claremont hotelben telepszik le. Nemcsak a beilleszkedés megy nehezen, de Desmonddal is képtelen felvenni a kapcsolatot. Egyik nap az asszony séta közben elesik, a fiatal, feltörekvő író talál rá. Beszélgetésbe elegyednek, majd idővel barátság alakul ki közöttük. Mrs. Palfrey arra kéri Ludovic-ot, hogy a szomszédai előtt játssza el az unokája szerepét. Elizabeth Taylor regényéből.
Adatlap »
0 hozzászólás
Különös barátság

Facebook

Kövess bennünket!

Kategóriák

film

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók