Shop
HírekToplista
Haven
követem

Haven

Haven

Adatlap

Előző epizód
552 napja
s05e26
Forever

tartalom

Haven első látásra csak egy, a sok New England-i, tengerparti kisváros közül, különös boltjaival, festői partjával és forgalmas kikötőjével. Egy nap Audrey Parker (Emily Rose) FBI ügynököt rutinmunka miatt a városba küldik. Audrey lassan elkezdi megismerni Haven titokzatos, sötét oldalát is... Nyomozása során rájön, hogy a város lakói közül sokan természetfeletti képességekkel bírnak, akik különleges tulajdonságaikat nem képesek kontrollálni. Audrey nem csak könyörtelen, jól képzett nyomozó, de vonzó és okos is, ösztönös megérzésekkel megáldva. Lassan rájön, hogy egyedül ő képes megmenteni ezeket az embereket, ezért úgy dönt, hogy Havenben marad - nem csak azért, hogy fényt derítsen a rejtélyekre, hanem hogy még mélyebbre ásson a saját történetében is, kiderítse saját magával kapcsolatban az elrejtett igazságokat, és azt, hogy miért kötődik ennyire ehhez a szokatlan helyhez. Audrey partnere a nyomozás során Nathan Wuornos (Lucas Bryant), egy helyi detektív lesz, akiről később kiderül, hogy szintén természetfeletti képességekkel bír. Nathan érzéketlen mindennemű érintésre, a fájdalomtól egészen egy egyszerű emberi érintésig - legalábbis ezt akarja elhitetni... Nathan riválisa Duke Crocker (Eric Balfour) a törvény mindkét oldalán dolgozik. A háttérben pedig Haven lakosai állnak, akik hol segítik, hol akadályozzák Audrey utazását: a testvérpár Vince és Dave Teagues, a helyi lap, a Haven Herald tulajdonosai, vagy éppen Nathan édesapja - mint sokan mások Havenben - szintén őrzik a városka titkát.

Szereplőgárda

Emily RoseAudrey Parker
Lucas BryantNathan Wuornos
Eric BalfourDuke Crocker
Richard DonatVince Teagues

Új hozzászólás írásához jelentkezz be, vagy regisztrálj!
Csillagf3nyke2014. január 27., hétfő 16:17
Kedves Judit55! Hivatalos tartalom lévén módosítás nélkül illesztettük be a sorozat tartalmát, de köszönjük a jelzést, javítottuk a helytelen megnevezést.
Judit552014. január 26., vasárnap 18:08
Sziasztok! Bocs, hogy beledumálok, de a haveni helyi lapnak nem Police Chief Wurnos a neve (ami lefordítva Wuornos Rendőrfőnök, ezzel a helyesírással), hanem Haven Herald (Haveni Hírverő). Apróság, tudom, de legyünk már pontosak!

Facebook

Kövess bennünket!

Sorozat értékelése
7.9
2926.hely a toplistán
7 szavazat