Shop
Összes hírPremier filmek

Hírek

Friss hírek, frissítések

Halloween éjszakáján támad a Paranormal Activity 5
Parajelenségek 4

Múlt heti debütálását követően igen erős startot vett a kasszáknál a Parajelenségek 4., így a Paramount Pictures nyugodt szívvel rá is bólintott a franchise folytatására.
Teljes cikk »
0 hozzászólás
Parajelenségek 4

Továbbra is bizonytalan a Deadpool film megvalósulása
Deadpool

Tim Miller, a Deadpool rendezője a minap frissítette Goon nevű Kickstarteres projektjét – a Goon egy közösségi finanszírozáson alapuló képregény feldolgozás lesz, melynek megvalósulását bárki támogathatja –, ahol megnyugtatta a rajongókat: „Minden rendben van!”
Teljes cikk »
0 hozzászólás
Deadpool

Készül az Assassin's Creed mozifilm forgatókönyve
Assassin's Creed

Aki egy kicsit is jártas a videojátékok világában, annak minden bizonnyal nem ismeretlen az Assassin's Creed franchise. A Ubisoft nagysikerű játék sorozatának legújabb része (Assassin's Creed III) hamarosan a boltok polcaira kerül, ám ennél is fontosabb, hogy egyre jobb híreket kapunk a film előkészületeiről.
Teljes cikk »
0 hozzászólás
Assassin's Creed

Hugh Grant lesz Marc Lawrence új romkomjának sztárja

Hugh Grant pályafutása során számos romantikus vígjáték hősszerelmes férfiúját alakította már, ezzel pedig hölgyek millióinak szívébe lopta be magát – többek közt az enyémbe is. Úgy tűnik azonban, hogy a britek kedvenc színésze továbbra sem unja ezt az igencsak hálás szerepet.
Teljes cikk »
0 hozzászólás

Affleck frizurája
Az Argo-akció

A hírek általában arról szólnak, hogy a sztár milyen sokat kockáztat: a film és a nézők kedvérét ugrik, verekszik, repül és robban – mindent bevet azért, hogy a készülő mű izgalmas és látványos legyen. Ben Affleck új thrillere az eddigi szinte egyöntetű kritikák és nézői reakciók szerint nagyon izgalmas: Az Argo-akció egy őrült túszszabadításról szól, melynek kitalálója és levezénylője a CIA szabadító-szakembere, akit Affleck alakít. A filmben bőven vannak feszült pillanatok, tömegjelentek, fegyverek és autós-repülős üldözés, és az ügy érdekében a főszereplő színész-rendező még a szokásosnál is nagyobb kockázatot vállalt: megnövesztette a haját és több mint egy fél évig nem borotválkozott.
Teljes cikk »
0 hozzászólás
Az Argo-akció

Valóságos Superman
Az acélember

Nemcsak a képregényrajongók várják nagyon a következő évet: Az acélember vagyis Superman új filmváltozata a jövő nyár egyik legnagyobb, legizgalmasabb bemutatójának ígérkezik, és nem egyszerűen azért, mert a főszereplő szinte mindenre képes. Sokkal inkább azért előzi meg óriási várakozás a premiert, mert az új moziváltozatot olyan alkotók készítik, akik maguk is mindenre képesek: a producer a Batmant a világ egyik legsikeresebb filmhősévé tevő Christopher Nolan, a forgatókönyvet pedig régi munkatársa, David S. Goyer készíti, aki az alaptörténetet is írta.
Teljes cikk »
0 hozzászólás
Az acélember

Facebook

Kövess bennünket!

Tv műsor

Aktuális és a következő műsor

16:00 Híradó
16:10 Időjárás-jelentés
15:40 Ana három arca
16:50 Fatmagül
16:00 Celeb vagyok, ments ki innen!
17:25 Story Extra
15:10 Ferenc pápa - Buenos Airestől a Vatikánig
16:55 Katwe királynője

Trend

Ezt nézitek a legtöbben

Hozzászólások

felhasználói vélemények

flora123456789flora123456789Horseland - A lovasklubmert nem megy a 3 évad?
ViragbabaViragbabaSherlock és WatsonHol kell elindítani a sorozatot?
Acci79Acci79CsajokHalihó! Ezzel én is így vagyok....:-(
Acci79Acci79Vészhelyzet: Los AngelesHol lehet megnézni a 2. évad részeit?

Box office

Mozis bevételi adatok

2
A dzsungel könyve
236 183 198,- Ft
3
Hurok
20 414 507,- Ft

Friss galéria

Jelenetfotók, díszbemutatók