Shop
Összes hírPremier filmek
Untitled Jurassic World Sequel - Chaplin lánya a Jurassic World 2-ben »

Szokni kell még nyugaton2017. március 12., vasárnap 14:27 - Írta: Csillagf3nyke

Eddig azon lehetett nevetni, hogy Jessica Chastaint és Bryce Dallas Howardot rendszeresen összekeverik a hasonlóságuk miatt, most pedig itt az újabb kavarodás.

Idén több olyan hollywoodi film is a mozikba kerül, amelyekben indiai sztárok szerepelnek, és kettőt közülük nem mindig sikerül pontosan azonosítani. Az egyikük Deepika Padukone, aki Vin Diesel oldalán szerepel az xXx: Újra akcióban című filmben. Őt gyakran keverik Priyanka Chopraval, aki viszont az új Baywatch-mozi (Baywatch – hazai bemutató: 2017. július) sztárja. Kettejük közül Deepika van jobban kiakadva a tévedések miatt, mert szerinte nincs bennük semmi közös azon kívül, hogy az indiai filmipar, Bollywood után mindketten Hollywoodban építik a karrierjüket.

„Nem is hasonlítunk egymásra, más a stílusunk és eltérőek a céljaink, ezért elég bizarr, hogy nem tudnak minket azonosítani” – mondta a színésznő.

Deepika akár kicsit féltékeny is lehet Priyankára, mert ő már sikerrel szerepelt a Quantico című amerikai sorozatban, tehát egy lépéssel előtte jár. Vegyük át még egyszer: a Baywatchban Priyanka szerepel, nem Deepika, aki Vin Diesel filmjének sztárja.

Új hozzászólás írásához jelentkezz be, vagy regisztrálj!

Facebook

Kövess bennünket!

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

Trend

Ezt nézitek a legtöbben

Hozzászólások

felhasználói vélemények

viki52viki52CsajokSziasztok! Megmondaná valaki, hogy hogy lehet a filmet lejátszani??? Már mindenre...
forrogforrogKülönleges ügyosztályszerintetek hol lehet a 9. évadot letölteni?
málnaszívmálnaszívA Degrassi gimiImádoom!!!
Roland1992Roland1992Topmodell leszek!Szia érdeklődnék hogy valahol meg van szinkronos verzióban a Topmodell leszek sorozat úgy...

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók