Shop
Összes hírPremier filmek

Hatalmas kis hazugságok – Ismerjétek meg a karaktereket2017. február 10., péntek 20:46 - Írta: Csillagf3nyke

Február 20-án érkezik Nicole Kidman, Reese Whiterspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz, Alexander Skarsgard és Adam Scott főszereplésével készült új HBO sorozat, a Hatalmas kis hazugságok. Jean-Marc Vallée, a Vadon és a Mielőtt meghaltam rendezője ezúttal egy 7 részes minisorozatban dolgozta fel Liane Moriarty azonos című bestsellerét.

Az HBO sorozata arra fókuszál, hogy a modern családanyánk pszichésen hogyan dolgozzák fel a munkájuk feladását, a „háziasszony” szerepet és gyereknevelés nehézségeit, miközben mindent megtesznek azért, hogy fent tartsák a tökéletesnek tűnő életüket.

Az első kritikák szerint „Nicole Kidman az utóbbi évek legjobb alakítását nyújtja” és „David E. Kelley tökéletesen tudja, hogyan írjon nőknek forgatókönyveket ” (tvline), míg az Indiwire „addiktív” sorozatként emlegeti az HBO új alkotását.

A sorozat első epizódja az HBO3 kódolatlan hétvégéjének keretében február 20-án mindenki számára elérhető lesz, míg február 21-től az HBO GO-n regisztráció nélkül is megnézhető lesz a sikergyanús sorozat.

A karakterekről röviden

Madeline Martha Mackenzie (Reese Witherspoon)

Kirobban az energiától és a jó szándéktól, de a mániája, hogy mindent rendbe hozzon, nem várt következményekhez vezet. Mindent megtenne két lányáért, és emiatt sokszor összetűzésbe kerül volt férjével, Nathannel, aki kissé lazábban veszi a szülői felelősséget. Madeline egyfajta vezető szerepet igyekszik betölteni a közösségen belül, ám ennek megvan az ára. Jane és Celeste legjobb barátnőjeként úgy érzi, hogy minden joga megvan arra, hogy beleszóljon életükbe.

Celeste Wright (Nicole Kidman)

Mindenki őt irigyli. Szoborszerű szépség, akinek látszólag mindene megvan: ikergyerekek, vagyon és a tökéletes férj. Ám valójában nem könnyű a helyzete. Évekkel ezelőtt feladta sikeres ügyvédi állását, hogy otthon nevelje két fiát, emiatt könnyen megfeledkezik arról, milyen is az élet a családján kívül. Férje állandóan üzleti úton van, így legtöbb idejét barátnőivel, Madeline-nel és Jane-nel tölti.

Jane (Shailene Woodley)

Egyedülálló anyuka titokzatos múlttal a háta mögött. Monterey tökéletes helynek tűnik az újrakezdésre, ám nem számolt az Otter Bay Általános Iskola bonyolult társadalmi hierarchiájával, ahova a fia jár. Első nap összebarátkozik Madeline-nel, így rajta keresztül rögtön az események középpontjába kerül.

Perry Wright (Alexander Skarsgård)

A látszólag tökéletes monterey-i pár fele. Sikeres üzletember, gyermekeinek szerető apja és Celeste odaadó férje. A gyakran utazó férfi azonban igen könnyen dühbe gurul, ha nem úgy történnek az események, ahogy azt ő eltervezte...

Új hozzászólás írásához jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Facebook

Kövess bennünket!

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

07:20 Ma Reggel
07:35 Egy Perc Híradó
07:00 Tv2 matiné
08:30 Maci Laci
06:30 Kölyökklub
09:10 BabaKalauz
07:05 CSI: Cyber helyszínelők
08:00 Maffiadoktor
06:00 War Room - Imával nyert csaták
08:00 Határtalan szerelem
07:05 Az ínyenc kalandor
08:10 A Grace klinika

Trend

Ezt nézitek a legtöbben

Szex és New York
3
Szex és New York
Sex and the City  (1998)
Csillagok között
1
Csillagok között
Interstellar  (2014)

Hozzászólások

felhasználói vélemények

forrogforrogKülönleges ügyosztályszerintetek hol lehet a 9. évadot letölteni?
málnaszívmálnaszívA Degrassi gimiImádoom!!!
Roland1992Roland1992Topmodell leszek!Szia érdeklődnék hogy valahol meg van szinkronos verzióban a Topmodell leszek sorozat úgy...
DoccosDoccosLaborpatkányokKircsi ez a sori

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók